kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

özel bi şirkette muhasebecilik yapıyorum.işimi çok seviyorum.ALLAH okuyupta iş bulamayanlara yardım etsin:Saruboceq:

aslında modelistim ama halkla ilişkiler üzerine kamu kurumu görevlisiyim.

desinatörüm eşarp ve yemenide desen tasarımları yapıyorum ... 3 ay önce kendi işimi kurdum eleman olmaktan kurtuldum çok şükür...işimi çok seviyorum :lepi:

üniversite son sınıf öğrencisiyim satış temsilcisi olarak çalışıyorum okul bitince Allah kerim:)):

ben de okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim yani anasınıfı öğret. 0-6 yaş grubunu kapsıyo bu yaş grubu arasındaki çocuklarınız ile ilgili her türlü probl. büyük bir ilgi ile dinlerim

tiyatro eleştirmenliği ve dramaturji mezunuyum, ücretli drama öğretmenliği yapıyorum :)

muhasebeciyim ama şuan ev hanımıyım hiçte şikayetçi değilim :asigim:

ikibuçuk yaşında kızım var seni arkadaşlar listeme ekleyebilir miyim?soru soracağım zamanlar olur büyük ihtimallea.s bu arada ben işletme mezunuyum ve ev hanımıyım:sm_confused: hala çalışıp çalışmamakta kararsızım!:uhm:

bende bilgisayar programcısıyım . bi yerde çalışmıyorum evde kendi çapımda program tasarlıyorum.. satacak kadar iyi program değiller ama üzerinde çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…