- 27 Nisan 2009
- 2.319
- 3.191
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum.. bu belirsizlik çok kötü... daha bir yılımız dolmadı..boşanmaya da hazır hissetmiyorum.. ama bir yandaan da olsun bitsin işe başlayayım kendi hayatıma bakayım diyorum.. çünkü düzelmeyecek.. bu adam böyle koca olamadı baba da olmazmış zaten ..Koca olmaz bu adamdan. Okurken sinir oldum. İyi ki hamile değilsin dua et. Ve yapman gereken ortada daha neyi düşünüyorsun?
sen sorun cikmasin diye esinin gozunde aileni ikinci plana atarsan iste boyle senide ikinci planda tutarlar. cok hata yapmişsin. bence bosanman daha hayirli. geri donsen mutlu olacagona inaniyormusun eşim zaten hatasını anlayıp özür dileyeceğini düşünmüyorum bu süreçte aramadıysa aramaz yani.. aklım almıyo ama o kadar seven bi adam mutlu eden adam evlendikten sonra böyle geçimsiz ailesine özellikle annesine düşkün oldu aklım almıyo
evet bende bunu sindiremiyorum zaten.. ne olursa olsun hatalı da olsam yanımda olmalıydı benim değil mi? ama o sen aileni seçtin tercihini yaptın demiş .. sanki ben ona ya ailem ya da bu evlilik biter demişimm gibi..abla kusur bakma ama direk boşan derim ortada çocuk da yok. Zor bir dönemden geçiyorsunuz size bu dönemde destek olmak yerine saçma nedenlerden bile 1 ay arayıp sormayan eşiniz var. biz buna eş demeyiz. Eş demek her türlü şekilde sevdiği insanın yanında olup destek olmak demektir.Ailenize saygısızlık etmiş alttan almışsınız siz bir kadın olarak elinizden geleni yapıp yeri geldiğinde susup yutulmayacak şeyleri yutmuşsunuz ama belli ki eşiniz bu şekilde değil ve bence yol yakınken bırakın ve size değer verecek biriyle olmaya bakın
hımm evet böyle yapayım.. peki kayınvalidemler ararsa konuşayım mı?
ahh evet çok üzgünüm böyle olmasına ..çok sağolun tekrardan..inşallah geçecek..gururunuz kırıldı değil mi ? yani sevilmemek,neden gelmiyorsun yuvamıza sözünü duymamak,siz yokmuşçasına onun hayatına devam etmesi iyice kırıyor gururunuzu..geçecek arkadaşım,gerekirse bizimle burada dertleşeceksiniz,gerekirse saatlerce ailenizin dizinde ağlayacaksınız ama geçecek,inanın uzaktan rahat konuşmuyoruz sakın aramayın ,dönmeyin ,dönerseniz tüm acıları en baştan yaşamaya devam edersiniz..ama bu sefer denedim ayakta kalmayı ama başaramadım diye diye ömrünüz çürür,biz burdayız,aileniz yanı başınızda...GEÇECEK..
öyle yaptımmm zaten inşallah hatasını anlarda pişman olduğunu görürüm..hiç cevap atma hiç bir şey yapma tabiki