• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr hamilemiyim sizce 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana biraz ilginç geldi yumurtla günü olmadan hamile kalmak biraz imkansız gibi geldi ve hemen 10 gün sonra belirtiler çıkarsa sevinir ve sasirirm doğrusu geçmişte adetiniz bence testi yapın artık herturlu çıkar benim adete 5 gün kala cikti
Ben de adetimin bittiği gün hamile kaldım yani olabiliyo bu. Ama belirtiler 18 gün sonra fln çıkmaya başladı

Kızlar negatif 😂🤣

Eklentiler

• IMG_20191216_134352.jpg
    IMG_20191216_134352.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 83
Düzenli adet gören bir kadının yumurtası genellikle adete 14 gün kala çatlıyor. 28 günde bir adet oluyorsanız adet başlangıç günümüzden 14 15 gün sonra yumurta çatlar. 21 günse adet düzeniniz adetin 7. Günü yumurta çatlar. Adet bitişinde ilişki ile hamile kalmanız oldukça ilginç olurdu:KK43:
Ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edebilir ya da stres olmasın derseniz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki ile daha mantıklı olur. Allah gönlünüze göre versin :dua::anneadayı::nazar:

Düzenli adet gören bir kadının yumurtası genellikle adete 14 gün kala çatlıyor. 28 günde bir adet oluyorsanız adet başlangıç günümüzden 14 15 gün sonra yumurta çatlar. 21 günse adet düzeniniz adetin 7. Günü yumurta çatlar. Adet bitişinde ilişki ile hamile kalmanız oldukça ilginç olurdu:KK43:
Ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edebilir ya da stres olmasın derseniz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki ile daha mantıklı olur. Allah gönlünüze göre versin :dua::anneadayı::nazar:
Benim döngüm28 gün, adet bitimi hamile kaldım😂

Canm benim zaten adet bittikten gün aşırı ilişki oldu ama bilmiyorum hayırlısı bekliyorum

Back