Kizlarrrr yardim beni bastan yaratmam gerek

Çiller guzeldir:) özel çil severlere biri de benim eşim. Ben de sevmezdim ama artık seviyorum. Basen için de çok abartı değilse onu da özellikle beğenen erkekler çok. Şimdiye kadar kimseyle çıkmamış olmanın sebebi bunlar olamaz yani :)) karşına doğru kişi cikmamis henüz. Buradaki asıl problem sizin kendinizi beğenmemeniz çünkü hareketlerinize yansıması sıkıntı oluşturacak kısım.

Çiller guzeldir:) özel çil severlere biri de benim eşim. Ben de sevmezdim ama artık seviyorum. Basen için de çok abartı değilse onu da özellikle beğenen erkekler çok. Şimdiye kadar kimseyle çıkmamış olmanın sebebi bunlar olamaz yani :)) karşına doğru kişi cikmamis henüz. Buradaki asıl problem sizin kendinizi beğenmemeniz çünkü hareketlerinize yansıması sıkıntı oluşturacak kısım.

Hakli olabilirsiniz tesekkur ederim yorumun icin haklisin cili sevenler var fakat bilmiyorum olmamasini isterdim ve kendimi begenmemem hareketlerime yansiyor haklisin belki de bu yuzdendir

Baska nedenlerdr var bence ama dis gorunusum buyuk etken mesela biraz disaridan sert gorunen bir kizim bu yuzden mi bilmiyorum ama hic sevgilim olmadi belirttigim gibi 20 yasindaym ve gercktn cirkin miyim dusunmeye basladm ama guzelim aslinda herkes oyle diyor sevgili istedigimden dgil sadece teklif dahi gelmedi anliyor musun yoksa zaten ben ciddi iliski istiyorum ilk ve son ama bu olay ozguvenimi zedeliyor

sevgili olayi sadece dis görünüsle alakali degil, bildigimden söylüyorum

bide insan kendi ic dünyasini cogu zaman disa vuruyor hareketleriyle, yürüyüsü, durusuyla kendini belli ediyor
dedigim gibi, nelerini sevmiyorsun onlari bir düsün
herseyin bir caresi var
genel olarak hic biseyimi begenmiyorum diyorsan önce o bahsettigin baska nedenleri cözmen lazim (gerci o nedenleri her halükarda cözmen gerek)

beyaz tenli, cilliymissin masallah cok begenirim ben ama cildine cok dikkat etmen lazim, günes kremini eksik etme

sevgili olayi sadece dis görünüsle alakali degil, bildigimden söylüyorum

bide insan kendi ic dünyasini cogu zaman disa vuruyor hareketleriyle, yürüyüsü, durusuyla kendini belli ediyor
dedigim gibi, nelerini sevmiyorsun onlari bir düsün
herseyin bir caresi var
genel olarak hic biseyimi begenmiyorum diyorsan önce o bahsettigin baska nedenleri cözmen lazim (gerci o nedenleri her halükarda cözmen gerek)

beyaz tenli, cilliymissin masallah cok begenirim ben ama cildine cok dikkat etmen lazim, günes kremini eksik etme

Evet beyaz tenli cilli kumral bir kizim insaallah cozerim ama istedigim fizige ulasabolirsem bunlarin en azindan %70imi cozerim gibi

Evet beyaz tenli cilli kumral bir kizim insaallah cozerim ama istedigim fizige ulasabolirsem bunlarin en azindan %70imi cozerim gibi

daha ne canim, insanoglu yeterki istesin
en büyük sorun buysa gelirsin üstesinden

insallah seni herhanli seven insan cikar karsina, zamani gelince
sana basarilar diliyorum

Ciller icin geceleri elma sirkesi sürebilirsin ama yeterli gelmeyebilir suna dumankayanin tariflerinden yararlanabilirsin.Elma sirkesi icin ki$ aylari ideal su an baslamani önermem
Bölgesel fazlaliklari sadece spor ve saglikli beslenerek verebilirsin.

Ciller icin geceleri elma sirkesi sürebilirsin ama yeterli gelmeyebilir suna dumankayanin tariflerinden yararlanabilirsin.Elma sirkesi icin ki$ aylari ideal su an baslamani önermem
Bölgesel fazlaliklari sadece spor ve saglikli beslenerek verebilirsin.

Umarim veririm tesekkur ederim :)

Merhabalar ben istanbulda yasiyirum 20 yasindayim siradan bir genc kizim fakat cok da siradan degilim kilolu ve cilliyim kilolu dedigim balik etli desek daha dogru bolgesel fazlaliklarim var ve biraz bakimsizim sanirim kendimi iyi hissetmek adina guzellik onerileri bekliyrum sizden cillerimle basim dertte :eek: bunlardan kurtulan var mi en azindan azalsa dahi yeter o_O kendimi bende guzel hissetmek istiyorum :mad:
spor salonuna yazılabilirsin

Benim de çillerim var ve hiç kurtulmayı düşünmedim. Kilo sorununu da sporla çözeceksin çare yok.

