- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi cikolatalipankek
Hayır canım senin şu an yaptığın doğru. Pnlar her bölge için ayrı ayrı ben sadece 14 günlük karın çalışıyorum 14 gün bittikten sonra bacak çalışcam. Sen 14 gün tüm vücut için olanı yapıyorsun zaten.Ay ben kendimi boğmak istiyorumHer gün için 2-3 video varmış ve ben onu bugün farkettim, ben ilk videoyu yapıp bitti sanıyordum tam şimdi başlayacakken baktım ve şimdi farkettim eksik yaptığımı ilk günden tekrar başlayayım ben en iyisi
O diğer videolar mecburi değil mi? Ben sadece 1. bölümü yapıyormuşum kendimce dedim ilk günü sıfırdan başlayayım bütün videoları yapayımHayır canım senin şu an yaptığın doğru. Pnlar her bölge için ayrı ayrı ben sadece 14 günlük karın çalışıyorum 14 gün bittikten sonra bacak çalışcam. Sen 14 gün tüm vücut için olanı yapıyorsun zaten.
Merhaba, linki bırakacağım evet günlük değişik videoları varSelam bende baktım biraz ama hangi videolar yapılacak bu 14 günde.Her güne ayrı video gibi bir serisi mi var?
teşekkür ederim.Merhaba, linki bırakacağım evet günlük değişik videoları var
Chloe Ting 2019 2 Weeks Shred Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 2019 2 Weeks Shred Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
Yok çok yorarsın vücudunu. Önce buna alış istersen bitir yapabilecek gibi olursan 2 videoya çıkartırsınO diğer videolar mecburi değil mi? Ben sadece 1. bölümü yapıyormuşum kendimce dedim ilk günü sıfırdan başlayayım bütün videoları yapayım
Tamam teşekkür ederim ben aynı şekil devam edeyim o zamanSürekli spor yapmadığımız için birden fazla video yorar
Ben dün regli olduğum için yapamadım ama bugün veya yarın tekrar başlayacağım, ölçtükten sonra haber bekliyorum heyecanlaDün yazamadım dun ve bugunde tamam çarşamba belimi ölçmeyi planlıyorum
Tamamdır canım.Ben dün regli olduğum için yapamadım ama bugün veya yarın tekrar başlayacağım, ölçtükten sonra haber bekliyorum heyecanla ☺
Eğer düzenli spor yapıyorsanız yapabilirsiniz ama uzun süre ara verdiyseniz veya daha önce spor yapmadıysanız bence bir antrenman seçip onu yapın. Ben şu an sadece karın antrenmanını yapıyorum 10 dk da bile çok yoruyorBenim anlamadığım ilk günde 5 video var hepsini mi yapmalıyız?
2 videosunu anca yapabildim mumkun degil hepsini yapabilmemEğer düzenli spor yapıyorsanız yapabilirsiniz ama uzun süre ara verdiyseniz veya daha önce spor yapmadıysanız bence bir antrenman seçip onu yapın. Ben şu an sadece karın antrenmanını yapıyorum 10 dk da bile çok yoruyor