Gebeliğe Hazırlık Kizlarrr glifor 850 mg kullanan gebelik ve zayiflama icin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

superisi1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
510
324
103
37
Kullanan varmi kizlar kilo vereniniz oldumu ben bugün başladım doktorum hizla kilo vereceğimi ve yumurtlamalarimz duzene gireceğini soyledi tabiki kiloluyum beklemedeyim kullanan varsa gelin birlikte değerlendirme yapalmmm

İnsülin direncim var 1000 mg kullanıyorum sabah akşam 10 yıldır kullanmaya başladıktan 3 yıl sonra çocuğum oldu .

Ben kullanıyorum ortalama 2 aydır
Kullanan varmi kizlar kilo vereniniz oldumu ben bugün başladım doktorum hizla kilo vereceğimi ve yumurtlamalarimz duzene gireceğini soyledi tabiki kiloluyum beklemedeyim kullanan varsa gelin birlikte değerlendirme yapalmmm
Ben kullanıyorum ortalama 2 aydır . Evet yumurtlamayı düzene sokuyor ki ben polikistik over sendromu yaşıyorum. Artık adet olmak için tarlusale gerek duymuyorum çok şükür. Kilo için birşey diyemeyeceğim bende pek etkili olmadi . 73 tüm 70 de kaldım .

Ben diyabet hastası olduğum için 3 yıl önce kullanmıştım başlarda çok bulantı yapıyor sonra alışıyor bünye ilaca çokta güzel kilo verdiriyor sonra ilaç yetersiz kaldığı için doktorum ilacımı değiştirdi janumet 50/1000mg yazdı bu daha güzel kilo verdirdi hatta over kistimi bile yok etti.

Ben kullanıyorum ortalama 2 aydır

Ben kullanıyorum ortalama 2 aydır . Evet yumurtlamayı düzene sokuyor ki ben polikistik over sendromu yaşıyorum. Artık adet olmak için tarlusale gerek duymuyorum çok şükür. Kilo için birşey diyemeyeceğim bende pek etkili olmadi . 73 tüm 70 de kaldım .
Anladim canim benim kist vs hic biseyde yok genel muayenedede vajinal muayenede biseu yok kilomm var sadece oyuzden verdi sanirim bana ama sekeri cok seviyorum acıkınca yemek aramam tatli ararım

Back