Kız İsteme kızlarrrr geliyolarrrr :D:D:D

aminnaminnnboshayallersmile
güzel heyecanlar telaslar..annem söz bohçalarını almıs bile bugünn..Allah bozmasın kızlar cümlemizinkini.

aminnaminnnboshayallersmile
güzel heyecanlar telaslar..annem söz bohçalarını almıs bile bugünn..Allah bozmasın kızlar cümlemizinkini.

maşallahh :)
bakalım inşallah benim sözümde güzel geçer.söz mendili yaptın mı peki sen? ben bir tane damada hazırlamayı düşünüyorum ama nasıl nerden temin ederim onu bilmiyorum bilmiyorumkismile

ee nişan ne zaman ? evlilik süreciniz konuşuldu mu :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı ugurlu olsun canım inşallah umdugundanda güzel geceropuyorumnanaktan

canımm inşallahh.aminnn:Saruboceq:

bugün haftalardır süren arayışlarım sonunda aldım elbisemi....ama 100 msj olmadığım için resim koyamıyorum henüzbilmiyorumkismile

abartı olmasın istedim...sade ama şık b işey aldım...mor...

birde aşkıma bikaç bişey aldım söz bohçası için....onlarda erkek tarafı yapıyormuş söz bohçası,kız tarafı isterse hediye fln alıyormuş...bende 1 gömlek,1 tişört ,1 kravat 2de çorap aldım sarardan....asıl bohçayı nişanda yaparız diye düşündük...zaten sözden 15 gün sonra nişanımız varopuyorumnanaktan

ama söz için birde süprizim olacak aşkıma...sizinlede paylaşırımkaydirigubbakcemile5

aahh ahh ben 6 yıl bekledimmmmm canımmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

masallah canim allah ayirmasin uzun yillardan beri berabersiz anlasilan...kac yildir berabersiniz tatlim??? Biz daha bir yildir beraberiz ben yurtdisinda yasiyorum o ise türkiye´de o yüzden daha isteme ve söze yaklasik 2,5 ay var....:hulya:

ayyyyyyyyyyy çok sevindimmmmm kaydirigubbakcemile5 hadi hayırlısı olsun bundan sonrası için....
Topluca bir dua daha edelim Allahım inşallah hiç birimizi utandırmasın.Herkesin kalbindeki güzelliklere kavuşmayı nasip etsin...Son olarakta Allah nazarlardan saklasın(AMİN deyin bakalım kısssslaaaarrr kaydirigubbakcemile3)

ben de küçük bir sepet hazırlıcam :) avondan parfüm seti aldım, tesbih,havlu ve mendil koyucam sepete.bir de küçük bir şiir yazarım belki bkoyarım sepetin bi köşesine oshayallersmile

kravat ve çorap ta koyayım iyi fikir:lepi:

6 yıl oldu canım.bu cumartesi sözleniyoruz sonunda. kaydirigubbakcemile5

canım söz mendili yapmayı düşünüyorum.çeyizcilere sor.ben sordum bitanesine yaparım dedi..
bizim söz nişan gibi olucak kayınwalide öyle büyük yapacakmış..2 ev açıcaz.daha askerliği var tatlımın...şimdi rahat gezelim rahat rahat girelim çıkalım yeter bu anı iple çektik zatenopuyorumnanaktan

kızlar ben burda birinden duymuştum onu yapmak istiyorum..boy boy kutular getirticem sipariş.bi kutuya mendil koyup;hiç kirlenmeyelim... bi kutuya tatlı kurabiye felan koyu:ağzımızın tadı hiç bozulmasın.. bi kutuya çerçevede ilk çekindiğimiz resimi... böle yapmayı düşünüyorum.okuduğumda çok hoşuma gitti aklıma yazdım..yerimsenibenyerimseniben

araştırdım da saten bir mendili güzel süslü bir kutuya koysak ta oluyomuş boshayallersmile benim zamanım yok,sanırım böyle yapıcam.
nişan bohçasında ikimizin isminin olduğu bir havlu yaptırmayı düşünüyorum.

kutu fikri güzel cidden.çok romantik bir hediye olur :kedi:

ayyy hafta sonu 14 ssaatlık yoldan gelcekler.ılk tanısma olcak ama isteme olurmu bılmıyorum?sızce nasıl olur?bide ne gıycem sacımı nasıl yapcam ay cok heycanlıyımm :uhm:

ayy kimse yardım etmıcekmi cok az kaldıı :çok üzgünüm:

ah canim benim kelin merhemi olsa kendi basína sürermis...:teselli: gerci senin hafta sonu geliceklermis beni istemeye agustosta gelicekeler insallah tanisma ve söz icin 12 saatlik yoldan...biz nasil yapicagiz valla bende bilmiyorum off...

uzun yoldan gelicekleri icin tanisma ve isteme olabilir???..

Bence sade ve s1k bir elbise giyebilirsin...

kızlar valla bizimkilerde öyle bi uzun yoldan geldiler.hatta sonraki hafta biz gittik.ama ancak 3.haftada isteme sonra da söz oldu.

kızlar valla bizimkilerde öyle bi uzun yoldan geldiler.hatta sonraki hafta biz gittik.ama ancak 3.haftada isteme sonra da söz oldu.

tatlim bizim malesef öyle bir sansimizda yok ki...ben yurtdisinda yasiyorum kendisi türkiyede birde calisiyor böyle olunca birde 12 saatlik yoldan gelicekleri icin mecburen benim memleketimde ailecek bir yerde kalmak zorundalar...

tanisma, alisveris ve söz 3 günde yapilacak nasil olacak bende bilmiyorum...cünkü izinimiz az...neyse hayirlisi artik....biz askimla alyanslarimizi takalimda varsin böyle hersey 3 günde olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…