• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlarrr Yorumlarınızı Bekliyorum.

asevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
202
0
46
Şanlıurfa
aile arası yapılacak nişanım için hiç bir kıyafet bulamadım ya çok sade ya çok abartılı :( en son bunu buldum çokmu abartılı buda :S ama düşündümde insan hayatında birkez olan şeyler olsunn bu kdrda sizce?

$af6.jpg

aile arası yapılacak nişanım için hiç bir kıyafet bulamadım ya çok sade ya çok abartılı :( en son bunu buldum çokmu abartılı buda :S ama düşündümde insan hayatında birkez olan şeyler olsunn bu kdrda sizce?

Eki Görüntüle 511953

bence güzel daha sonra başka davetlerdede giyebilirsin aile arasındada olsa alımlı olmalısın dimi ogün senin günün

rengi çok güzel keşke giyip resim çekilseydin daha ne görürdük ... neyse allah mutlulukla giymeyi nasip etsin tamamına erdirsin bu elbiseyle harika olucaksın

Aile arasında olucak diye günlük elbise giyip çıkçak degilsiniz ya o gün sizin gününüz gayetde güzel olur :)

Gayet şık aile arasında da olsa dediğin gibi bir kere oluyor bence çok güzel elbisen..Ben nişanımda çok sade giyinmiştim aile arasında diye sonra biraz pişman oldum..

kızlar bu elbiseyi almadım daha sade ve şık bir elbise buldum yine aynı renklerde nişanımda oldu dün akşam artık atarım size ;)

Back