Tavana kan sıcraması mı?
Bu şaka dimi gerçek mi yoksa ya ona dayanılmaz ki
yok yok şaka yok öyle bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavana kan sıcraması mı?
Bu şaka dimi gerçek mi yoksa ya ona dayanılmaz ki
zar da zar yani
işte bu yüzden evlenmeden önce o kadar şey yaşayıp, korkudan zar diktirmeler başladı.. evlilik koca bi yalan bi yalan üzerine kurulu düşünsene..
sevdiğin erkekle bunu bile paylaşamıyosun
canım şaka tabi ki, yani dalga geçiliyor bizle evlenmeden önce..
merak etme hiçbiri olmuyor
Evet aynen :13:
Bence zar dikimi de kürtaj gibi yasaklanmalı.
Evlilik öncesi ilişki elbet yaşanabilir.
Bu kişinin kendi hür kararıdır.
Kimse yadırgayıp aşağılayamaz.
Ama ilişki yaşıyorsa arkasında durmalı.
Zar dktirip kimseyi kandırmamalı.
O zarı diktirince bakire gözükünce sevecekse bir erkek onu hiç sevmesin mümkünse.
Ya ne bileyim belki tavana kadar sıçraması şaka ama genel olarak çok zor olduğunu dayanılmayacak kadar canlarının yandığını söylüyor bazı tanıdıklarım.
Kimisi de hiçbirşey olmaz diyor sızın gıbı.
Off offf ilk gece de ayrı bir dert
ben bi de daha yeni şöyle bişey duydum, erkekler bakire olmayan kızlara patlak diyolarmış
kız milleti olarak erkek milletinin oyuncağı olmuşuz
katılıyorum. bu insanlarda bunu istediklerinden yapmıyorlar. yine toplum ve çevre bu hale getiriyor bu kişileri... başka ülkede olsa buna gerek bile görmezlerdi... toplumun dayatması bu kızları diktirmeye,yada zarı korumaya sürüklüyor. bana göre doğrumu değil ama toplum ve gelenekler evlenirken bunu istiyorsa ki, bu toplum erkekten böyle şey beklemiyor ve hep kızlar yargılanıyorsa,ortada ayrım varsa, bunu yapmalarını hata olarak göremiyorum ve kızamıyorum onlara..Cevapları okurken beni tek bir şey rahatsız etti. "Namus bacak arasında değil kafadadır, yapacak olan zarını koruyarak da yapar" gibisinden laflar edilmiş, bazıları da onaylamış. Kızlık zarı, üzerine yüklenen anlamdan kurtarılırken, bir güzel evlilik öncesi cinsel ilişkiyi tercih edenler namussuz ilan edilmiş. Her şeyi yapmış zarı kalmış ahlaksız denmiş vs. Her konuda bir günah keçisi buluyoruz değil mi? Ben tasvip ettiğimden değil, ama zar diktiren, her şeyi yaşayıp sözde bekaretini koruyan kişileri de elimden geldiğince yargılamamaya çalışırım. Ben bilemem mi o kişi ne yaşadı, ne hissetti, ne düşündü, bulunduğu çevre ona neler dayattı. Hem zara gereksiz anlam yüklemekten bahsediyoruz, hem de bu insanları acımasızca yargılıyoruz. Bence asıl mesele kızlık zarı falan değil. Ne zaman ki bizden farklı yaşayan insanları acımasızca yargılamaktan vazgeçip istisnasız hoşgörüye sahip oluruz, o zaman dünya güzel bir yer olur.
bi de yürüyüşden falan anlıyorlarmış güya ,hymenoplasti geçireni de anlıyorlar mı acaba ,ay gerizekalılar ya
Yalnız sizden ricam, konuya yorum yaparken dinen ele almayın ayetler yazmayın.
Burada sevap günah tartışılmıyor, ki zaten sitede din konuşmak yasak.