- Konu Sahibi kirmizikek
-
Amanın pek sakat bi konu
'Ben kavgaya yol açacağım ve kapatılacağım' dio resmen
Bilgi için teşekkürler ...
Ah, şu erkeklerin sünnet derisi de ilk ilişkide yırtılıp kanasaydı da biz de kurtulsaydık şu namus mu değil mi işinden.
Hymen oldugunu biliyoruz zaten. Bekaret hymenin yirtilmamis hali ki bunuda biliyoruz. Kizlik zari diye adlandirdigimiz da bizim namusumuz oluyor bir kisiye ait olmayi simgeliyor.. Aitlik duygusu yani..Ne alaka simdi bunlar anlamadim. Ayrica bir kadin 13-14 yasinda cocuktur,ergendir. Sadece kadinliga giden yoldadir. Benim gorusumde kadin erkegine ait oldugunda kadindir..
Ah, şu erkeklerin sünnet derisi de ilk ilişkide yırtılıp kanasaydı da biz de kurtulsaydık şu namus mu değil mi işinden.
Aslinda mantikli aciklama tabii...Mutlaka fizyolojik bir etkisi ve faydasi mutlaka vardir.Zaten yüce rabbim kul icin faydasiz hic bir seyi yaratmaz.bende zannetmiyorum ki insanlar arasinda ayirim olsun diye böyle bir yapinin yaratilacagini.Bu zarin fizyolojik yani.
aslinda kizlik zari dedigimiz de bu zarin etkisi ile sadece insanlari ahlaki yönden caydirmaktir.Yani beyinsel anlamda.cünkü insanoglu yaratilis geregi son derece kötü.Simdi bile ahlaksizlikta sinir tanimiyor.bu zar olsada olmasada birbirini ezmek icin bir yol bulacakti özellikle KADINLARI:
Kırmızıkek
Ürolog musun? Jinekolog mu?
Çok İlgili Gördüm Seni
Kırmızıkek
Ürolog musun? Jinekolog mu?
Çok İlgili Gördüm Seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?