Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aile arası yapılacak nişanım için hiç bir kıyafet bulamadım ya çok sade ya çok abartılı en son bunu buldum çokmu abartılı buda :S ama düşündümde insan hayatında birkez olan şeyler olsunn bu kdrda sizce?
aile arası yapılacak nişanım için hiç bir kıyafet bulamadım ya çok sade ya çok abartılı en son bunu buldum çokmu abartılı buda :S ama düşündümde insan hayatında birkez olan şeyler olsunn bu kdrda sizce?
rengi çok güzel keşke giyip resim çekilseydin daha ne görürdük ... neyse allah mutlulukla giymeyi nasip etsin tamamına erdirsin bu elbiseyle harika olucaksın
Gayet şık aile arasında da olsa dediğin gibi bir kere oluyor bence çok güzel elbisen..Ben nişanımda çok sade giyinmiştim aile arasında diye sonra biraz pişman oldum..
Gayet şık aile arasında da olsa dediğin gibi bir kere oluyor bence çok güzel elbisen..Ben nişanımda çok sade giyinmiştim aile arasında diye sonra biraz pişman oldum..