- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
-
- Konu Sahibi cikolatalipankek
Bana chloe Ting çok ağır geldi ama yutupta öncesi sonrası görseller çok iyi ben şuan seda diye birkadının kanalındaki tüm vücut egzersizini yapıyorum vücut alışsın chloe'nkine başlıyacam
Aaa aynı anda başlamışız, ilerleyen günlerde birbirimizi haberdar edelim destek olmuş oluruz güzel olur ☺Bende bugun başladım. Abs in 2 weeks e. Umarım devamını getirebilirm
Çok güzel olur ben 2. Günü de yaptım sabah.Aaa aynı anda başlamışız, ilerleyen günlerde birbirimizi haberdar edelim destek olmuş oluruz güzel olur ☺
Ben bugün bütün gün dışarıda koşturdum işlerim vardı fırsatım olmadı ama yarın kesinlikle geri devam edeceğim. Bugün nasıldı zorlandın mı hala?Çok güzel olur ben 2. Günü de yaptım sabah.
Evet canım baya zordu. Birde bugun hafif yanma başladı karnımdaBen bugün bütün gün dışarıda koşturdum işlerim vardı fırsatım olmadı ama yarın kesinlikle geri devam edeceğim. Bugün nasıldı zorlandın mı hala?
Benim sadece ilk gün yapmama rağmen dünden beri bacaklarım hamlamış çok ağrıyor :) 2. Günü bugün yapacağımEvet canım baya zordu. Birde bugun hafif yanma başladı karnımda
Siz hangi challenge i çalışıyorsunuz. Bakalım 3. Günü yapabilcek miyimBenim sadece ilk gün yapmama rağmen dünden beri bacaklarım hamlamış çok ağrıyor :) 2. Günü bugün yapacağım
2 haftalık olan 2 week shred programı yapıyorum:)Siz hangi challenge i çalışıyorsunuz. Bakalım 3. Günü yapabilcek miyim
Başlaaa başlaa before after'lar nasıl efsane nasıl etkili göz at 2 hafta sonra iyi ki diceksinHala cesaret edip 3. Güne başlayamadım
YaptımBaşlaaa başlaa before after'lar nasıl efsane nasıl etkili göz at 2 hafta sonra iyi ki diceksin
Güzel güzel yağlar eriyorYaptımkarnım yanıyor
Ben ölçülerimi almıştım bakalım fark olcak mıGüzel güzel yağlar eriyorben bugün göbeğimin resmini çektim aynadan bitince karşılaştırma yapmak için, öneririm yapın sizdeee :)
aaaaa doğru ölçü almak daha mantıklı aslındaBen ölçülerimi almıştım bakalım fark olcak mı
Aynen canım ölçmek çok mantıklı ne kadar sıkılaştığını daha iyi anlarsınaaaaa doğru ölçü almak daha mantıklı aslında
4. Günde tamamdır