• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlarrrr geliyolarrrr :D:D:D

Şu an ne heycanlar içerisindedir canım,
inşallah herşey sorunsuz geçiyordur :Saruboceq:

Haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

kızlarr ay çok şükür harika geçti.tanıştk.muhabbet falan derken çok güzel bir gün geçirdik.aileler biraz farklı ama orta yol bulunacak inşallah. isteme olmadı.ama ben tuzlu bi kahvemi içirdim ona yine de.bakalım bu hafta da biz gidicez onların memlekete.inşallah bu da güzel geçer mafoldumben

mrk ettim nasil gecti/geciyor acaba..:) insallah hersey yolunda gidiyordur

şirinecim çok şükür sorunsuzdu.ama ben çok resim çektirmeyi unuttum :( bi iki tane çekebildik sadece :( inşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder.ama dediğim gibi dört dörtlük beklememek lazım:1closedeyes:

şirinecim çok şükür sorunsuzdu.ama ben çok resim çektirmeyi unuttum :( bi iki tane çekebildik sadece :( inşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder.ama dediğim gibi dört dörtlük beklememek lazım:1closedeyes:

bnecede fazla beklenti içine girmemek lazım sonra hayal kırıklığı oluyo akışına bırakcaksın ya :hulya:

bnecede fazla beklenti içine girmemek lazım sonra hayal kırıklığı oluyo akışına bırakcaksın ya :hulya:

haklısın ttalım.inşallah çok büyük sorunlarla karşılaşmadan kavuurum sevdiceğime kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

büyük ihtimalle bi kaç haftaya istemeye gelicekler.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

şuan tüm bu mesajları ve önce başlığı okuduğumda kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu.halen öyle..çünkü sevdiğim erkekte pazar günü beni istemeye geliyorrr.heyecandan içim ılıyıp duruyo sureklı..hiçbişey yiyemıyorum yesem bile bi lokma ağzımda buyuyup duruyoorr..ama tatlı telas ya.olsun diyorumm.sonu güzel olsun benim ve tüm sözlenecek arkadaslarımın:)

şuan tüm bu mesajları ve önce başlığı okuduğumda kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu.halen öyle..çünkü sevdiğim erkekte pazar günü beni istemeye geliyorrr.heyecandan içim ılıyıp duruyo sureklı..hiçbişey yiyemıyorum yesem bile bi lokma ağzımda buyuyup duruyoorr..ama tatlı telas ya.olsun diyorumm.sonu güzel olsun benim ve tüm sözlenecek arkadaslarımın:)

yaaa hayırlı olsun bitanemm.inşallah çok ama çok güzel geçer kaydirigubbakcemile5 benimde bi hafta sonra sözüm olcak inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun kızlar...benimde önümüzdeki cumartesi sözüm var...istemeye geliyorlar hayırlısıyla....tanışma faslı baya oldu geçeli bizim....

hala sözde ne giyeceğime karar veremedim....istediğim gibi birşey bulamıyorumboshayallersmile

hayırlısı olsun kızlar...benimde önümüzdeki cumartesi sözüm var...istemeye geliyorlar hayırlısıyla....tanışma faslı baya oldu geçeli bizim....

hala sözde ne giyeceğime karar veremedim....istediğim gibi birşey bulamıyorumboshayallersmile

bebekkafacımm ben de bugün hep kıyafet baktım ama hiiç bir şey bulamadım.heryerde hep aynı model hep aynı desen.nasıl bulucam bilmiyorum.buarada ikimizin de aynı gün sözü olma ihtimali bayaa yüksekk :D:Dopuyorumnanaktan

bugün söz tepsisi süslemek için malzeme aldım. ve renkli gelin damatlı kurabiye yapmak için malzeme aldım...çok çok güzel geçer inşallah ikimizin de :D kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

yaaa hayırlı olsun bitanemm.inşallah çok ama çok güzel geçer kaydirigubbakcemile5 benimde bi hafta sonra sözüm olcak inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallahhhh çok dua edin kızlarr bana güzel geçsin.ben çok heyecan yapıyorum cunku.elim ayağım yaprak gibi titriyor...

Bu arada bihter elbisesi buldum ben bitane onu aldırcam sözüme.siyah saten dar kesim diz üstü.ufacık yırtmacı var.arka enseden,öne göğsü doğru karpuz dilimi şeklinde kat kat fırfırlar iniyo :asigim:buyuk buyuk çok tatlı yaaa

Tahminime göre şu an isteniyor olmalısın pazar dediğine göre sempatiksalakcinni bu aşamayı geçip nişanlanmış olmama rağmen heyecanlandım vallaa senin yerine..Canım inşallah çok güzel geçer herşey,hayırlısıyla baban verdim gitttiiii der lülülülülülü Allah utandırmasın..Hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
kaydirigubbakcemile5

pastalar börekler tamam.zemuszemusher yer temizlendi tamam...zemuszemus bi duş alıp kuaföre gidip saçları yaptırcam kızlarbayanssulusmile.akşam gelicekler...havadisleri yarın yada gece veririm...

pastalar börekler tamam.zemuszemusher yer temizlendi tamam...zemuszemus bi duş alıp kuaföre gidip saçları yaptırcam kızlarbayanssulusmile.akşam gelicekler...havadisleri yarın yada gece veririm...

tabi heyecandan nolduğunu unutmazsan zemuszemus..Ben bi baktım parmağımda yüzük vardı yerimseniben
Allay yardımcın olsun...

ÇOOKK HEYECANLIII laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

arkadaş yorgunluktan kendine gelemediyse oyüzden havadisleri vermek için nete bile giremedi galiba:D

arkadaş yorgunluktan kendine gelemediyse oyüzden havadisleri vermek için nete bile giremedi galiba:D

geldim kızlar yarım saat once gıttıler.ayaklarım şiştii ayakkabının içinde..herşey çok güzel geçti .ilkte çok heyecanlandım.heyecandan zil çalınca odama kaçtım ben sonra çıkcam die.snra annem geldi kızımm gel diyerekten.meğer benımkisi elinde çikolatyla çiçekle beni bekleyekalmışdelikafadulden ufak ufak unutkanlıklar oldu...herşey çok güzeldi dua edenlerden Allah razı olsun tuttu dualar...

he bu arada tuzlu kahveyi içirdimyerimseniben

bnde kapıda çiçekle beklerken öyle baktım suratına niye beklio die:):):) benim almamı bekliomuş ama aklıma gelmedi uzatmasa:p bzmkisi içmedi tuzlu kahveyi:( bi tatlı kaşığı tuz koymuştum sanırım abartmışım ama yinede içmeliydi gıcıkkk

yaa ben elinden alamamıştım çiçekle çikolatayı, masaya bırakmıştı garibim bilmiyorumkismile cumartesi söze geldiklerinde alıyım bari elinden opuyorumnanaktan

ay ne tatli heycanlar bunlar ya....hayirli olsun kizlar....darisi basima......

Back