Abla burdayım yaa , da ben bıraktım diyeti falan moralim çok bozuk motivasyon falan kalmadı bende üzerine 2 kilo aldım baya kötüyüm yanisen napiyosun nasılsın ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende bir kaç gündür moralsizdim bugün biraz daha iyiyim.hayırdır senin neyin var kötü bir durum yoktur umarım
Ya arkadaş ilişkileri diyelim bi arkadaşim hakkimda hiç duymak istemediğim bişi geldi kulağıma ondan dolayı sinirden stresten bıraktım üzerine daha da çok yemeye başladım çünkü böyle stresli olduğum zamanlarda daha da çok yer hırsımı yemekten çıkarırım
aynen bende öyleyimdir Hiç strese falan girme konuş gitsin kendine zarar veriyosun.İnsanlar ne imtahanlardan geçiyor böyle küçük şeyleri dert etme Rabbim hastalık ölüm vermesin yeterki herşeyin bir çözümü var.Kendini hazır hissedince yeniden başlarsın bırakma sen bu işin peşini
merhaba arkadaşlar bende sizlere katılabilir miyim :)
benim de motivasyona ihtiyacım var belki burda biraz daha gaza gelirim.
günaydın kızlar .hoşgeldin pissisko tabi kide bize katılabilirsin pek düzenli girmiyoruz ama yinede habersizde bırakmıyoruz.kepez kendini erken topladın helal olsun sana inşallah bugün başlamışsındır diyete bende öyle pek diyet gibi değilde hareket yapıyorum fazladan bide akşam fazla yememeye çalışıyorum yinede işe yarıyor çok öyle diyet başlığında uyamıyorum bende ters etki yapıyor iştahım daha çok açılıyor kısıtlancam diye böyle iyi bakalım ne olcak
Ya ben de kesin diyet uygulamiyorm ama ne yersem az yemeye çalışıyorum :) bugün de yürüyüşe çıkıcam inşallah :) bence de kasma kendini insan diyetteyim deyince daha fazla yemek yiyohareket yapman süper bişey onu birakmadigimiz sürece kilo almayız ben son günlerde çok uyuşuktum bıraktım harketi hemen geri aldım ama bi daha bırakmak yok :)
Hoşgeldin canım :)
temmuz 6 geçsin bende başlıcam kızımla bereaber inşallah .bilmiyorum oruçluyken zor olurmu bide migren var tabi nasip bakalım.sen üniversitemi okuyosun
Hosbulduk :) bende yarin kilomu yazip diyet ve spora baslayacagim insallah allah yardimcimiz olsun
iPhone 'umdan gönderildi
Evet Ankara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı okuyorum 2 senelik seneye yeniden hazirlanip gircem yine sınava :) ya abla ben de en çok ramazandan korkuyorm aslında ramazan bayramina kadar zayiflamak istiyodum ama o da hayal oldu gerçi ramazanda da kilo verenler var ama ben kilo almasam iyidir yani o derecede çok yiyorm ramazanda
Gunaydin arkadaslarrr bugun 95.8 ile basliyorum insallah.
Ramazana kadar ne kadar versek kardir. Ramazanda da dikkat edersek verebiliriz.ben iki sene once ramazanda 6 kilo vermistim olmayacak sey degil yani.
iPhone 'umdan gönderildi
günaydın arkadaşım. ne yapmayı düşünüyorsun diyet ve spor olarak.Kaç yaşındasın, evlimisin.çalışıyomusun.bende vermiştim ramazanda kilo sonra tabi eski düzene geçince yeniden aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?