• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Rengi artimed ile aynı da ondan dedim. Adet olmadıysan takip et koyulaşmayı. Hatta yarın yapma pazartesi günü yap daha net görürsün koyulaşmayı.
Evet tahmin ettim iki gün kala yapmayı düşünüyorum belirtilerim çok fazla var kızıma hamileliğimdeki gibi sürekli uyuyorum iki gündür de ama kendime her zaman negatife alıştırıyorum. 😊 Test yapma merakımı aldım bekleyebilrm artk🤗🙈

Evet tahmin ettim iki gün kala yapmayı düşünüyorum belirtilerim çok fazla var kızıma hamileliğimdeki gibi sürekli uyuyorum iki gündür de ama kendime her zaman negatife alıştırıyorum. 😊 Test yapma merakımı aldım bekleyebilrm artk🤗🙈
Benimde belirtilerim var günüm geçerse yapacam bende hafta içi test hakkımızda hayırlısı 🥰

Kızlar bugün adet olmam lazımdı olmadım.heöen ilk günlerde mide bulantısı oluyor mu ? Bende hiç yok .sol kasığımcız cız ediyor süt beyaz akıntım var ve bu ay belim çok ağrıdı.acaba...
Her kadında olmaz mide bulantısı genelde 5 6 haftadan sonra başlar. Bazen de ilk trimester de olmaz ikinci trimesterde olur. Bir iki gün daha bekle olmazsan kan verirsin

Her kadında olmaz mide bulantısı genelde 5 6 haftadan sonra başlar. Bazen de ilk trimester de olmaz ikinci trimesterde olur. Bir iki gün daha bekle olmazsan kan verirsin
Yarın test yapacağım .pazartesi de adetim gelir diye kd randavum vardı amh vermek için adetin ikinci günü diye hesap yapmıştım.sabah olunca ilk işim test yapmak

Nasıl yani yalan mı söyleyeceğim aşk olsun.😌 Dr um da ozamanlar hiç şaşırmadı. Predictor early idi testim de . 4 gün sonrası da koyulastı baya ve tek ilşkiydı. 17 Nisan gecesi ilişki. 23 Nisan sabahı pozitif 🥰 5.5 gün diyelim 🙃
İmkansız diye bir şey yok kesinlikle sana inanirim benimde 27 kasim iliski 4 aralik silik değil bildigin koyu kırmızı cizgi

İmkansız diye bir şey yok kesinlikle sana inanirim benimde 27 kasim iliski 4 aralik silik değil bildigin koyu kırmızı cizgi
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz hamileyken hamile kalan kadınlar var. O yüzden bizim ki hiç bir şey.ilimin yanında bilim seyredursun bazen. 🌺 Nice çifte imkansız bebek sahibi olamazsınız diyen de bilim. Ama gayet o ay hamile kalan çok insan var 🤲🏼 Allah ol derse olur. Hayırlı olsun sizin de sağlıkla kucagınıza alın😍😍

Neler yaşıyorsun belirti olarak 😌 insan testlere de kıyamıyor yani 100tane de olsa garip bir duygu. Bir yanım gecikme olursa yap diyor kendimi rahatlattım🥲
Midem bulanıyor ve ekşiyor. Başım dönüyor arada. Baş ağrım da var. Koku hassasiyeti var. Göğüslerimin ucu kararmış gibi. Aşermede var bende 😁 valla ben güvenmiyorum negatif gösteriyor pozitif oluyor pozitif gösteriyor negatif oluyor insanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyorlar güvenilir olanlar hariç tabi

