Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar çok seviyorum onu ben :) geçen haftasonu geldi bana evlenme teklif et diyordu sonra o bana teklifedecekmiş .bende evlenme teklif ettim o'da kabul etti :) bu haftasonu gelecekti ama gelemiyormuş işallah en kısa zamanda oda evlenme teklif eder ve ilk adımı atarız :)
kızlar haftaya bende nişanlanıyorummmmm :).aşkım eğer haftaya izin alabilirse tabi.önce evlenme teklif edecekmiş :) bende hemen kabul edicem isteme nişan ve nikah hemen bi kaç günün içinde olacak .düğün için eş durumundan nakil gitmem gerekiyor 1-2ayı bulur ,sonra bitaneme kavuşucam işallah :)))).nişan için hazırlıklara başlıycaz ,evde yapıcaz öyle eylence falan olmayacak zaten ,aslında ben istiyorum eylence olmasını da aşkım istemiyo .bakalım nolacak ALLAH hayırlısıyla yuvamızı kurmayı nasip etsin işallah :)