• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrrrrrrrrrr yakında bende geliyorum aranıza :)))

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
henüz ortada bişey yok :17: ama evlenme teklif edecek yakında biliyorummm çok az kaldı İŞALLAH :16::16:

kızlar çok seviyorum onu ben :) geçen haftasonu geldi bana evlenme teklif et diyordu :D sonra o bana teklifedecekmiş .bende evlenme teklif ettim o'da kabul etti :) bu haftasonu gelecekti ama gelemiyormuş :( işallah en kısa zamanda oda evlenme teklif eder ve ilk adımı atarız :)

kızlar haftaya bende nişanlanıyorummmmm :).aşkım eğer haftaya izin alabilirse tabi.önce evlenme teklif edecekmiş :) bende hemen kabul edicem isteme nişan ve nikah hemen bi kaç günün içinde olacak .düğün için eş durumundan nakil gitmem gerekiyor 1-2ayı bulur ,sonra bitaneme kavuşucam işallah :)))).nişan için hazırlıklara başlıycaz ,evde yapıcaz öyle eylence falan olmayacak zaten ,aslında ben istiyorum eylence olmasını da aşkım istemiyo :( .bakalım nolacak ALLAH hayırlısıyla yuvamızı kurmayı nasip etsin işallah :)

Back