Kusura bakma ama çok simartilmis kicina tekme yı yemeden akillanmazhep hatayı bende gördüğü için ..beenim dönmemi bekliyor herhalde.. birde eşim sinirli inatçı gururlu.. bundan dolayı bana geri gelip pişman olacağını da düşünmüyorum...
saygı olmayınca zor .. halbu ki ben çok bişey istememiştim.. düğün zamanında ne yaşandıysa yaşandı artık ileri bakalım ama eşim saygıda hep kusur etti ..babam kalkıp onların cenazesine gitti babama bi selam verip görüşmemiş.. olmayacak gibiiicanim eslerin ailelerine saygi duymasi sart, sevmek zorunda degiller, ama idare etmeliler, saygida kusur etmeden mesafe koymali biraz da politik olmali, ama senin esinde ben hic fedakarlik goremedim bu konuda. bence taviz verme anne baba bence cok onemli. Cocugunda yok zaten iki defa dusunmeni gerektirecek bir durum yok, bence sayginin olmadigi evlilikler er yada gec bitityor.
ve az kaldı canım o tekmeye ...Kusura bakma ama çok simartilmis kicina tekme yı yemeden akillanmaz
ah çok teşekkür ederim yorumunuz için.. şu an bu yaşananlara inanamıyorumm.. bir an önce kafamı toplamak istiyorumm.. en zor şey haksızlık ..valla verilmiş sadakanız varmış ne diyeyim
eşinizin bu yaptıkları kolay unutulacak şeyler değil
hele ki babanıza o kadar bağırması sanki çırağına bağırıyor gibi
zaten böyle bir insandan çocuk sahibi olamazsınız böyle bir çocuğunuz olacak ileride babasını örnek alan
bana kayınvalidem neler söyledi de telefonda sesimi yükseltmedim
eşinizde ailesi de ileri derecede terbiyesiz
hele ki boşanınca daha mı iyi olacak şu senin gibisiyle kimse evlenmez lafından sonra bilmiyorum ben olsam yüzüne bir daha bakmazdım
Siz geri cevap olarak ne yazdiniz ?kızlar bana yardım edinn...((( çok sinirliyimmmm . eşim bana mesaj atmış (.. TENEZZÜL EDİP TEL. AÇMIYORSUN.SEN YOLUNU BULMUŞSUN AFERİN SANA ..SEN EVLİLİĞİ AİLENE BAĞLI BİR KURUM BİLİYORSUN..AİLENİN BİR SUÇU YOKMUŞ TEK SUÇ SENDE..KONUŞMAK İÇİN ARADIM AMA SEN KİM BİLİR NE PLANLIYORSUN KAFANDA BAZI ŞEYLERİ..UNUTMA UNUTMAM ÖLENE DEK..diye mesaj atmış elim ayağım titredi ya hala beni suçluyor .. uzun bir aradan sonra mesaj at ama hiç bir yapıcılığı yok gelde sinir olma
Neden açmadınız telefonu peki?kızlar bana yardım edinn...((( çok sinirliyimmmm . eşim bana mesaj atmış (.. TENEZZÜL EDİP TEL. AÇMIYORSUN.SEN YOLUNU BULMUŞSUN AFERİN SANA ..SEN EVLİLİĞİ AİLENE BAĞLI BİR KURUM BİLİYORSUN..AİLENİN BİR SUÇU YOKMUŞ TEK SUÇ SENDE..KONUŞMAK İÇİN ARADIM AMA SEN KİM BİLİR NE PLANLIYORSUN KAFANDA BAZI ŞEYLERİ..UNUTMA UNUTMAM ÖLENE DEK..diye mesaj atmış elim ayağım titredi ya hala beni suçluyor .. uzun bir aradan sonra mesaj at ama hiç bir yapıcılığı yok gelde sinir olma