Kızlarrr Lütfen Akıllll verinn

yok hayır kesinlikle şüphe denilen bişe yok daha önce de bizi ayırmak için böle bişe yapıldı sonuna kadar savundu beni şimdi durumda yine aynı bana inanıyor hatta barıştığımız da bana dediği şey annem cahil neereye çekerken oraya gider babam desen ök.ün onde gideni kardeş desen görüyosun yaptıklarını aile dencek bi tarafları yok o yuzden bu hayatta tek doğru şey hayatımda sensin dedi oda biliyor ailesnın ne olduğunu ama işte ne olursa olsun aile...
Ve sen de ailesi için bunları söyleyebilen bir adamla evlenmek mi istiyorsun. İyi evlen mutlu ol ama lütfen bu adamdan dünyaya bir çocuk getirme..

sen buraya akıl almaya gelmemişsin arkadaşım.
dikkat edersen farkında olmadan sürekli erkek arkadaşını savunuyorsun yapılan yorumlara karşı :)
seviyorsan çekeceksin başka yolu yok. ama bu aile derdi artarak devam eder ve müstakbel kocanın çokda istikrarlı bi duruşu yok gibi duruyor ailesine karşı ;)

yok hayır kesinlikle şüphe denilen bişe yok daha önce de bizi ayırmak için böle bişe yapıldı sonuna kadar savundu beni şimdi durumda yine aynı bana inanıyor hatta barıştığımız da bana dediği şey annem cahil neereye çekerken oraya gider babam desen ök.ün onde gideni kardeş desen görüyosun yaptıklarını aile dencek bi tarafları yok o yuzden bu hayatta tek doğru şey hayatımda sensin dedi oda biliyor ailesnın ne olduğunu ama işte ne olursa olsun aile...
Bu aileyle eninde sonunda görüşmek zorunda kalacaksın evlenirsen.. Oyle filmlerdeki gbi korunduğunu, savunuldugunu hayal etme.. Illa ki vardir oyle erkekler ama seninki rengini coktan belli etmis.. Ayrica bunlarinki basit kiskancliklar degil, ki basit seyler bile bazen yuva yikiyor.. Senin dogrudan namusuna dil uzatiliyor.. Kendini ve namusunu mu ispat etmek istiyorsun ömür boyu?

Yok manada demedi hani kardeşimin ne mal olduğunu ben biliyorum sonuçta sen neden kendini aklıyorsun anlamında dedi
Madem kardesinin ne mal oldugunu biliyodu neden ayrildi o zaman senden.biraz uyanik ol lutfen.ben senin yerinde olsam kosarak kacarim bu adamdan.hicbir zaman mutlu olamazsin.ailesini karsisina alsa da evlenseniz de ailesiyle hep kus kalacak degil.rahat vermezler.sadece sevdiginle degil sen onun ailesiyle evlenceksin.yazik etme kendine

Canm insan tabiki sevdiğine laf söyletmek istemez farkındaysan eğer hep bi savunman var arkadaşlara karşı.
Seviyor olman laf söyletmek istememen o kadar doğal ki. Bi de aması var işte işlerin adam 29 yaşında zamanında ailesine dikilmemiş ayrılmış şimdi hayatımda iyi giden sen varsın diyor biraz kaybetme korkusu yaşıyor..
Ben asla sevmem olmaz ayrıl falan filan demeyi ama hani derler ya balık baştan kokar diye hah tam bu durum :bicak:
Annesi babası istemiyor kardeşi iftiracı herkes bir entirika peşinde... Hadi oldu diyelim o insanlar hep işte istemedik ayaklarında olacak. Annen babanın uğraşması senin gücünün üzülmesi cabası. O zamn ki zorluklara asla girmek istemiyorum. Daha şimdiden bu borcu yapmış daha ödeyecek tamam borç olabilir ne sıkıntıdan olduğunu bilemeyiz ama her konuda sürekli mücadele ediceksin.
Mücadele et tabi seviyorsun ama değecek birimi peki bir lafla alt üst etti. Yarın öbür gün zor geldiğinde bırakıp nasıl gitmiyicek .Güvenecekmisin.
Yada sende güvensen bu konuyu açar mısın?Seninki sanki bi teselli duymak istemek gibi..
Başladığında hep acaba olmıcak mı içinde:KK12:
Bu kadar uzun anlattım ama nerden baksan elle tutulur bi yani yok. Acı çekmek unutmak çok zor ama keşke demek daha zor canm ne kendine ne Ailene yapma bunu bence..
Hakkında hayırlısı olsun:KK51:

Burada bir sürü konu aciliyor eslerin aileleri ile ilgili, onlari kendine örnek al.
Daha basinda acikca belli etmisler seni istemediklerini. Evlenince burnundan getirecekler.
Tamam, sevgiliniz başta rest cekebilir. Ama onlar onun ailesi, elbet bir gün barisacaklar.

Ayrica yarin bi gun o saydırdığı ailesi herkesten üstün olacak ve bildigi halde seni suclayacak ailemle arami bozdun diye..

Back
X