Merhabalar ben istanbulda yasiyirum 20 yasindayim siradan bir genc kizim fakat cok da siradan degilim kilolu ve cilliyim kilolu dedigim balik etli desek daha dogru bolgesel fazlaliklarim var ve biraz bakimsizim sanirim kendimi iyi hissetmek adina guzellik onerileri bekliyrum sizden cillerimle basim dertte :eek: bunlardan kurtulan var mi en azindan azalsa dahi yeter o_O kendimi bende guzel hissetmek istiyorum :mad:

Çiller için mutlaka güneşe çıkmadan önce cildine 50 faktörlük bir güneş kremi uygula. Benim de burnumun üstünde hafif çil var. Kışın baya soluyolar hatta ben bile zor fark ediyorum ama yazın güneş kremsiz gezersem direkt beliriyorlar.
Kilo vermek için de beslenmene dikkat edip spor yapman yeterli, ama burdaki en önemli faktör azimli olmak tabi:)

Ciller bence bir kadina cok yakisiyor. Bazi cilli kadinlara hayran kaliyorum hatta. Ilk olarak kendine bir tarz belirle ve alisverise çık. Guzel yeni kiyafetler al kendine makyaj malzemelerini arttır. Makyaj beni iyi hissettiriyor. Saclarin dalgali kivircik vs ise ve kullanmayi sevmiyorsan haftada 2 3 kere fön cektirirsin duz kullanmak istediginde. Fön 3-5 tl ankarada. Bir kuaforle anlaş kas biyik manikur icin ona git.. Becerikliysen kendinde yapabilirsin. Kendini iyi hissetmedigindedusa girip oyle hazirlan. Su daha iyi ve guzel hissettiriyor insani.

Baska nedenlerdr var bence ama dis gorunusum buyuk etken mesela biraz disaridan sert gorunen bir kizim bu yuzden mi bilmiyorum ama hic sevgilim olmadi belirttigim gibi 20 yasindaym ve gercktn cirkin miyim dusunmeye basladm ama guzelim aslinda herkes oyle diyor sevgili istedigimden dgil sadece teklif dahi gelmedi anliyor musun yoksa zaten ben ciddi iliski istiyorum ilk ve son ama bu olay ozguvenimi zedeliyor

güzellikle sevgili olayının alakası yok.

bazı kızlar vardır devamlı sevgili değiştirirler, çok mu güzeldirler hayır ama sosyaldirler. sosyal çevreleri geniştir. bundan dolayı devamlı yeni insanlarla tanışırlar ve insanlar yaklaşmakta zorluk çekmezler.

sen sosyal değilsen, soğuk ya da içine kapanıksan veya insanlara ters davranıyorsan insanlar yaklaşamazlar.

yani kendini beğeniyorsan sırf bu yüzden çirkin miyim düşüncesine kapılma.

bakımlı ol, şık giyin, güleryüzlü ol sana yaklaşmaya çalışanlara kibar sempatik davran birçok teklif alırsın.

teklif almak önemli değil de zaten sen taktığın için söylüyorum.

etrafına bir bak her sevgilisi olan kız dünya güzeli mi?

güzel olduğu halde sevgilisi olmayan birçok kız var ki güzellik göreceli bir kavram.

Yorumlar icin cok tesekkur ederim hepinize goruslerinizi dikkate alicam :)

çili bilemem bildigim tek sey bir kadina asla kilo Yakışmaz hele yaş 20 ise.. derhal kurtul

Expigment çillere iyi geliyor diye okumuştum ama güneş görmemesi gerekiyor kullandığında

Hemen yöntemler: Birincisi spor yap ve balık eti durumuna bir son ver.İkincisi bitkice.com adresinden kiwi fruit diye bi krem seti var.Gündüz kremi,gece kremi artı yüz temizleme toniği.Hepsi toplam 79 tl.Alabilirsen onu al hayatımda gördüğüm en mucizevi krem,bütün yüzü cil dolu bi aarkadaşım bunu kullanıp cildini mis gibi yaptıktan sonra bizim millet iyice galeyana geldi yüzünde ince cizgisi küçük izi olanlar bile aldı kullandı hepsinin cilt şimdi beybi feys.Neyseki benim öyle bi sorunum yok bulgar filanda değilim ama mermer gibi cildim var :KK73:O yüzden ben kullanmadım ama cilt konusundaki tüm sorunlara birebir çözüüümmmm kesinlikle.En az 10 kişi kullanmıştır çevremde çünkü.Bide saçlarına filan güzel bi şekil bişey verdirdinmi temiz cilt güzel saç fazlalıksız vücut e daha nolsun.Al hatta bi kıyak daha benden sana umarım reklama girmiyodur yasak filan değildir link veriyorum kremin:

http://www.bitkice.com/products/Feıque-Cilt-Beyazlatıcı-Krem-.html

ürün bilgilerini okursan ciltte nelere nelere iyi geldiğini görüceksin zaten bi sürü güzel etkisi var ve kesinlikle işe yaradı.BEN ŞOK :KK57: oldum milleti görünce öyle güzel yani.Haaaydi bakalım.

X