- Konu Sahibi nisanurs98
Bence var canım. Bu sefer olmuştur inşallahAy inşallah farklı saatte yaptım ikisini de ama ikisi de bozuk olabilir mi ki, yarın tekrar yapcam test bakalım ne cikcak freely kaset test yaptığım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence var canım. Bu sefer olmuştur inşallahAy inşallah farklı saatte yaptım ikisini de ama ikisi de bozuk olabilir mi ki, yarın tekrar yapcam test bakalım ne cikcak freely kaset test yaptığım da
Freely testlerini almıştım ben toplu hadi yapıyım bugün diyerek yaptım öyle gördüm,belirtoniz var mıydı pekiAdetime 8 gün kala öğrenmiştim ben, kaset testte sizinki gibi soluk çizgi vardı. Prodoctor erken gebelik testinde de nete yakındı çizgi
Kaç ghün var adetineÇok teşekkür ederim olduğum bölge özel hastaneye çok uzak devlette de almıyorlar hamilelik testini öyle karar almışlar yoksa elli kere kan vermistim , benimde kafamı o karıştırdı erken gebelikte neden gözükmüyor acaba
Hahahaha ben anlatamadım galibaa ben idrar yerine su damlat bir tane teste bak bakalım çizgi çıkacak mı kaset testler bozukmu belli olur diye söyledim canım benim idrar yerine su damlat bak bakalım bozuksa normal su damlattığında da çizgi falan çıkar diye önerdim az çok anlayalım diyeYaptığım teste mi su damlatayim , nasıl yapılıyor anlat yapayım canım
İnşallah bakalım yarın da yapayım öyle anlarım herhalde cikicak mi bakalım geneBence var canım. Bu sefer olmuştur inşallah
6 gün var bugün saymazsam 5 gün kalıyor canimKaç ghün var adetine
Hee ay şimdi anladım deniyim bari çok tesr varHahahaha ben anlatamadım galibaa ben idrar yerine su damlat bir tane teste bak bakalım çizgi çıkacak mı kaset testler bozukmu belli olur diye söyledim canım benim idrar yerine su damlat bak bakalım bozuksa normal su damlattığında da çizgi falan çıkar diye önerdim az çok anlayalım diye
Kuruma çizgisi gibi duruyor canımArkadaşlar bu test bozuk mu Eki Görüntüle 3516699
Teşekkür ederimKuruma çizgisi gibi duruyor canım
Rica ederim yarın sabah tekrarlayın isterseniz idrar da fazla danlatmayin 4 damla yeterTeşekkür ederim
Hafif göğüs ucu hassasiyetim vardıFreely testlerini almıştım ben toplu hadi yapıyım bugün diyerek yaptım öyle gördüm,belirtoniz var mıydı peki
Hm hayırlısı olsun hakkında tatlım6 gün var bugün saymazsam 5 gün kalıyor canim
Benim de göğüs ucu değil ama yanlarında özellikle Cok acı var ,acıyor yani yürürken bile , ayaklarım üşüyor bide kasıklarım da ve belimde batma var adete 6 gün var bugün konu açıp gebelik testini attım inşallah benimledir minikHafif göğüs ucu hassasiyetim vardı
Amin cümlemizin heyecan doruktaHm hayırlısı olsun hakkında tatlım
Farklı bir markayla dene bence canım garanti olsunİnşallah bakalım yarın da yapayım öyle anlarım herhalde cikicak mi bakalım gene
Benim dimi o kişi evet N nisanurs98 kızıma gebeyken erken gebelik testlerim negatifken kaset testlerim pozitiftiCanım bir arkadaşta da erken gebelikte değil kaset testte çıkmıştı inşallah vardır,bence içinde kuşku ile bekleyeceğine kan testi var en azından için rahat eder inşallah vardır
Başka marka almadım ki toplu aldım ya ondan yarın tekrar bu testle denicem bidaha para vermiyimFarklı bir markayla dene bence canım garanti olsun
Aaa gerçekten miii benim de erken gebelikte çıkmadı kaset testlerde çıkıyor 4 seferdir yapıyorum farklı saatlerde bugün hepsinde çıktı freely kaset test yarın tekrar denicem bakalım adete 6 gün var bugün de atlatirsam 5 gün kalcak acayip göğüslerim aciyor yanları özellikle,yürürken bile çok acıyor ilj defa böyle bişey yaşıyorum siz ne zaman ogrenmistiniz belirtiniz var mıydıBenim dimi o kişi evet N nisanurs98 kızıma gebeyken erken gebelik testlerim negatifken kaset testlerim pozitifti