Şu an ne heycanlar içerisindedir canım,
inşallah herşey sorunsuz geçiyordur :Saruboceq:
Haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
mrk ettim nasil gecti/geciyor acaba..:) insallah hersey yolunda gidiyordur
şirinecim çok şükür sorunsuzdu.ama ben çok resim çektirmeyi unuttumbi iki tane çekebildik sadece inşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder.ama dediğim gibi dört dörtlük beklememek lazım:1closedeyes:
bnecede fazla beklenti içine girmemek lazım sonra hayal kırıklığı oluyo akışına bırakcaksın ya :hulya:
şuan tüm bu mesajları ve önce başlığı okuduğumda kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu.halen öyle..çünkü sevdiğim erkekte pazar günü beni istemeye geliyorrr.heyecandan içim ılıyıp duruyo sureklı..hiçbişey yiyemıyorum yesem bile bi lokma ağzımda buyuyup duruyoorr..ama tatlı telas ya.olsun diyorumm.sonu güzel olsun benim ve tüm sözlenecek arkadaslarımın:)
hayırlısı olsun kızlar...benimde önümüzdeki cumartesi sözüm var...istemeye geliyorlar hayırlısıyla....tanışma faslı baya oldu geçeli bizim....
hala sözde ne giyeceğime karar veremedim....istediğim gibi birşey bulamıyorumboshayallersmile
yaaa hayırlı olsun bitanemm.inşallah çok ama çok güzel geçer kaydirigubbakcemile5 benimde bi hafta sonra sözüm olcak inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şuan tüm bu mesajları ve önce başlığı okuduğumda kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu.halen öyle..çünkü sevdiğim erkekte pazar günü beni istemeye geliyorrr.heyecandan içim ılıyıp duruyo sureklı..hiçbişey yiyemıyorum yesem bile bi lokma ağzımda buyuyup duruyoorr..ama tatlı telas ya.olsun diyorumm.sonu güzel olsun benim ve tüm sözlenecek arkadaslarımın:)
pastalar börekler tamam.zemuszemusher yer temizlendi tamam...zemuszemus bi duş alıp kuaföre gidip saçları yaptırcam kızlarbayanssulusmile.akşam gelicekler...havadisleri yarın yada gece veririm...
pastalar börekler tamam.zemuszemusher yer temizlendi tamam...zemuszemus bi duş alıp kuaföre gidip saçları yaptırcam kızlarbayanssulusmile.akşam gelicekler...havadisleri yarın yada gece veririm...
arkadaş yorgunluktan kendine gelemediyse oyüzden havadisleri vermek için nete bile giremedi galiba
ay ne tatli heycanlar bunlar ya....hayirli olsun kizlar....darisi basima......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?