- Konu Sahibi Aydinaydin
canımm güle güle kullan şimdiden gerçekten çok güzeller...yatak odası ve özellikle yemek odası takımına bayıldım......bende senin gibi yatak odası ve salonu siyah beyaz düşünüyorum.....opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan arkadaşım.Açık renk her zaman daha modern ve ferah duruyor bence. Ayrıca mobilyada beyaz, bence herkesin iddia ettiğinin tersine zor değil, daha kolay.Çünkü mobilya kirlenmez, tozlanır.Açık renk de tozu göstermez. Mobilyaya çamur mu sıçrayacak sanki de kirlensin :) Ama koltuk takımında ben de çok açık renge cesaret edemedim, taba rengi aldım.
köşe takımını da beyaz seçtim, zor olur biliyorum ama başka bişey içime sinmedi, artık üzerine, normalde kullanırken falan güzel örtüler kullanmayı düşünüyorum, beyaz kullananlar genelde memnun, evet toz belli etmediğini söylüyorlar
çok modern ve güzel örtüler var, değişik şekillerde beyaz koltukların üzerine dekarosyaon olarak kullanıyor..kanepe kılıfı gbi değil yani..beyaz koltuk bunun için özellikle uygun..üzerinde her türlü değişkl süsleme yapabilrsn arakadaşımm..hem de her renk mobilya ve halıyla uyuml olur..
mesela eğer halın kırmızıysa kırmızı süslemeler, kırlentler...çok hoş olur..veya rengarenk.
internette gördüğüm bişey yok ama, beyaz koltuklarına yengem kullanıyor, mobilyalar siyah beyaz, örtüsü de siyah, üzeri siyah payet işlemeler var. onu çapraz örtüyor koltuklara, daha da şık oluyor. öyle uyduruk durmaz her örtü merak etme
BEYAZ RENKLİ KOLTUKLARIMA 1 TLYE ÖRTÜ DİKTİM | 10marifet.org
http://www.sevdaseli.net/forums/kol...arifi-koltuk-salli-nasil-yapilir-t34144.html?
koltuk şalları :
Koltuk Şalı | Dantel Örgü Modelleri
şu linklere bi bakın kızlar. ben daha güzellerini gördüm ama netten bulamıyorum..
ayrıca koltuk şalı diye geçiyor yani kılıf gibi koltuğun alttan pileli sarkan bişi olmucak..
evde günlük kullanım için hem şık hem modern durur..