Midem bulanıyor ve ekşiyor. Başım dönüyor arada. Baş ağrım da var. Koku hassasiyeti var. Göğüslerimin ucu kararmış gibi. Aşermede var bende 😁 valla ben güvenmiyorum negatif gösteriyor pozitif oluyor pozitif gösteriyor negatif oluyor insanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyorlar güvenilir olanlar hariç tabi
Bak avoks marka gerçekten güvenilir yani son yazdan beri kimde gördüysem sanırım güvenilir arkadaşımda da aylarca negatifti hamileyken pozitif gösterdi kuruma çizgsi de yapmadı. Fakat insan yapımı sonuçta ben de gölgeye heveslenmiyorum. Benim bir hafta önce başlayan adet ağrılarım oldu henüz yumurtlamadan 4- gün sonra başlamıştı öyle bir ağrı oldu ki yani dedim ben herhalde 10 gün erken adet olacağım o kadar çoktu birkaç gündür midemde de bulanmalar ama istifra edecek boyutta değil sürekli uykum var göğüsleri bazen deli gibi ağrıyor şişti. Akıntım da var ama adet öncesi de aynı akıntı oluyor yani gebelikte olan akıntı ile adet öncesi olan aynı maalesef. Arada hala bir haftadır adet sancısı giriyor bel ağrısı bacak ağrısı. Yani aslında gerçekten en güvenilir şey adet gecikmesi 😀

Rabbimin hikmetinden sual olunmaz hamileyken hamile kalan kadınlar var. O yüzden bizim ki hiç bir şey.ilimin yanında bilim seyredursun bazen. 🌺 Nice çifte imkansız bebek sahibi olamazsınız diyen de bilim. Ama gayet o ay hamile kalan çok insan var 🤲🏼 Allah ol derse olur. Hayırlı olsun sizin de sağlıkla kucagınıza alın😍😍
Evet canım aynen Allah'ın hikmetinden sual olmaz ablam ikizlere hamile kaldi aralarında bir hafta var önce birine sonra diğerine kalmış Allah büyük isteyen dileyen hak eden her kişinin kucağını bos bırakmasın

Evet canım aynen Allah'ın hikmetinden sual olmaz ablam ikizlere hamile kaldi aralarında bir hafta var önce birine sonra diğerine kalmış Allah büyük isteyen dileyen hak eden her kişinin kucağını bos bırakmasın
Ay maşallah bahsettiğim şeyi yaşamış resmen. Canım benim 4 günüm kaldı adet hissi var çok fazla ama hafif sarı akıntı da var. Az önce yine adet olacak gibi oldum çok fazla lavaboya gittim Çok affedersin açık sarı akıntı geldiyani idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum aslında ben idrar yolu enfeksiyonu kolay kolay olan biri değilim. Sende adet hissi oldu mu adete 1 hafta fln. Sürekli geliyor veaşırı ama aşırı gaz ım var ya

Ay maşallah bahsettiğim şeyi yaşamış resmen. Canım benim 4 günüm kaldı adet hissi var çok fazla ama hafif sarı akıntı da var. Az önce yine adet olacak gibi oldum çok fazla lavaboya gittim Çok affedersin açık sarı akıntı geldiyani idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum aslında ben idrar yolu enfeksiyonu kolay kolay olan biri değilim. Sende adet hissi oldu mu adete 1 hafta fln. Sürekli geliyor veaşırı ama aşırı gaz ım var ya
Benim ikizlerde öyle döllenme zamanları farklı demişti doktor 😍

Bende adet oldum olacak gibi ara ara ağrı giriyor hiç akıntı yok ama bende normalde bir iki gün erken gelir hep dongum de kısa benim yarın olmam lazım bakalım goguslerimde ağrı var baya renk koyulugu yok gibi ama insan hemen olsun istiyor

Benim ikizlerde öyle döllenme zamanları farklı demişti doktor 😍
Yaaa gerçekten ben tek sanıyordum haberlerde görmüştüm aslında ikiz olmuyor sanırım böyle durumda değil mi? Çünkü haberde ikiz değil diyorlardı mucize yaaa mucize 😍😍 haberdeki kadın 1 ay arayla kalmış yani bebeği 1 aylıkken yumurtlamış

Bende adet oldum olacak gibi ara ara ağrı giriyor hiç akıntı yok ama bende normalde bir iki gün erken gelir hep dongum de kısa benim yarın olmam lazım bakalım goguslerimde ağrı var baya renk koyulugu yok gibi ama insan hemen olsun istiyor
Bana da öyle gelip giidyor yarm saatte. İnşallah adet olmazsın test yapacak msn

Back