- Konu Sahibi nazenin3489
-
2.teste 4 damla damlatmıştım sadece ondan mı böyle pozitif çıktı acabaCanım iki testte de idrar fazla olmuş o yüzden bir renk kayması var ama 2nci test pozitif gibi.
Bir test daha yap, idrarı 3 damla damlat sadece
Fazla idrardan renk kaymış ama çizgi belli , kaç gün geciktiniz ? Bir de eliniz de ovilasyon testi varsa gün içinde onu da yapınkızlar merhabalar dün bikaç başlığa yazmıştım bugün tekrar test yaptım bi 15 dk sonra sonuç buu ilk testimle son yaptığım testi atacağımEki Görüntüle 2264912
bu ilk test
2.si de son yaptığım test
hamile miyim
Fazla idaradan pozitif çıkmaz ya renkler kayıyor sadece ama 2.çizgi yine çıkmıyor yani2.teste 4 damla damlatmıştım sadece ondan mı böyle pozitif çıktı acaba
Yok canım idrarı fazla damlatınca pozitif çıksa ben seneler önce görürdüm pozitifi :) sanırım hamilesin kan ver gidip :)2.teste 4 damla damlatmıştım sadece ondan mı böyle pozitif çıktı acaba
2 gün geciktim renk kaymış evet ama şu an 2.çizgi çok bariz belli sevinemiyorum belki yoktur diye de kan testi yaptırayım onda kesin olurFazla idrardan renk kaymış ama çizgi belli , kaç gün geciktiniz ? Bir de eliniz de ovilasyon testi varsa gün içinde onu da yapın
ayy inşallah yaaYok canım idrarı fazla damlatınca pozitif çıksa ben seneler önce görürdüm pozitifi :) sanırım hamilesin kan ver gidip :)
Aynen bende 4.gün silik belli oldu sonra 2 günde bir yaptım kopkoyu şuan2 gün geciktim renk kaymış evet ama şu an 2.çizgi çok bariz belli sevinemiyorum belki yoktur diye de kan testi yaptırayım onda kesin olur
ayy hadi inşallahh yaa çok istiyordukk hayal kırıklığına uğramam inşallahAynen bende 4.gün silik belli oldu sonra 2 günde bir yaptım kopkoyu şuankan da da çıktı Sıra da kese var darısı sana Testlerimiz benziyor
10-15 dk ikaç dk sonra ikinci çizgi çıktı 2. yaptığında ?
10-15 dk içerisinde çıktıkaç dk sonra ikinci çizgi çıktı 2. yaptığında ?
Yaa biZde öyle İnanayy hadi inşallahh yaa çok istiyordukk hayal kırıklığına uğramam inşallah
bende aşırı sabırsızım şu an okuldayım 2 dersim var zaman nasıl geçecek bilmiyorumYaa biZde öyle İnanben öyle korkuyorum ki kimseye hala demedim , ilk beta 204 sonra 1066 oldu üzerinden 1hafta geçti neredeyse kan vermemin bugün ultrasona gidecektim maalesef Pazartesi’ye kaldı ulstarasonda görünce Ailelere söyleyim dedim sabır edemiyorum kan ver betanı öğren inaşşalah sonra da yükseldi mi onu kontrol et
Test pozitif gösteriyo ama idrarı fazla mı koydun renk kaymışkızlar merhabalar dün bikaç başlığa yazmıştım bugün tekrar test yaptım bi 15 dk sonra sonuç buu ilk testimle son yaptığım testi atacağımEki Görüntüle 2264912
bu ilk test
2.si de son yaptığım test
hamile miyim
O nasıl oluyoAna büyük ihtimalle hamilesin :) çünkü hamile kalana kadar hiçbir zaman pozitifi görmedim ben
4 damla koydum aslında ama son hali buTest pozitif gösteriyo ama idrarı fazla mı koydun renk kaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?