• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlarrrr geliyolarrrr :D:D:D

esraa86

benim aşk dolu yuvam...
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
5.598
2
156
İstanbul
pazar sabah geliyolar bizimkilerle tanışmayaaa.:lepi: yaklaşık 10 saatlik yoldan gelicekler.bi kaç saat oturup geri dönücekler. artık nasıl olcak bilmiyorum kafamçokkarıştı tanışma olcak isterler mi bilmiyorum CADIARZU .kız isteme söz de mi yapılır yoksa ilk geldiklerinde mi ?

Hayirli olsun, her daim mutlu olmani dilerim.
Eger evinize ilk ziyaretleri olucaksa tanisma olabilir.
Ama isteme faslina gecebilirler.Bilemedim kifisfisfis

pazar sabah geliyolar bizimkilerle tanışmayaaa.:lepi: yaklaşık 10 saatlik yoldan gelicekler.bi kaç saat oturup geri dönücekler. artık nasıl olcak bilmiyorum kafamçokkarıştı tanışma olcak isterler mi bilmiyorum CADIARZU .kız isteme söz de mi yapılır yoksa ilk geldiklerinde mi ?

cnm hayırlısı olsun inşallah güzel geçer

bana isterler gibi geliyor ama baban hemen verir mi onu bilmem .

bizdede tanışmada istediler babam kız evi naz evi dedi sonra tekrar geldiler o da söz gibi oldu babamlar verdi beni sizde de böyle olabilir cnm

çok sevindim canım hayırlısı olsun
uzun bir yoldan geliyolar bence isteme ve tanışma olur sizinkilerin cvpları ne yönde var mı sıkıntı??
hazırlık yapabildin mi kayfet filan ne giyiceksin anlat bakalımmm??:icecream:

canım bence gelirler isterlerde çok uzun yoldan geliolar çünkü .. ama baban hemen evet demeyebilir bidaha gelmelerini isteyip o zaman söz yüzüğü takılabilir ya da o arada söz yüüzğü takılır nişan sresi uzatılır die düşünüorum ben .. bizimkide ole olmuştu tanışma ve söz birarada olmuştu hayırlısı olsun sen şimdi neler giyceksin saçın fln nası olcak onlara odaklan

çok sevindim canım hayırlısı olsun
uzun bir yoldan geliyolar bence isteme ve tanışma olur sizinkilerin cvpları ne yönde var mı sıkıntı??
hazırlık yapabildin mi kayfet filan ne giyiceksin anlat bakalımmm??:icecream:

5 yıldır tanıyoruz birbirimizi.inşallah sorun çıkmaz.yani görünmüyor şimdilik bi sorun.
ya o kadar ani oldu ki iki gün önce dediler geliyoruz diye .çok bi hazırlık yapamadım :sinifsinif:.annem bi sürü yemek yaptı uzun yoldan gelicekleri için tabi :)
ne giycemm pufff eyvahedigeldismile daha tam karar veremedim.etek gömlek giyeyim diyorum . ama emin değilim ki eyvahedigeldismile

Hayirli olsun, her daim mutlu olmani dilerim.
Eger evinize ilk ziyaretleri olucaksa tanisma olabilir.
Ama isteme faslina gecebilirler.Bilemedim kifisfisfis

ben de bilemedimm ohaoldumsmile

gulbeyaz_31 [ canım bence gelirler isterlerde çok uzun yoldan geliolar çünkü .. ama baban hemen evet demeyebilir bidaha gelmelerini isteyip o zaman söz yüzüğü takılabilir ya da o arada söz yüüzğü takılır nişan sresi uzatılır die düşünüorum ben .. bizimkide ole olmuştu tanışma ve söz birarada olmuştu hayırlısı olsun sen şimdi neler giyceksin saçın fln nası olcak onlara odaklan ]

haklısın gülbeyaz ne demişler su akar yolunu bulur :Saruboceq:
oyyoyyy benim de başlıyor tatlı telaşlarım galiba :utangac::utangac:

canım etek gomlek olabılır saclarını fılan yaptır makyajını yap muhakkak senın ılkk heyecanların bol bol fotograflarını cek gelıcek cıcegının cıkolatının hatta kahvelerın bıle ben her kareyı cektımmm:teytey:

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah tamamına erdirsin kazasız belasız geçireceksin inşallah bu günü.

Resim çekmeyi sakın unutma yoksa çok üzülürsün, birinin eline ver fotoğraf makinasını o halletsin sen o günün tadını çıkarmaya bak tatlım a.s.

bence ilk sefer isteme olmaz tanışma olur yani adı üstünde ayy ne kadar yorucu şeyler bunlar ya:umursamaz:

canım bellide olmaz kaç yıldır berabermişsiniz belki isteme ve söz de olabilir yanii

bugün güsel bi telaş var buralarda umarım herşey çok güsel geçer.. bizleride daha sonra bilgilendirmen dileğiyle

Allah'ım hakkında hayırlısını ve gönlündekini nasip etsin inşAllah
İnşAllah herşey yolunda gider

Şu an ne heycanlar içerisindedir canım,
inşallah herşey sorunsuz geçiyordur :Saruboceq:

Haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

Allah o gün bugün sanırım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım...

Back