• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Kızlarrr Seçtiğim Beyaz Takım, bi bakın

canımm güle güle kullan şimdiden gerçekten çok güzeller...yatak odası ve özellikle yemek odası takımına bayıldım......bende senin gibi yatak odası ve salonu siyah beyaz düşünüyorum.....opuyorumnanaktan

sağolun kızlar. yatak odasında kırmızıyla, salonda morla, diğer odada da griyle kombinlemeyi düşünüyorum

ben de beyaz istiyorum, çok beğendim..
bence kumaşı veya derisi kaliteli olduktan sonra gayet de kullanışlı olur..leke tutmayan veya kolay temizlenen malzemeden olmasına dikkat edilmeli..
beyaz koltuklarının üzerine her türlü ayrıntı hoş duruyo..rengarenk bi sürü kırlentler...ohh mis gibi ferah ferahh.
güle güle kullan canım:nazar:

Güle güle kullan arkadaşım.Açık renk her zaman daha modern ve ferah duruyor bence. Ayrıca mobilyada beyaz, bence herkesin iddia ettiğinin tersine zor değil, daha kolay.Çünkü mobilya kirlenmez, tozlanır.Açık renk de tozu göstermez. Mobilyaya çamur mu sıçrayacak sanki de kirlensin :) Ama koltuk takımında ben de çok açık renge cesaret edemedim, taba rengi aldım.

Güle güle kullan arkadaşım.Açık renk her zaman daha modern ve ferah duruyor bence. Ayrıca mobilyada beyaz, bence herkesin iddia ettiğinin tersine zor değil, daha kolay.Çünkü mobilya kirlenmez, tozlanır.Açık renk de tozu göstermez. Mobilyaya çamur mu sıçrayacak sanki de kirlensin :) Ama koltuk takımında ben de çok açık renge cesaret edemedim, taba rengi aldım.

köşe takımını da beyaz seçtim, zor olur biliyorum ama başka bişey içime sinmedi, artık üzerine, normalde kullanırken falan güzel örtüler kullanmayı düşünüyorum, beyaz kullananlar genelde memnun, evet toz belli etmediğini söylüyorlar

köşe takımını da beyaz seçtim, zor olur biliyorum ama başka bişey içime sinmedi, artık üzerine, normalde kullanırken falan güzel örtüler kullanmayı düşünüyorum, beyaz kullananlar genelde memnun, evet toz belli etmediğini söylüyorlar

İşte bak bu olmadı :) Bence öyle salkım saçak örtüler çok kıro duruyo, kullananlar alınmasın kaydirigubbakcemile3

çok modern ve güzel örtüler var, değişik şekillerde beyaz koltukların üzerine dekarosyaon olarak kullanıyor..kanepe kılıfı gbi değil yani..beyaz koltuk bunun için özellikle uygun..üzerinde her türlü değişkl süsleme yapabilrsn arakadaşımm..hem de her renk mobilya ve halıyla uyuml olur..
mesela eğer halın kırmızıysa kırmızı süslemeler, kırlentler...çok hoş olur..veya rengarenk.

çok modern ve güzel örtüler var, değişik şekillerde beyaz koltukların üzerine dekarosyaon olarak kullanıyor..kanepe kılıfı gbi değil yani..beyaz koltuk bunun için özellikle uygun..üzerinde her türlü değişkl süsleme yapabilrsn arakadaşımm..hem de her renk mobilya ve halıyla uyuml olur..
mesela eğer halın kırmızıysa kırmızı süslemeler, kırlentler...çok hoş olur..veya rengarenk.

Var mı bu dediğin örtülerin modellerini gösteren bi link ya da fotoğraf? Ben de görmek isterim açıkçası, belki dediğin gibi hoşuma gider ve kullanırım. Ama annem yıllarca evde tüm ısrarlarıma rağmen kullandı ve kimin evine de gitsem ya kayıyor örtüler, ya da cidden aşırı zevksiz duruyor . Eğer güzel duran birşey görebilirsem buna en çok ben sevinirim çünkü koltuklarımın minderleri çıkarılıp yıkanmıyor, en azından minder kısmına sermeyi isterim.

internette gördüğüm bişey yok ama, beyaz koltuklarına yengem kullanıyor, mobilyalar siyah beyaz, örtüsü de siyah, üzeri siyah payet işlemeler var. onu çapraz örtüyor koltuklara, daha da şık oluyor. öyle uyduruk durmaz her örtü merak etme

istersen oda dekorasyonuna göre kırmızı, siyah, mor.... her renk örtü gider beyaza. çoook g<zel şeyler var

internette gördüğüm bişey yok ama, beyaz koltuklarına yengem kullanıyor, mobilyalar siyah beyaz, örtüsü de siyah, üzeri siyah payet işlemeler var. onu çapraz örtüyor koltuklara, daha da şık oluyor. öyle uyduruk durmaz her örtü merak etme

Yok yok ikna olmadım.Hele ki bu çapraz örtü olayı hiiiiç bana göre değil :1: Kirlenmek güzeldir diyip bildiğim yolda devam etcem sanırım ben zemuszemus

BEYAZ RENKLİ KOLTUKLARIMA 1 TLYE ÖRTÜ DİKTİM | 10marifet.org
http://www.sevdaseli.net/forums/kol...arifi-koltuk-salli-nasil-yapilir-t34144.html?
koltuk şalları :
Koltuk Şalı | Dantel Örgü Modelleri

şu linklere bi bakın kızlar. ben daha güzellerini gördüm ama netten bulamıyorum..
ayrıca koltuk şalı diye geçiyor yani kılıf gibi koltuğun alttan pileli sarkan bişi olmucak..
evde günlük kullanım için hem şık hem modern durur..

Sağol canım, emek vermişsin link koymuşsun. İlkindeki modeli beğendim gerçekten.DeDiğin gibi modern duruyor. Koltuğun modeli de aynı benmkinden, ama benimki taba rengi, ona uygun renklerde buna benzer birşey yapabilirim sanırım.

canım bunların da havası ayrı, ama hani siyah beyaz bi oda düşününce bu tip örtüler basit bi hava verir, sadece, tek renk, ağır şık bişeyler güzel olur
biraz daha araşatırayım netten de foto bulayım :)

Back
X