benim basen yaa biktim valla gitmiyolarBende bende o bölgesel fazlalıklardan bende kurtulmak istiyorum
Ya basen var ustum zayif ama yinr de vermek istiyorumçillerinle ilgili kimyasal peling yaptırabilirsin ama bir doktorun yapmasını öneriyorum.
çok kilolu değilsen sen rahatsız değilsen kilondan giyiminle de kendini iyi hissedebilirsin
Kendimle küsümbence ciller cok tatli, ama cogu insan kendinde rahatsiz oluyor
cok cikmalarini istemiyorsan günese fazla durmayacaksin ve/veya daima günes kremi kullanacaksin
tamamen kurtulmanin yollarini bilmiyorum
vücudunla ilgili sorununa gelincede, herkesin önerecegi bende öneriyorum spor
ondan sonra eger imkanin varsa zevkine güvendigin bir arkadasinla alisverise cik
sacinda ufak degisiklikler yapabilirsin
baska konularda var seninkine benzer orda bir sürü seyler yazilmis onlara bi göz atabilirsin
ama en önemlisi her zaman kendinle barisik ol
Benimde hem popo hem basen benim epeyi bir fazlam varYa basen var ustum zayif ama yinr de vermek istiyorum
Evet cevrem guzel diyor baya beyaz tenliyim ama puruzsuz olsun isterdim bilmiyorumnicin ? cilli olmak guzeldir, helede acik tenliysen?
Ya spor diyorlar fakat sporla da gitmiyor ya zor yaniBenimde hem popo hem basen benim epeyi bir fazlam var
basen ve bacak için squat egzersizi öneririmbenim basen yaa biktim valla gitmiyolar
Şu oturup kalkma hareketi degil mibasen ve bacak için squat egzersizi öneririm
Kendimle küsümbarisamiiyorum buunla ozguvrn eksikligide geliyor
kilo vermek için yürüyüş koşu bisiklet yapmalısınYa spor diyorlar fakat sporla da gitmiyor ya zor yani
evet aynenŞu oturup kalkma hareketi degil mi
Baska nedenlerdr var bence ama dis gorunusum buyuk etken mesela biraz disaridan sert gorunen bir kizim bu yuzden mi bilmiyorum ama hic sevgilim olmadi belirttigim gibi 20 yasindaym ve gercktn cirkin miyim dusunmeye basladm ama guzelim aslinda herkes oyle diyor sevgili istedigimden dgil sadece teklif dahi gelmedi anliyor musun yoksa zaten ben ciddi iliski istiyorum ilk ve son ama bu olay ozguvenimi zedeliyorönce buna bir care bulmak gerek
cünkü kendinle barisik olmadigin sürece biraz zor
yani kendi adima söylüyorum kendimi kötü hissettigim günler hic bisey yapmak gelmez icimden
timarhane kackini gibi görünmemek adina ne gerekse onu yaparim
ama iyi hissettigimde kiyafetlerimi özenle secerim, sacimin yüzümün temiz ve bakimli olmasina daha da bir özen gösteririm
dis görünüsümden emin oldugum zamanlarda kendimi daha iyi hissederim
kendinde begenmedigin seyler neler bunlari bilmen lazim, bide kendinle barisik olmamanin nedeni sirf dis görüntünden ibaretmi yoksa baska nedenlerdemi var