- Konu Sahibi nazenin3489
ayy inşallahhGözün aydın demek lazım bence de hamişsin kan ver bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inşallahhGözün aydın demek lazım bence de hamişsin kan ver bugün
AA bende Öğretmenimbende aşırı sabırsızım şu an okuldayım 2 dersim var zaman nasıl geçecek bilmiyorumAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
O zmn hamişsin ben kaç kere test yaptım pozitifi görmediğim için renk kaymasına bile razıyım4 damla koydum aslında ama son hali bu Eki Görüntüle 2264924
valla geçmiyo şu anAA bende ÖğretmenimAllahtan okulda geçiyor vakit
![]()
ayy hadi inşallahh yaGözün aydın demek lazım bence de hamişsin kan ver bugün
Seni o kadar iyi anlıyorum kivalla geçmiyo şu an![]()
aynen öyle yapayımmSeni o kadar iyi anlıyorum kiacilden var bari kanı bir saate çıkıyor hemen
aynen öyle yapayımmSeni o kadar iyi anlıyorum kiacilden var bari kanı bir saate çıkıyor hemen
inşallah yaa evet hemen gideceğim kan testi içintebrikler hamilesin kan testi ver kesinleşsin
çok teşekkür ederimay hamişsin :) hayırlı olsun testi sabah ilk idrarla mı yaptın :)
sabah bende yaptım negatif :) hala umutlar tükenmiyor :) kırmızılar gelene dek yapılacak tüm idrar testlerine selam olsunçok teşekkür ederim ☺ ikinci idrarımdı
en kısa zamanda pozitif çıkar inşallahhsabah bende yaptım negatif :) hala umutlar tükenmiyor :) kırmızılar gelene dek yapılacak tüm idrar testlerine selam olsun![]()
Hadi inşallahayy inşallah yaa![]()
2 sene negatif çıktı hep tek çizgiyi gördüm :))O nasıl oluyo![]()
demek ki o çizginin olması için hamile olmak lazım kan testi verdim bi saate kesinleşir bakalım hayırlısı inşallah2 sene negatif çıktı hep tek çizgiyi gördüm :))
Sonra günüm geçti kan verdim doktor dedi hamilesin :)
Bende illa çift çizgiyi göreceğim, yoksa inanmam
Gittim idrar verdim ve çift :))
Yani hamile olmadan çift çizgiyi göremedim :)