Kızlarrr Yardımınıza İhtiyacım var

sen sorun cikmasin diye esinin gozunde aileni ikinci plana atarsan iste boyle senide ikinci planda tutarlar. cok hata yapmişsin. bence bosanman daha hayirli. geri donsen mutlu olacagona inaniyormusun ?

Koca olmaz bu adamdan. Okurken sinir oldum. İyi ki hamile değilsin dua et. Ve yapman gereken ortada daha neyi düşünüyorsun?

Aileme hakaret eden bi adamla evli kalamazdimm
Bebeğinize üzüldüm

Koca olmaz bu adamdan. Okurken sinir oldum. İyi ki hamile değilsin dua et. Ve yapman gereken ortada daha neyi düşünüyorsun?
bilmiyorum.. bu belirsizlik çok kötü... daha bir yılımız dolmadı..boşanmaya da hazır hissetmiyorum.. ama bir yandaan da olsun bitsin işe başlayayım kendi hayatıma bakayım diyorum.. çünkü düzelmeyecek.. bu adam böyle koca olamadı baba da olmazmış zaten ..

sen sorun cikmasin diye esinin gozunde aileni ikinci plana atarsan iste boyle senide ikinci planda tutarlar. cok hata yapmişsin. bence bosanman daha hayirli. geri donsen mutlu olacagona inaniyormusun eşim zaten hatasını anlayıp özür dileyeceğini düşünmüyorum bu süreçte aramadıysa aramaz yani.. aklım almıyo ama o kadar seven bi adam mutlu eden adam evlendikten sonra böyle geçimsiz ailesine özellikle annesine düşkün oldu aklım almıyo

beni en çok üzen .. eşimin şuan yaptıkları.. şu an arkadaşıma demiş ki beren ailesini seçti tercihini yaptı demiş ..arkadaşım diyor netti ve öfkeliydi sana ve ailene...facebook hesabını da kapatmış.. bende onun soyadıyla ekliyim facemi kapatsam mı yni şu aşamada ne yapsam .. off aklım çok karışık :KK43: onuunda canı yansın istiyorummmm

Verilmiş sadakan mı varmış diyeyim, Allah'ın sevgili kuluymuşsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim.

hepinize çok teşekkür ediyorummm.. benimle ilgilendiğiniz için çok sağolun..herşey insanlar için. ben bebeğimi kaybettiğimde nasıl yaşayacağım nasıl alışırım bu acıya diyordum ama şimdi alıştumm ve başka sorunlarla uğraşıyorumm.. kayınvalidem bana 3 4 yıl bekleseydin oğlum ailenle çok iyi olurdu. ailen bu evliliği zaten istemiyordu falan dedi iyice üzdü ..

abla kusur bakma ama direk boşan derim ortada çocuk da yok. Zor bir dönemden geçiyorsunuz size bu dönemde destek olmak yerine saçma nedenlerden bile 1 ay arayıp sormayan eşiniz var. biz buna eş demeyiz. Eş demek her türlü şekilde sevdiği insanın yanında olup destek olmak demektir.Ailenize saygısızlık etmiş alttan almışsınız siz bir kadın olarak elinizden geleni yapıp yeri geldiğinde susup yutulmayacak şeyleri yutmuşsunuz ama belli ki eşiniz bu şekilde değil ve bence yol yakınken bırakın ve size değer verecek biriyle olmaya bakın

abla kusur bakma ama direk boşan derim ortada çocuk da yok. Zor bir dönemden geçiyorsunuz size bu dönemde destek olmak yerine saçma nedenlerden bile 1 ay arayıp sormayan eşiniz var. biz buna eş demeyiz. Eş demek her türlü şekilde sevdiği insanın yanında olup destek olmak demektir.Ailenize saygısızlık etmiş alttan almışsınız siz bir kadın olarak elinizden geleni yapıp yeri geldiğinde susup yutulmayacak şeyleri yutmuşsunuz ama belli ki eşiniz bu şekilde değil ve bence yol yakınken bırakın ve size değer verecek biriyle olmaya bakın
evet bende bunu sindiremiyorum zaten.. ne olursa olsun hatalı da olsam yanımda olmalıydı benim değil mi? ama o sen aileni seçtin tercihini yaptın demiş .. sanki ben ona ya ailem ya da bu evlilik biter demişimm gibi..

gururunuz kırıldı değil mi ? yani sevilmemek,neden gelmiyorsun yuvamıza sözünü duymamak,siz yokmuşçasına onun hayatına devam etmesi iyice kırıyor gururunuzu..geçecek arkadaşım,gerekirse bizimle burada dertleşeceksiniz,gerekirse saatlerce ailenizin dizinde ağlayacaksınız ama geçecek,inanın uzaktan rahat konuşmuyoruz sakın aramayın ,dönmeyin ,dönerseniz tüm acıları en baştan yaşamaya devam edersiniz..ama bu sefer denedim ayakta kalmayı ama başaramadım diye diye ömrünüz çürür,biz burdayız,aileniz yanı başınızda...GEÇECEK..

kesinlikle öyle. bu hareket sizi değersiz hissettirir şimdi bunu yapan siz hastalandığınızda sizi kapıyada koyar. erkeklerin anlamadığı şey şu eşlerini artık bu benim kafama göre takılırım olarak görüyorlar zihinleri malesef erkeklerin yüzde doksanının örümcek kafasına sahip aynı şekilde ailesinin de size destek çıkması lazımdı. Bırakın bu durumu erkek anne ile karısı arasında ayarı tutturamıyorsa gerçekten erkek demem ben ona. Kafanızı toplayın aramayın sormayın mahkemenizide açın biran önce kendi yolunuzu çizin

gururunuz kırıldı değil mi ? yani sevilmemek,neden gelmiyorsun yuvamıza sözünü duymamak,siz yokmuşçasına onun hayatına devam etmesi iyice kırıyor gururunuzu..geçecek arkadaşım,gerekirse bizimle burada dertleşeceksiniz,gerekirse saatlerce ailenizin dizinde ağlayacaksınız ama geçecek,inanın uzaktan rahat konuşmuyoruz sakın aramayın ,dönmeyin ,dönerseniz tüm acıları en baştan yaşamaya devam edersiniz..ama bu sefer denedim ayakta kalmayı ama başaramadım diye diye ömrünüz çürür,biz burdayız,aileniz yanı başınızda...GEÇECEK..
ahh evet çok üzgünüm böyle olmasına ..çok sağolun tekrardan..inşallah geçecek..

kızlarr eşimle ortak kredi kartımız vardı ve onda kalmıştı. bana mesaj geldi bankadan kart benim üstüme olduğu için gün içinde ödeme yapınız diye bende aynı şekilde ilettim mesajı .. ilk zamanda böyle bir mesaj atmıştım bana geri dönüş yapmadı .şimdi mesaj atmış ödedim diye ve beni çok şaşırttı... sizce bu nedemek ne yapmalıyımm ?

X