kızlarrr ne olur bir bakınn!!!

Bende 8 aydır çift çizgiyi göremedim
Bende 8 aydır çift çizgiiyi göremdim kısmet olmadı daha:)2 sene kendiliğinden mi olmadı bnde bir göreydim

Bende 8 aydır çift çizgiyi göremedim

Bende 8 aydır çift çizgiiyi göremdim kısmet olmadı daha:)2 sene kendiliğinden mi olmadı bnde bir göreydim
Evet canım tam 2sene olmadı Allah nasip etmedi ama 25inci ay günüm geçti ve bir mucize oldu :) şimdi oğluşumu bekliyorum sağlıkla gelmesini
Her şeyin zamanı var, o zaman gelince rabbim elbet seni de sevindirir

Allahım oğluşunu sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin inşallah canım hamilelikdeki belirtin varmıydı nasıl anladın her ay kendimce umutlanıyorum belirti arıyorum:)

Allahım oğluşunu sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin inşallah canım hamilelikdeki belirtin varmıydı nasıl anladın her ay kendimce umutlanıyorum belirti arıyorum:)
Canım dediğim gibi benim 24ay olmayınca, artık olmayacağına inandırmıştım kendimi. O yüzden yaşadığım belirtileri hiç hamileliğe yormadım. Ama adete on gün kala, sabahları mide bulantısı, akşamları ve gün içinde baş dönmesi yaşadım. Göğüslerim çok hassaslaştı
İyice uykuya meyilli oldum

Hadi bakalım sıra bende inşallah:)

Benim bildigim ilk 5 dakika baz aliniyo testlerde. Ama markadan markaya fark ediyo sanirim. En sagliklisi kan vermek, Allah gonlune gore versin insallah buyuk ihtimal bir bebis geliyo:)

Benim bildigim ilk 5 dakika baz aliniyo testlerde. Ama markadan markaya fark ediyo sanirim. En sagliklisi kan vermek, Allah gonlune gore versin insallah buyuk ihtimal bir bebis geliyo:)
canım kan testi az önce çıktı 49,93 beta hcg ama düşük sanki emin olamadım bu değerden

canım kan testi az önce çıktı 49,93 beta hcg ama düşük sanki emin olamadım bu değerden
Kız düşük ya da yüksek, hamilesin

2gün sonra bir daha kan ver yükselişe göre sağlıklı olup olmadığı belli olur

Daha iki gün geciktin geç döllenme olmuş olabilir bence güzel bir değer İnşallah artarak devem eder Pazartesi tekrar kan ver aynı zamanda evde bir test daha yap Pazar günü çizgi belli mi kontrol et rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…