Kizlarrrr yardim beni bastan yaratmam gerek

Mudu

Baskalasmaya calisan girl
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
38
7
29
Merhabalar ben istanbulda yasiyirum 20 yasindayim siradan bir genc kizim fakat cok da siradan degilim kilolu ve cilliyim kilolu dedigim balik etli desek daha dogru bolgesel fazlaliklarim var ve biraz bakimsizim sanirim kendimi iyi hissetmek adina guzellik onerileri bekliyrum sizden cillerimle basim dertte bunlardan kurtulan var mi en azindan azalsa dahi yeter kendimi bende guzel hissetmek istiyorum

Bende bende o bölgesel fazlalıklardan bende kurtulmak istiyorum

[QUOTE="Ada Lovelace, post: 41480685, member: 643788"]Sıradan olmak nasıl bir şey [/QUOTE]
Normal yani pek bi aksiyon olmayan insan

çillerinle ilgili kimyasal peling yaptırabilirsin ama bir doktorun yapmasını öneriyorum.
çok kilolu değilsen sen rahatsız değilsen kilondan giyiminle de kendini iyi hissedebilirsin

bence ciller cok tatli, ama cogu insan kendinde rahatsiz oluyor
cok cikmalarini istemiyorsan günese fazla durmayacaksin ve/veya daima günes kremi kullanacaksin
tamamen kurtulmanin yollarini bilmiyorum

vücudunla ilgili sorununa gelincede, herkesin önerecegi bende öneriyorum spor
ondan sonra eger imkanin varsa zevkine güvendigin bir arkadasinla alisverise cik
sacinda ufak degisiklikler yapabilirsin
baska konularda var seninkine benzer orda bir sürü seyler yazilmis onlara bi göz atabilirsin

ama en önemlisi her zaman kendinle barisik ol

çillerinle ilgili kimyasal peling yaptırabilirsin ama bir doktorun yapmasını öneriyorum.
çok kilolu değilsen sen rahatsız değilsen kilondan giyiminle de kendini iyi hissedebilirsin
Ya basen var ustum zayif ama yinr de vermek istiyorum

Kendimle küsümbarisamiiyorum buunla ozguvrn eksikligide geliyor

Kendimle küsümbarisamiiyorum buunla ozguvrn eksikligide geliyor

önce buna bir care bulmak gerek
cünkü kendinle barisik olmadigin sürece biraz zor
yani kendi adima söylüyorum kendimi kötü hissettigim günler hic bisey yapmak gelmez icimden
timarhane kackini gibi görünmemek adina ne gerekse onu yaparim
ama iyi hissettigimde kiyafetlerimi özenle secerim, sacimin yüzümün temiz ve bakimli olmasina daha da bir özen gösteririm
dis görünüsümden emin oldugum zamanlarda kendimi daha iyi hissederim

kendinde begenmedigin seyler neler bunlari bilmen lazim, bide kendinle barisik olmamanin nedeni sirf dis görüntünden ibaretmi yoksa baska nedenlerdemi var

Baska nedenlerdr var bence ama dis gorunusum buyuk etken mesela biraz disaridan sert gorunen bir kizim bu yuzden mi bilmiyorum ama hic sevgilim olmadi belirttigim gibi 20 yasindaym ve gercktn cirkin miyim dusunmeye basladm ama guzelim aslinda herkes oyle diyor sevgili istedigimden dgil sadece teklif dahi gelmedi anliyor musun yoksa zaten ben ciddi iliski istiyorum ilk ve son ama bu olay ozguvenimi zedeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…