Hemen yöntemler: Birincisi spor yap ve balık eti durumuna bir son ver.İkincisi bitkice.com adresinden kiwi fruit diye bi krem seti var.Gündüz kremi,gece kremi artı yüz temizleme toniği.Hepsi toplam 79 tl.Alabilirsen onu al hayatımda gördüğüm en mucizevi krem,bütün yüzü cil dolu bi aarkadaşım bunu kullanıp cildini mis gibi yaptıktan sonra bizim millet iyice galeyana geldi yüzünde ince cizgisi küçük izi olanlar bile aldı kullandı hepsinin cilt şimdi beybi feys.Neyseki benim öyle bi sorunum yok bulgar filanda değilim ama mermer gibi cildim var
O yüzden ben kullanmadım ama cilt konusundaki tüm sorunlara birebir çözüüümmmm kesinlikle.En az 10 kişi kullanmıştır çevremde çünkü.Bide saçlarına filan güzel bi şekil bişey verdirdinmi temiz cilt güzel saç fazlalıksız vücut e daha nolsun.Al hatta bi kıyak daha benden sana umarım reklama girmiyodur yasak filan değildir link veriyorum kremin:
http://www.bitkice.com/products/Feıque-Cilt-Beyazlatıcı-Krem-.html ürün bilgilerini okursan ciltte nelere nelere iyi geldiğini görüceksin zaten bi sürü güzel etkisi var ve kesinlikle işe yaradı.BEN ŞOK
oldum milleti görünce öyle güzel yani.Haaaydi bakalım.