Kızlık zarı bakirelik himenoplasti

Tonla ameliyata niye girdiniz o zaman?
Beni gerçekten tanısanız çok üzülürsünüz beni yargıladınız için ben geçmişin izlerini silmek istedim yaşanmamış olsun istedim bunu kendim için istedim çok kolay sanıyorsun ameliyat masasına yatmak bu zorlukları çekmek kaç bin TL verip bu eziyetlere katlanmak çıkıp kaç km gitmek bu bir zar için değil bedenimdeki izleri silmek için

Rezillik destanı yazmış bir de. Her ayrıntı birbirinden rezil. Aynen biz de yedik şak diye saniyeler içinde sahip oldu hem de? Afedersiniz de o şak diye olabilecek bir şey değil. Sonra da bir kerenin üstüne daraltma ve diktirme 🤣 Gayet de her şeyi yapıp keriz kekleme operasyonunuzu olup bir de dramatik hikâye yazmışsınız. Ne abarttınız

Beni gerçekten tanısanız çok üzülürsünüz beni yargıladınız için ben geçmişin izlerini silmek istedim yaşanmamış olsun istedim bunu kendim için istedim çok kolay sanıyorsun ameliyat masasına yatmak bu zorlukları çekmek kaç bin TL verip bu eziyetlere katlanmak çıkıp kaç km gitmek bu bir zar için değil bedenimdeki izleri silmek için
Eşiniz sizi bakire sanıyor. Siz en modern adamın bile sizi kabul etmeyeceğinden korkmuş, bıçak altına yatıp durmuşsunuz. Gerçek bu.

Baştan sona iğrenç bir yazı. Genç kadınlara rehberlik edecek son kişisiniz. Psikolojiniz normal değil. Ne rehberliği Allah aşkına. 1 kişiyle mi yattı 10 kişiyle mi yattı bölümünden en çok tiksindim. İstediğim kadar kişiyle yatarım sanane. 1 kişiyle ytınca daha mı ahlaklı olunuyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Burası Türkiye düşüncelerlede gerçekler arasında çok çok fark var saygı duyuyorum size

Baştan sona iğrenç bir yazı. Genç kadınlara rehberlik edecek son kişisiniz. Psikolojiniz normal değil. Ne rehberliği Allah aşkına. 1 kişiyle mi yattı 10 kişiyle mi yattı bölümünden en çok tiksindim. İstediğim kadar kişiyle yatarım sanane. 1 kişiyle ytınca daha mı ahlaklı olunuyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Böyle konuşup beni yargılayıp daha çok incitilmeyin benim yaşadığımı yaşayan on binler var gidin diğer form yazılarını da göz gezdirin üstüme gelmeyin herkesin düşüncesi kendine

Hayır ben üstünü kapat demiyor dikkat edersen bu konuyla alakalı eşime bişey söylemedim Oda sormadı bu konu aramızda hiç konuşulmadı demek istedim şey taciz ve tecavüz yaşadığınızda yada çok kötü bişey yaşadığınızda kendinize eziyet etmeyin benim gibi kendinize zarar vermeyin
Yaşadığınız kötü tecrübe için üzüldüm. Umarım eşinizle yaralarınızı sararsınız.

X