- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
- Konu Sahibi nazenin3489
-
Bende 8 aydır çift çizgiyi göremedim2 sene negatif çıktı hep tek çizgiyi gördüm :))
Sonra günüm geçti kan verdim doktor dedi hamilesin :)
Bende illa çift çizgiyi göreceğim, yoksa inanmam
Gittim idrar testi yaptım ve çift :))
Yani hamile olmadan çift çizgiyi göremedim :)
Bende 8 aydır çift çizgiiyi göremdim kısmet olmadı daha:)2 sene kendiliğinden mi olmadı bnde bir göreydim2 sene negatif çıktı hep tek çizgiyi gördüm :))
Sonra günüm geçti kan verdim doktor dedi hamilesin :)
Bende illa çift çizgiyi göreceğim, yoksa inanmam
Gittim idrar testi yaptım ve çift :))
Yani hamile olmadan çift çizgiyi göremedim :)
inşallah en kısa zamanda en güzel şekilde çift çizgiyi görüp bebişini sağlıkla kucağına alırsınBende 8 aydır çift çizgiyi göremedim
Bende 8 aydır çift çizgiiyi göremdim kısmet olmadı daha:)2 sene kendiliğinden mi olmadı bnde bir göreydim
Ay hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahdemek ki o çizginin olması için hamile olmak lazım kan testi verdim bi saate kesinleşir bakalım hayırlısı inşallah
Evet canım tam 2sene olmadı Allah nasip etmedi ama 25inci ay günüm geçti ve bir mucize oldu :) şimdi oğluşumu bekliyorum sağlıkla gelmesiniBende 8 aydır çift çizgiyi göremedim
Bende 8 aydır çift çizgiiyi göremdim kısmet olmadı daha:)2 sene kendiliğinden mi olmadı bnde bir göreydim
inşallah hayırlı haberler veririmAy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahyaz buraya ilk şoku atlatınca :)))
İnşallah canım :)inşallah hayırlı haberler veririm
Allahım oğluşunu sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım tam 2sene olmadı Allah nasip etmedi ama 25inci ay günüm geçti ve bir mucize oldu :) şimdi oğluşumu bekliyorum sağlıkla gelmesini ❤
Her şeyin zamanı var, o zaman gelince rabbim elbet seni de sevindirir ❤
inşallah yaa kan testi verdim şimdi sonucunu bekliyorumHamilesin canim hayirli olsun
Canım dediğim gibi benim 24ay olmayınca, artık olmayacağına inandırmıştım kendimi. O yüzden yaşadığım belirtileri hiç hamileliğe yormadım. Ama adete on gün kala, sabahları mide bulantısı, akşamları ve gün içinde baş dönmesi yaşadım. Göğüslerim çok hassaslaştıAllahım oğluşunu sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallahamin inşallah canım hamilelikdeki belirtin varmıydı nasıl anladın her ay kendimce umutlanıyorum belirti arıyorum:)
Amin inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın istiyen herkese nasip olsun inşallahinşallah en kısa zamanda en güzel şekilde çift çizgiyi görüp bebişini sağlıkla kucağına alırsın
hamilesinkızlar merhabalar dün bikaç başlığa yazmıştım bugün tekrar test yaptım bi 15 dk sonra sonuç buu ilk testimle son yaptığım testi atacağımEki Görüntüle 2264912
bu ilk test
2.si de son yaptığım test
en sondaki şu anki hali
hamile miyimEki Görüntüle 2264922
Hadi bakalım sıra bende inşallah:)Canım dediğim gibi benim 24ay olmayınca, artık olmayacağına inandırmıştım kendimi. O yüzden yaşadığım belirtileri hiç hamileliğe yormadım. Ama adete on gün kala, sabahları mide bulantısı, akşamları ve gün içinde baş dönmesi yaşadım. Göğüslerim çok hassaslaştı
İyice uykuya meyilli oldum
canım kan testi az önce çıktı 49,93 beta hcg ama düşük sanki emin olamadım bu değerdenBenim bildigim ilk 5 dakika baz aliniyo testlerde. Ama markadan markaya fark ediyo sanirim. En sagliklisi kan vermek, Allah gonlune gore versin insallah buyuk ihtimal bir bebis geliyo:)
Hadi inşallah canımHadi bakalım sıra bende inşallah:)
Kız düşük ya da yüksek, hamilesincanım kan testi az önce çıktı 49,93 beta hcg ama düşük sanki emin olamadım bu değerden
Sevinciniz daim olsun,sağlıkla ilerler inşallah..canım kan testi az önce çıktı 49,93 beta hcg ama düşük sanki emin olamadım bu değerden
Yeskızlar merhabalar dün bikaç başlığa yazmıştım bugün tekrar test yaptım bi 15 dk sonra sonuç buu ilk testimle son yaptığım testi atacağımEki Görüntüle 2264912
bu ilk test
2.si de son yaptığım test
en sondaki şu anki hali
hamile miyimEki Görüntüle 2264922
Daha iki gün geciktin geç döllenme olmuş olabilir bence güzel bir değercanım kan testi az önce çıktı 49,93 beta hcg ama düşük sanki emin olamadım bu değerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?