vay beeee... toplum yarası olarak bakılabılen bı konu mu oldu kızlık zarı.. bravo valla..
konuyu, tv yayınlarındaki gıbı, artık forumlarda konusularak da kız olup olmamak onemlı degıl mesajını beyınlere yerlestırme cabası olarak algıladım ne yalan söyleyeyım.
silah cıktı mertlık bozuldu misali, kızlık zarı dikimi cıktı kimin noldugu belli olamıyor artık.
eskısı gbı degıl artık malesef..
Kızlık zarı bır namus belirtsiinden cok, rahmi, bulasabılecek herhangı bır mıkroptan korumak amaclıdır.
kızlık zarının ortasında kucuk bır delık vardır ve burdan adet kanı akar.
bızden buyuk bır oğretmen arkadasımız, (ben evlenmeden önce) "siz daha bozulmamıs bağsınız, evlendıkten sonra cıkıyor butun kadın hastalıkları" demesının sebebını evlendıkten sonra anlamıs bulunmaktayım. evet kızlık zarı rahmı koruyormuş.
gelelim namus simgesı olarak bakılmasına....
kızlıgına dokundurmadan!!! her haltı yiyip sonrada sırf kızlık zarı saglam dıye namuslu olarak gorulen tiplere bende gıcıgım..
he şu var, ben onlarında sadece ters ilişki yasadıgını sanmıyorum. her haltı yiyip sonra gıdıp dıktırıyordur "bence"!
bu tipleri gecelim..
gercekten kendını koruyup kollayan, eşine saklayan, temiz biri olmak önemli bence. kadın erkek farketmıyor. hamd olsun böyle temız bır evlılıgım var. evlilik de insanın meşru yönden cinsel isteklerini gidermesi ve coğalması ıcındır.
bu yuzdendir ki peygamber efendımız, "evlenin, dininizin yarısınını tamamlayın", demiş.
tek eşlilik sağlıklıdır!
yorumlarda bahsedılen örümcek beyınlı gerı kafalı bırıyım bende, kendını koruyup kollamak eşine saklamak taraftarıyım.
önune gelenle yat kalk sonra aşık ol bırıne, o adamın sana guvenmesını bekle. bı gidin ya..
herkesın nefsını terbıye etmesı gerekli.
önceden millet aşkından yataklara düşermiş, şimdide yatağa düşmeyi aşk sanıyorlar!
erkekler, kendını kullandırma potansıyelı olan tipleri gayet ıyı anlıyor ve kullanıyorlar.
bır erkeğin şehvetsel hislerini tatmin etmiş, kendını kullandırmış ve bence gözünden düşürmüş oluyor böyle kadınlar.
bunu fazlaca erkek arkadasımdan duydum: "yapacagımı yaparım ama oyle bı tıple evlenmem, guvenmem!"