Kizlarrrr yardim beni bastan yaratmam gerek

Kilo ver yüz maskesi yapabilir el bakımları yapabilirsin

Sıradan olduğunu düşünme mesela bu fikri kafandan atarsan kendini bommmba gibi hissedersinHoppa

çilli-kadın-234234.jpg AZ7Q5p.jpg image3555.jpg

Kim demiş çiller çirkindir diye?

Ben sıradan olmanın aksine çilli kızları hep değişik bulmuşumdur. Nadir ve güzeller.
Ayrıca işin birde şu boyutu var. Çillerden kurtulayım diye uğraşırken bir sürü kimyasal açıcıyı ciltine boca edeceksin. Cildini tamamen bozabilirsin. Senin için sorunsa güvendiğin bir dermatologla çözebilirsin. Ama bence rutin bakımını yapıp güneş koruyucu kullanırsan, cildine daha büyük iyilik yapmış olursun.

Kilo sorunun tek çözümü ise spor. Herhangi bir rahatsızlığın yoksa -diyabet yada hormonal bir problem- İşin çok daha kolay. :)

Yaşayacağımız tek bir hayat var. Bu yaşlara bir daha gelemeyeceksin. Kendini mutlu et. Tadını çıkar.

Hemen yöntemler: Birincisi spor yap ve balık eti durumuna bir son ver.İkincisi bitkice.com adresinden kiwi fruit diye bi krem seti var.Gündüz kremi,gece kremi artı yüz temizleme toniği.Hepsi toplam 79 tl.Alabilirsen onu al hayatımda gördüğüm en mucizevi krem,bütün yüzü cil dolu bi aarkadaşım bunu kullanıp cildini mis gibi yaptıktan sonra bizim millet iyice galeyana geldi yüzünde ince cizgisi küçük izi olanlar bile aldı kullandı hepsinin cilt şimdi beybi feys.Neyseki benim öyle bi sorunum yok bulgar filanda değilim ama mermer gibi cildim var :KK73:O yüzden ben kullanmadım ama cilt konusundaki tüm sorunlara birebir çözüüümmmm kesinlikle.En az 10 kişi kullanmıştır çevremde çünkü.Bide saçlarına filan güzel bi şekil bişey verdirdinmi temiz cilt güzel saç fazlalıksız vücut e daha nolsun.Al hatta bi kıyak daha benden sana umarım reklama girmiyodur yasak filan değildir link veriyorum kremin:

http://www.bitkice.com/products/Feıque-Cilt-Beyazlatıcı-Krem-.html

ürün bilgilerini okursan ciltte nelere nelere iyi geldiğini görüceksin zaten bi sürü güzel etkisi var ve kesinlikle işe yaradı.BEN ŞOK :KK57: oldum milleti görünce öyle güzel yani.Haaaydi bakalım.
Ay cok tesekkur ederjm

cilli-kiz-resimleri.jpg

Merhabalar ben istanbulda yasiyirum 20 yasindayim siradan bir genc kizim fakat cok da siradan degilim kilolu ve cilliyim kilolu dedigim balik etli desek daha dogru bolgesel fazlaliklarim var ve biraz bakimsizim sanirim kendimi iyi hissetmek adina guzellik onerileri bekliyrum sizden cillerimle basim dertte :eek: bunlardan kurtulan var mi en azindan azalsa dahi yeter o_O kendimi bende guzel hissetmek istiyorum :mad:

çillerınıze asla karısmayın
kımyasal peelıngle once azalır sonra bırden cogalır
gunese cıktıgınızdada cogalır
çiller bence sevımlı ve melezdır
sacınızı karamel-kapıcıno karamel-kumral karamel yaparsanız
çillerınızcok dıkkat cekmeyecegı gıbı tam aksıne ışık verecektır

kılo vermenız sart
makyaj tonunuzuda seftalı tonu allık ve yıne aynı renk sıkalasından rujla
sadece rımelle tamamlarsanız
guzel olur
bakınız
%E7il.webp

Son düzenleme:
Evde kendi halinde spor yap,spor yapman seratonin hormonu salgılar bu da senın daha ıyı hıssetmenı saglayarak mutlu eder çillerine gelince bi cildiye doktoruyla görüş derim ama bende çilleri tatlı bulanlardanım,çillerini bi avantaj olarak kullanman daha mantıklı:KK71:

X