- Konu Sahibi nazenin3489
-
aynen bi daha kontrol edeyim inşallah yükselir çok teşekkür ederimDaha iki gün geciktin geç döllenme olmuş olabilir bence güzel bir değerİnşallah artarak devem eder Pazartesi tekrar kan ver aynı zamanda evde bir test daha yap Pazar günü çizgi belli mi kontrol et rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin
inşallah çok teşekkür ederimSevinciniz daim olsun,sağlıkla ilerler inşallah..
Hayır düşük değil. Daha adetinden 2 gün geçmiş. Geç döllenme durumu olmuş olabilir. Ama düzenli olarak betahcg baktırmalısın. İnşallah artarak devam eder. Hayırlı olsun gözünüz aydıncanım kan testi az önce çıktı 49,93 beta hcg ama düşük sanki emin olamadım bu değerden
çok teşekkür ederimm bugün dayanamadım bi test daha yaptırdım 49 olan değer bir günde 84e çıkmış az yükseliyor sanki ya da bana mı öyle geliyor?normal mi acaba bu şekilde yükselmesi? pazartesi bir daha yaptıracam bakalım kaç çıkacak çok korkuyorum kimyasal gebelik diyeHayır düşük değil. Daha adetinden 2 gün geçmiş. Geç döllenme durumu olmuş olabilir. Ama düzenli olarak betahcg baktırmalısın. İnşallah artarak devam eder. Hayırlı olsun gözünüz aydın
1 gün farkla baktırdıysanız bu çok normal. Zaten en fazla 2 katına çıkabilir. Hiç canınızı sıkmayın gayet normalçok teşekkür ederimm bugün dayanamadım bi test daha yaptırdım 49 olan değer bir günde 84e çıkmış az yükseliyor sanki ya da bana mı öyle geliyor?normal mi acaba bu şekilde yükselmesi? pazartesi bir daha yaptıracam bakalım kaç çıkacak çok korkuyorum kimyasal gebelik diye
en son 160 tı doktorum üç gün sonra gel tekrar bakalım 320yi geçerse artık rahatlarız dedi1 gün farkla baktırdıysanız bu çok normal. Zaten en fazla 2 katına çıkabilir. Hiç canınızı sıkmayın gayet normal
İnşallah geçer hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinizeen son 160 tı doktorum üç gün sonra gel tekrar bakalım 320yi geçerse artık rahatlarız dedi
inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah geçer hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize
Pozitif görünüyor kan verin bencekızlar merhabalar dün bikaç başlığa yazmıştım bugün tekrar test yaptım bi 15 dk sonra sonuç buu ilk testimle son yaptığım testi atacağımEki Görüntüle 2264912
bu ilk test
2.si de son yaptığım test
en sondaki şu anki hali
hamile miyimEki Görüntüle 2264922
hamileyim şu an 6.haftanın içindeyiz:)Pozitif görünüyor kan verin bence
inşallahh bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :)Bende ilk gebeliğimde değerimi 63 olarak öğrendim. İlk bi kaç kanda artış güzeldi. Sonra düzensiz artmaya başladı 6. haftada düşük yaptım maalesef. Aşılamayla gebe kalmıştım. 3 ay sonra 2 yılı aşkın süredir olmayan bebek oldu galiba. Yumurtlamanın 14.günü silik çizgi çıktı. Kan verdim 20.7 çıkmış. Değer çok düşük geliyo yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Tek istediğim katlanarak artması. Rabbim herkesi evladına kavuştursun..
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inshamileyim şu an 6.haftanın içindeyiz:)
amin hepimizinki sağlıkla gelir inşallahhHayırlı olsun sağlıkla gelsin ins
Amiiiiinamin hepimizinki sağlıkla gelir inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?