• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı değil! hymen

kırmızıkek bulaşıcı hastalıklara korunma yeterli olmayabilir,bazıları öpüşmeden bile geçebilir,hepatit b aşısı var da aids falan mazallah dikkat et,bu anlamda ben kendimden eminim de sen çok american pay seyrettin heralde...

Konunun buraya geleceğini tahmin ettiğimden ilk uyarımı yapmıştım. Konuyu cinselliğe ve hakarete vardırmışsınız. Bu size 2. ve son uyarımdır. Bu şekilde devam ederseniz konu kapanacak ve uyarıya uymayanlar hakkında ceza işlemi uygulanacaktır...

Bilginize........

şahsi fikrim:cinselliğin aşık olunan kişiyle yapılması taraftarıyım.
aşık olunan kişiyle de evlenilir.
hepsi benim için aynı kapıya çıkıyor.
bu sebeple kafam karışık değil.

ayrıca cinsel ilişki penetrasyondan ibaret değildir.
kadın olmak için de erkeklik organına ihtiyacımız tabi ki yok.
kadınlık tamamen farklı bir konu.

bence bu konu iyi yerlere gitmez.çünkü burda jinekolojik bir konu değil,toplumsal bir yara deşiliyor.
konunun kapatılması uygun olur.

ablam hala kızlık zarına takılmış. senin en büyük varlığın zarındı heralde ablacım. başka bi özelliğin yok.

bitanem takılan sensin. evlenmeden böyle şeyler yaşamak günah. ondan da geçtim kendine saygısızlık. her hoşlandığına kendini kullandırmak. silkelen kendine gel. düzgün konuş. ben eşimle 5 yıl çıktım. aynı evde de kaldım. ama ne onun ne benim böyle bi isteğimiz olmadı. çünkü biz bilinçli insanlarız. senin gibi yabancı kültürlere özenmiyoruz. insanlar ihtiyaçlarını helaliyle karşılamalı anlayabiliyo musun daha anlatayım mı

bence de konu kapansın,herhangi bir çözüme ulaşılamaz ve karşılıklı atışmadan öteye geçilemez...

bitanem takılan sensin. evlenmeden böyle şeyler yaşamak günah. ondan da geçtim kendine saygısızlık. her hoşlandığına kendini kullandırmak. silkelen kendine gel. düzgün konuş. ben eşimle 5 yıl çıktım. aynı evde de kaldım. ama ne onun ne benim böyle bi isteğimiz olmadı. çünkü biz bilinçli insanlarız. senin gibi yabancı kültürlere özenmiyoruz. insanlar ihtiyaçlarını helaliyle karşılamalı anlayabiliyo musun daha anlatayım mı

ben sana anlatayım, insanlar sevişince birbirlerini kullanmış olmazlar, sevişmiş olurlar. harcanmış 5 yıl görüyorum ben şu hikayede. zaten sevişebileceğiniz çok az yıl var, bi süre sonra menopozdu, andropozdu, zaten sevişemeyeceksiniz. hay allah neden o 5 yılı heba ettik diyeceksiniz.
sizin gibi insanların sorunu ne biliyor musunuz?
sevişmek sevmekten gelir, kökü bile aynıdır, sevmek. siz bunun farkında değilsiniz.
demem o ki, işin bilimsel boyutu budur, gerisi toplumun yarattığı kokuşmuş tabulardır. o tabularla ömrü heba olanlara üzülmekten başka ne gelir elden?

farklı görüşlere saygı duymaya çalışıyorum hayat felsefem gereği..
ama böyle kişiliğimi ve düşünce tarzımı aşağılayanlara saygı duymakta güçlük çekiyorum..
hadi herkes hayatını yaşasın..

başta bi paylaşım yapmışsın tamam güzel bişey yok bilmeyen öğrendi bilen tekrar okududa niye bukadar olayı abrttın sen saldırgansınız diyosun ama saldırılsın diye herkesin yorumuna zıt karşılıklar veriyosun neyi öğrenmek istediğini açık açık sor diyer konuyada yazıp yazıp bi burayı bi orayı ateşliyosun bütün kız lık zarı konularınımı gezeceksin

ben sana anlatayım, insanlar sevişince birbirlerini kullanmış olmazlar, sevişmiş olurlar. harcanmış 5 yıl görüyorum ben şu hikayede. zaten sevişebileceğiniz çok az yıl var, bi süre sonra menopozdu, andropozdu, zaten sevişemeyeceksiniz. hay allah neden o 5 yılı heba ettik diyeceksiniz.
sevişmek sevmekten gelir, kökü bile aynıdır, sevmek. siz bunun farkında değilsiniz.
demem o ki, işin bilimsel boyutu budur, gerisi toplumun yarattığı kokuşmuş tabulardır. o tabularla ömrü heba olanlara üzülmekten başka ne gelir elden?

benim hayatım seni hiç ilgilendirmez. terbiyeni takın. saygılı ol.

Cevap yazacagim ama taslanirim diye yazmiyorum......

yazik

Back