• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr acilll bakar mısınız?

Bbb263

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
6
1
36
28
Herkese merhaba, 11 aydır eşimle korunmuyoruz bir çok kez doktora gittim yumurtalıklarım yavaş çalıştığını öğrendim bi kaç zamandır ovülasyon testi ile takip sağlıyorum. 25 şubatta pik gördüm değerlendirdik
IMG_0288.webp
Sat 8 Şubat bat 11 Mart bugün ovülasyon ile test yaptığımda koyu çizgi çıktı ekte fotoğraf var sizce hamile miyim

Herkese merhaba, 11 aydır eşimle korunmuyoruz bir çok kez doktora gittim yumurtalıklarım yavaş çalıştığını öğrendim bi kaç zamandır ovülasyon testi ile takip sağlıyorum. 25 şubatta pik gördüm değerlendirdik Eki Görüntüle 3557665 Sat 8 Şubat bat 11 Mart bugün ovülasyon ile test yaptığımda koyu çizgi çıktı ekte fotoğraf var sizce hamile miyim
Gebelik testi yok mu elinde?

Herkese merhaba, 11 aydır eşimle korunmuyoruz bir çok kez doktora gittim yumurtalıklarım yavaş çalıştığını öğrendim bi kaç zamandır ovülasyon testi ile takip sağlıyorum. 25 şubatta pik gördüm değerlendirdik Eki Görüntüle 3557665 Sat 8 Şubat bat 11 Mart bugün ovülasyon ile test yaptığımda koyu çizgi çıktı ekte fotoğraf var sizce hamile miyim
Baya koyu çıkmış var gibi sanki erken gebelik testiniz varmı onuda yapsanız sabah

Gebelik testi al ben de innovita ile öğrendim gebeliğimi hassastir adetine çok az kalmış artık cikar

Gebelik testi var elimde ama Ramazan ayı olduğu için sabah yapsam gece su içmiş olucam gece sahura kalkınca mı yapmam daha doğru olur Emin olamadım bi kaç defa da yaptım daha önceki aylarda olumsuz çıkarsa diye çok korkuyorum :(

Gebelik testi var elimde ama Ramazan ayı olduğu için sabah yapsam gece su içmiş olucam gece sahura kalkınca mı yapmam daha doğru olur Emin olamadım bi kaç defa da yaptım daha önceki aylarda olumsuz çıkarsa diye çok korkuyorum :(
Evet sahura kalkınca da olabilir yada birkaç gün bekleyin ozaman daha net çıkar

Back
X