- 12 Temmuz 2015
- 60
- 21
- 31
Allah yardımcın olsun canımm.. inşallah bundan sonra çok güzel bir hayatın olur... her şerde vardır bir hayır...EŞİM ÇOK ASABİ BİRİYDİ.BAĞIRIP ÇAĞIRIRDI EN UFAK ŞEYE.ŞİDDET VARDI.OFF BÖYLE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canımm.. inşallah bundan sonra çok güzel bir hayatın olur... her şerde vardır bir hayır...EŞİM ÇOK ASABİ BİRİYDİ.BAĞIRIP ÇAĞIRIRDI EN UFAK ŞEYE.ŞİDDET VARDI.OFF BÖYLE
ahh canım çok doğru.. mantımla hareket etsem zaten şimdi boşanma davasını açmıştım .. ama bi yandan da belki adım atar ailemden özür diler ümidi var bir an önce kurtulmak istiyorum bu durumdan.. hayırlısı neyse o olsunnBaba duası Peygamber duası gibidir.Duası ne kadar makbulse bedduasıda o kadar şiddetli olur. Allah beni böyle bir durumla imtihan etmesin ama benim babama saygısızlık yapan ve hiçe sayan adamın benim yanımda işi olamaz. Baba bulunmaz ama el oğlu çok bulunur.Sakın Babanı kıracak bir karar verme madem o babanı ve aileni istemiyor sende ona vur tekmeyi gitsin bunda düşünecek ve akıl danışacak ne var.. Yarın kucagında bebeginle baba evine dönmeden bir an önce kurtul o adamdan
Hala aynı şeydesiniz. Geldi özür diledi ee sonra saygılı mı olacak yok yani. Ne çok meraklısınız aile ezdirmeyeahh canım olacakğru.. mantımla hareket etsem zaten şimdi boşanma davasını açmıştım .. ama bi yandan da belki adım atar ailemden özür diler ümidi var bir an önce kurtulmak istiyorum bu durumdan.. hayırlısı neyse o olsunn