- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
Hiç test yaptın mı cnmBulantım oluyor ama olmayan mide bulantısı karnımın alt kısmında hafif şişlik var ve çok halsizim sürekli uyumak istiyorum hiç birşey yapasım gelmiuor n
Daha yapmadımHiç test yaptın mı cnm
Biraz daha beklemek istiyorum.Hiç test yaptın mı cnm
Gönlüne göre versin inşallah cnmBiraz daha beklemek istiyorum.
Amin inşallah çünkü benim adet günüm hiçç gecikmedi birde ben eşimle daha yeni yaşamaya başladım çünkü eşim 3 ayda bir eve geliyordu işi için şimdi evimizi oraya taşıdık yani daha 1 aydır düzenli bir ilişkim varGönlüne göre versin inşallah cnm
İnsallah kuzum bende kan verdim bekliyorumAmin inşallah çünkü benim adet günüm hiçç gecikmedi birde ben eşimle daha yeni yaşamaya başladım çünkü eşim 3 ayda bir eve geliyordu işi için şimdi evimizi oraya taşıdık yani daha 1 aydır düzenli bir ilişkim var
İnşallah vardır canm banada haber et olursa çok sevinirimİnsallah kuzum bende kan verdim bekliyorum
Saol cnm ama sanmıyorum cnm 6 gün gectiİnşallah vardır canm banada haber et olursa çok sevinirim
Biz adetim bittikten hemen sonra ilişkiye girdik işte bende bekliyorum bir umutla yani yumurtlama gününde ilişkiye girmiş oldum canım senin ki mi yumurtlama günü olmadan hamile kaldınBana biraz ilginç geldi yumurtla günü olmadan hamile kalmak biraz imkansız gibi geldi ve hemen 10 gün sonra belirtiler çıkarsa sevinir ve sasirirm doğrusu geçmişte adetiniz bence testi yapın artık herturlu çıkar benim adete 5 gün kala cikti
Tamam canım inşallah vardırİnşallah vardır canm banada haber et olursa çok sevinirim
Tamam canım inşallah vardır
Nerden biliyorsunuzBence hamile değilsiniz.
Kime diyorsun cnm ben zaten ihmal vermiyorum daBence hamile değilsiniz.
İnşallah canmBence bir test alıp yapmalısın inşallah güzel sonuçlar alırsın:)
Ama olabilir deKime diyorsun cnm ben zaten ihmal vermiyorum da
21 kasımda 1 kere sonra 5 aralıkta ilişki 1 kere oldu oyuzden olmaz hamile olsam keşkeAma olabilir de
Hmm hayırlısı canm ya21 kasımda 1 kere sonra 5 aralıkta ilişki 1 kere oldu oyuzden olmaz hamile olsam keşke
Biz adetim bittikten hemen sonra ilişkiye girdik işte bende bekliyorum bir umutla yani yumurtlama gününde ilişkiye girmiş oldum canım senin ki mi yumurtlama günü olmadan hamile kaldın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?