• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Kızlarrr Seçtiğim Beyaz Takım, bi bakın

mesela burda sağda bihter koltuğunun :) üzerindeki tip desenli bişeyler falan http://taskiranmefrusat.com/uploads/urun/490_SIRAZ_YATAK_ORTUSU.jpg

Ya ama bana böyle çapraz örtüler, ne biliyim böyle şık dursun diye yerlere değmiş şekilsiz şeyler biraz özenti gibi geliyo. Yani onlara otururken bihter gibi de giyinik olmak lazım herzaman :) Dizleri çıkmış pijamayla otorup sabah programı izlerken de böyle koltuğa böyle örtüye oturulmaz yani. kaydirigubbakcemile3

e sen de daha alışılmış şeylere bana göre değil annemler yaaprdı sevmem diyosun, şık şeyleri de yakıştırmıyosun, bişy diyemiycem

e sen de daha alışılmış şeylere bana göre değil annemler yaaprdı sevmem diyosun, şık şeyleri de yakıştırmıyosun, bişy diyemiycem

ya hani şu müşterinin ne istediğini anlamayıp da müşteriyi ne istediğini bilmemekle suçlayan yavuz satıcılar olur ya, aynı onlar gibisin heee. Hani şu ne istediğinizle ilgilenmeyip mağazasındakini sayıp döken, bi gidip pespayeleri gösteren bi de gidip nerede cıncık boncuk, abartı modelleri gösterip sonra da istenen şey kendi mağazasında olmağı için müşteriyi çileden çıkarırlardan..

İkisinin ortasını istiyorum işte, bu kadar basit. Ne kıro kaçsın, ne de böyle bihter özentisi olsun. :kızgın:

ben sadece senin isteğin için göstermrmiştim ki, zevkini beğenenini de bilemem imkan yok, ben başlığı açıp mobilyaları koymuşum, lafı geçmiş düşündüğüm örtü tipini koymuşum, sana bişey diyen yok. nasıl istersen öylesini kullan

o kadar çileden çıkmana lüzum yok, yersiz olmuş ayrıca

senin bu bihter özentisi dedikleirn benim için hiç özenti falan değil ne alaka, o mobilyaya o tarza en gidecek şey bunlar, böyle şık şeyler. bana göre

sağolun kızlar. yatak odasında kırmızıyla, salonda morla, diğer odada da griyle kombinlemeyi düşünüyorum

canım sen hiç kimsenin dediklerine kulak asma. :umursamaz:
çok mükemmel seçimler yapmışsın. alkisalkisalkis
dediğin tarz örtüyü ben yatağımın üzerine runner olarak aldım. koltutkla da kullanılabilir. (bi ara fotoyu ekleeyeyim sana)

benim de tüm mobilyalarım siyah-beyaz vereliniortak profilimden bakabilirsin istersen tatlım.

salonumun fon perdesini kırmızı yaptırıyorum- yatak odamı da lilayla kombine ettim canım. zemuszemus
güzel günlerde kullanalım inşallah. opuyorumnanaktan

canım sen hiç kimsenin dediklerine kulak asma. :umursamaz:
çok mükemmel seçimler yapmışsın. alkisalkisalkis
dediğin tarz örtüyü ben yatağımın üzerine runner olarak aldım. koltutkla da kullanılabilir. (bi ara fotoyu ekleeyeyim sana)

benim de tüm mobilyalarım siyah-beyaz vereliniortak profilimden bakabilirsin istersen tatlım.

salonumun fon perdesini kırmızı yaptırıyorum- yatak odamı da lilayla kombine ettim canım. zemuszemus
güzel günlerde kullanalım inşallah. opuyorumnanaktan

sağol canım ya, biz henüz karar vermeye seçmeye çalışıyoruz, almak için biraz daha vakit var :)
ama beyaz istiyorum ondan eminim, hemen bakıcam profiline

Cok zevklisin canim, cok begendim hepsini tam benim tarzim seyler. Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin.

Cnm ben bu yatak odasını yakından gördüm. Çok çok daha güzel. Baktığım mağazada 4.750 dediler. Albeni mob. 4250 bilginiz olsun. Kendinden bazalı çok hoş. Bende çok beğendim. Kendi evim olsa hiç düşünmezdim. Ama kiracı olacağız. Takım bayağı büyük.Her eve uymaz. İyi günlerde kullan cnm.

Back
X