• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Adetime 8 gün kala öğrenmiştim ben, kaset testte sizinki gibi soluk çizgi vardı. Prodoctor erken gebelik testinde de nete yakındı çizgi
Freely testlerini almıştım ben toplu hadi yapıyım bugün diyerek yaptım öyle gördüm,belirtoniz var mıydı peki

Yaptığım teste mi su damlatayim , nasıl yapılıyor anlat yapayım canım😍
Hahahaha ben anlatamadım galibaa🤭😁 ben idrar yerine su damlat bir tane teste bak bakalım çizgi çıkacak mı kaset testler bozukmu belli olur diye söyledim canım benim idrar yerine su damlat bak bakalım bozuksa normal su damlattığında da çizgi falan çıkar diye önerdim az çok anlayalım diye 🥰😁

Hahahaha ben anlatamadım galibaa🤭😁 ben idrar yerine su damlat bir tane teste bak bakalım çizgi çıkacak mı kaset testler bozukmu belli olur diye söyledim canım benim idrar yerine su damlat bak bakalım bozuksa normal su damlattığında da çizgi falan çıkar diye önerdim az çok anlayalım diye 🥰😁
Hee ay şimdi anladım 😁😁😁 deniyim bari çok tesr var 😁

Arkadaşlar bu test bozuk mu
IMG_3933.jpeg

Allahım inşallah hamilesindir rabbim güzel gönlüne göre versin beklediğine değsin inşallah bende yarın adet günüm yerleşme kanaması mı yaşadım farklı bir şey miydi bilmiyorum ama adetime 5 gün kala kanamam oldu ve durdu asla gelmedi kanama da zaten peçeteye silerken geldi ve bitti o an daha gelmedi pedle gezdim günlerce ama asla kanamam olmadı 4 gözle gecikmeyi bekliyorum inşallah ikimiz de gebeyizdir ama sende var gibi duruyor aşkım ya

Hafif göğüs ucu hassasiyetim vardı
Benim de göğüs ucu değil ama yanlarında özellikle Cok acı var ,acıyor yani yürürken bile , ayaklarım üşüyor bide kasıklarım da ve belimde batma var adete 6 gün var bugün konu açıp gebelik testini attım inşallah benimledir minik 🥹🤲

Canım bir arkadaşta da erken gebelikte değil kaset testte çıkmıştı inşallah vardır,bence içinde kuşku ile bekleyeceğine kan testi var en azından için rahat eder 🥰 inşallah vardır
Benim dimi o kişi 😂😂 evet N nisanurs98 kızıma gebeyken erken gebelik testlerim negatifken kaset testlerim pozitifti❤️🤗

Benim dimi o kişi 😂😂 evet N nisanurs98 kızıma gebeyken erken gebelik testlerim negatifken kaset testlerim pozitifti❤️🤗
Aaa gerçekten miii benim de erken gebelikte çıkmadı kaset testlerde çıkıyor 4 seferdir yapıyorum farklı saatlerde bugün hepsinde çıktı freely kaset test yarın tekrar denicem bakalım adete 6 gün var bugün de atlatirsam 5 gün kalcak acayip göğüslerim aciyor yanları özellikle,yürürken bile çok acıyor ilj defa böyle bişey yaşıyorum siz ne zaman ogrenmistiniz belirtiniz var mıydı

Back