Kızlık zarı bozulduysa neden kan gelmez

Glgg

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
25
5
23
Daha önce hiç cinsel bir yaklaşımım olmadı. Erkek arkadaşım parmağını soktu ve uzun süre devam etti çok acıdı yürürken bile zorlandım fakat kan gelmedi. Ondan bir kaç hafta sonra cinsel organı 2 cm kadar içeri soktu acı hissettiğim için hemen durdu fakat yine kanama olmadı. Bunun gibi cinsel organına bir kaç kez daha böyle denedi. Aynadan bakılarak tam anlaşılmaz biliyorum ama kızlık zarının üst kısmında et parçaları ikiye ayrılmış durumda alt kısımda veya yan kısımlarda herhangi bir şey yok. Sizce zedelenme mi? Bozulduysa neden kan gelmedi?

Esnek olabiliyo ilk ilişkide bazen kan gelmeye biliyo

Peki esnek bir yapı olması o bölgenin geniş olduğu anlamına gelmez mi çok dar görünüyor benim bölgem
Hayır genişlik le kızlık zarının bı alakası olduğunu sanmiyorum

Bahsedilen zar adı üstünde bir zar. Et vs değil. O yüzden kanamak zorunda da değil, hatta bolca ıslanıldıysa kanasa bile belli olmuyor. Onun dışında esnek olabilir. Ama parmaktan sonra neden yürüyemediğinizi anlayamadım o ayrı.

Daha önce hiç cinsel bir yaklaşımım olmadı. Erkek arkadaşım parmağını soktu ve uzun süre devam etti çok acıdı yürürken bile zorlandım fakat kan gelmedi. Ondan bir kaç hafta sonra cinsel organı 2 cm kadar içeri soktu acı hissettiğim için hemen durdu fakat yine kanama olmadı. Bunun gibi cinsel organına bir kaç kez daha böyle denedi. Aynadan bakılarak tam anlaşılmaz biliyorum ama kızlık zarının üst kısmında et parçaları ikiye ayrılmış durumda alt kısımda veya yan kısımlarda herhangi bir şey yok. Sizce zedelenme mi? Bozulduysa neden kan gelmedi?
Neden kanamasını istiyorsunuz? Gelsin gelmesin ne fark eder yani. Esnek olabiliyor diye yazmıs arkadas üzerine hala o bölgem dar gorunuyor diye soruyorsunuz..Bilgiye sahip olmayabilir insan da bilmedigi işe neden girişir.
Kızlık zarı mevzu bitip bu defa acaba hamile miyim soruları sormamak icin arastirip öğrenmeden sonuclarina hazır olmadan girismeyin bir işe

Bende de kanama olmamıştı, bazen kan iceri doğru akabiliyormus. altı yedi saat sonra lavaboya girdiğimde tuvaletin kan olduğunu gördüm ama sadece iki üç damla kadar

Merhaba yeni evlendiğimizde çok kereler denediğmizde bile kan gelmemişti yarısından fazla giriyordu yani tam birleşme olduğunda yine gelmedi ,daha sonra duş almak için kalktığımda kanın aktığını hissetmiştim ,yani tam birleşme olmadan bozulmayabilir

X