- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Poff hsonu benim kacamaklarla surdu tmm cuma kilo bildirimi olsun optm hepinizi
iPhone 'umdan gönderildi
hafta sonu yazamadım kızlar eşim evde onun için pazartesi görüşürüz. iki gündür spor yapıyorum ama bu seferde yememe dikkat edemiyorum yerinde sayanlardanım bu hafta ama 1 kilo en az gidecek cumaya kilo bildirimi yapalım.
Gunaydin canim henuz ilk tartildigimdan beri tartilmadin cuma ins haftasonu yediklerimizi sporla yakalim artik
iPhone 'umdan gönderildi
Selam hanimlar bende varim kilo vermek istiyorum bugün tartildim 86.3 kilo ciktim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin canımmmm
Selam hanimlar bende varim kilo vermek istiyorum bugün tartildim 86.3 kilo ciktim
Kızlar naptınız ben 2 gündür çok hastaydım girip bişey yazamadım gerçi diyet de yapamadım bu süreçte , ee anlatın bakalım nası gidiyo diyetler :)
geçmiş olsun bu havalarda griplerde ağır oluyor dikkat etmek lazım.benimde salı günü kardeşim ve hanımı geldi ogün öyle geçti dünde köye gittim bahçe yapıyoruz dünde öyle geçti bügün yorgunum 3 gündür diyet bende yok yarın bide kilo bildircez sözde
Sağol abla :) evet evet yarın kiloları yazıcaz inşallah :)
geçende konuları incelerken bu diyeti buldum deneyelimmi dedim kimseden ses çıkmadı yaw
Her öğünün arası en az 2 saat olacak
1. öğün :Sabah 06 1 bardak su ve bir porsiyon meyve ( 1 porsiyon meyve : 1 orta boy elma veya armut, 10 adet yeşil erik vs. gibi )
2. öğün(kahvaltı) 08:30 : 2 ince parça yağsız peynir ( 2 kartvizit büyüklüğünde)
3 adet siyah zeytin veya 1 ceviz içi
haftada 3 gün, 1 adet haşlanmış yumurta
domates, salatalık, kıvırcık, maydonoz serbest (söğüş)
açık çay, ıhlamur, bitki çayı
2 ince dilim tam buğday ekmeği
3. ara öğün 10:30 : 1 bardak yarım yağlı süt
4. öğün 12:30-13:00 : 1 kepçe çorba
2 köfte büyüklüğünde et, tavuk, balık, peynir veya 5-6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği
4 yemek kaşığı sebze yemeği susuz
yeşil salata ( yağsız)
5. ara öğün 15:30 : 1 bardak yarım yağlı süt
2 kepekli galeta veya 1 paket grissini
1 tatlı kaşığı çörekotu ( çiğneyip yutulacak, tok tutuyor )
6. öğün 18:00-18:30 : 1 porsiyon meyve
Yarım su bardağı yarım yağlı süt veya 2 yemek kaşığı yoğurt
7. öğün-akşam yemeği : 4 yemek kaşığı yağsız ve susuz sebze yemeği veya yeşil salata
(20:30-21:00) 2 yemek kaşığı yağsız yoğurt veya 1 su bardağı ayran
bu arkadaşımız 15 günde 4 kg 200 gr vermiş
Bende kafama gore yiyorum calistigim icin Zor ayarliyorum zaten bugun orucluydum pek halim olmadi yazmaya kizlar bu arada kandilinz mubarek olsun sabah solicem kiloyu optm
iPhone 'umdan gönderildi