- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biyerimizi kescezadet geciktirici yi ayarlayarak denk.getirebilirsin bence.
Ben kesinlikle yapmam istemem ama biz gostermek zorundayiz biyerimizi kesip carsafa sursek anlasilirmiOkuduguma inanmadim ama yine de yorum yapayim. CARSAF BEKLEMEK SAPIKLIKTIR NOKTA!
Bu kadar kati kurallari olan bir aile varken karsinda cesaret edip nisanlinla beraber olmussun. Asla ama Asla kinamiyorum helal olsun. Demek ki gozu kara bir kizsin. Beni bu sekilde utandiramazsiniz de ve senden sonra evlenecek kizlara en azindan yol acmis olursun. ya biz neler konusuyoruz hala umarim konu sahibi gercek degildir(
ISte bak sen boyle bunu kabul ediyorsunya bu demek ki sen de ilerde gelininden aynisini isteyeceksin( KIRIN ARTIK SU SACMA ZINCIRI
Yıl olmuş 2020...Arkadaslar bi sorum olcak nisanlimla iliskiye girdim ve ailesi kanli carsaf gormek istiyo adet kanini carsafa biraz sursem anlasilirmi lutfn bilgi verin
Oda dusunuyo korkuyoNişanlın düşünsün bunu sen niye bu kadar dert ediyorsun?
Yıl olmuş 2020...
Müstakbel kocanız düşünsün siz niye kendinizi geriyorsunuz. Madem ailesi bu kadar tutucu yapmasaydi
Nasil ynikapansın bu konu bence, aynı konu yüzünden bir kaç gün önce çok seviyesiz tartışmalar yaşanmıştı millet birbirine girmeden önlem alalım derim benMune
Oda bilmiyo napcani lutfen yardim edin napmam lazim normal kan olurmu lutfen 2 gun kaldiMüstakbel kocanız düşünsün siz niye kendinizi geriyorsunuz. Madem ailesi bu kadar tutucu yapmasaydi
adet kanıyla kızlık zarının kanı aynı olmaz. kızlık zarı kanı ilişki sıradında yırtıldığı için normal başka yerimiz kesildiğinde nasıl kanıyorsa öyle kanar. sağlıkçı olarak size önerim bu kadar kafaYA takmayın. görünmez yerinizden kanatıp beze sürün yapacak bişey yok.kimsede bişey anlamaz. laboratuvar da test yapılsada anlamazlar. bezle ilişki sonrası genital bölgenizi silip üstüne kan sürersiniz. panik yapacak bişey yok.Oda bilmiyo napcani lutfen yardim edin napmam lazim normal kan olurmu lutfen 2 gun kaldi
Erkek g.tünü kessin o zaman, oraya da bakamazlar ya.Parmak kesme. Anlarlar.
Böyle bi mevzu vardı, kızla çocuğun parmağının kesik olduğunu görünce anlamışlardı.![]()
Erkek g.tünü kessin o zaman, oraya da bakamazlar ya.![]()
Doğulular öyle mii? İğrenç zihniyetlerinize bari doğulular diyip kılıf bulmayin. Bizde doguluyuz hayatım boyunca ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Bir kez kanal 7 deki drama tarzı kısa film de şahit olmustum. Doğulusu batilisi yok bu zihniyetin. Sizin bu insanların içinde ne işiniz var ? Bunu sorgulayın kızlık bilmem ne kanını sorgulamak yerineReddedemem dogulular diger gelinlerindende istemis zamaninda
Evet haklisiniz neden sadece dogulular deniliyo ben karadenizliyim ve ilk evliligimde eski kaynanam geldi odama caraf icin bende eltime bu niye geldi dedim odaya gittiginde carsaf icin geldi dedi bekledi bekledi dondu gitti ben dedim kimseye kendimi kanitlayamam oglu biliyo yeterlidir hangi devirde kalmayiz biz kalkmis gelmis bide odada bekliyoki bise verem eline bide obur gelinine laf cikarmiski kizmiydi deilmiydi belli deildi bn anlayamadim bana laf edecekse gitsin ogluna sorsun dedim o yeterlidir olece kapanmisdi konu ama bunuda belirtim dogulular ister sadece diye bise yok karadenizliyim benDoğulular öyle mii? İğrenç zihniyetlerinize bari doğulular diyip kılıf bulmayin. Bizde doguluyuz hayatım boyunca ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Bir kez kanal 7 deki drama tarzı kısa film de şahit olmustum. Doğulusu batilisi yok bu zihniyetin. Sizin bu insanların içinde ne işiniz var ? Bunu sorgulayın kızlık bilmem ne kanını sorgulamak yerine