Sende zayıflama bence164 e 51 az bi kerem sen kilo al
Iste 60 ken zayif duruyorum bi 5-6 vermem lazimSende zayıflama bence
Şaka bir yana senin boyunda 60 olsan ideal sanırım
Iste 60 ken zayif duruyorum bi 5-6 vermem lazim
Size gelince de spor yapın zaten hocanıza dersiniz kilo almak istiyorum diye o size gerekli her şeyi anlatır. Sporla kas oranınızı arttırır kilo da alırsınız.Canim valla cok test yaptirdim bisey cikmadi ben cok uzuluyorum artik nerdeyse 3-senedir boyleyim sanki millet bi hastaligi var da o yuzden zayifladi diyor gibime geliyor..
Sporda yapiyorum ama cabuk yoruluyorm kas rahatsizligimda var aslinda zayifliktan kaslarim erimis gibi bisey olmus bilmedigum bi saglik sorunum varda hayirlisi artik gitmedigim doktor kalmadi simdi balik yagi vitaminler ne kullaniyorum sanki her gecen gun zayifliyo gibiyim bende..Ne kadar çabuk birbirinize güvenip numaralarınızı verip WhatsApp grubu kuruyorsunuz? Çok ilginç.
Size gelince de spor yapın zaten hocanıza dersiniz kilo almak istiyorum diye o size gerekli her şeyi anlatır. Sporla kas oranınızı arttırır kilo da alırsınız.
Allah Allah o zaman bütün tahlilleri falan yaptırsanıza. Allah şifa versin boyunuz kaç? Ben de 164 boya 47 kiloydum önceden çok mutluydum şimdi tekrar o kiloya gelmek için neler neler yapıyorum :)Sporda yapiyorum ama cabuk yoruluyorm kas rahatsizligimda var aslinda zayifliktan kaslarim erimis gibi bisey olmus bilmedigum bi saglik sorunum varda hayirlisi artik gitmedigim doktor kalmadi simdi balik yagi vitaminler ne kullaniyorum sanki her gecen gun zayifliyo gibiyim bende..
Diyetten sonra mı boyle oldun hedef kılonda kalamadn mıSporda yapiyorum ama cabuk yoruluyorm kas rahatsizligimda var aslinda zayifliktan kaslarim erimis gibi bisey olmus bilmedigum bi saglik sorunum varda hayirlisi artik gitmedigim doktor kalmadi simdi balik yagi vitaminler ne kullaniyorum sanki her gecen gun zayifliyo gibiyim bende..
Nasıl duruyor o kıloda ?Allah Allah o zaman bütün tahlilleri falan yaptırsanıza. Allah şifa versin boyunuz kaç? Ben de 164 boya 47 kiloydum önceden çok mutluydum şimdi tekrar o kiloya gelmek için neler neler yapıyorum :)
Umarım sağlığınıza kavuşursunuz.
Iyi aksamlar hanimlar.5-6 kilo fazlaligim var ama 5-6 aydir veremedim ve takinti yaptim is disinda disari gezmeye vs gidesim yok sanki hicbir sey yakismiyormus gibi geliyor ben ki 80-90 lari gormus insanim o zaman cok rahattim simdi depresyonda miyim ondan dolayi mi bilmiyorum.Yarin yuruyuse ve squata baslayacagim ama motivasyon olamiyorum.Burdan benimle birlikte baslamk isteyen olursa whatsapp grubu kurabiliriz her gun yediklerimizi verdigimiz kilolari felan yazariz
Bilmiyordum tamam munecimLütfen şu kuralı okuyunuz: WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .
Konuları doğru bölümlere açalım.
Aman lütfen azami dikkatBilmiyordum tamam munecim
Aynen diyetten sonra boyle oldum istahimi tamamen kaybettim 55 kilo okmayi istiyordum suan 48 im milletin cok hosuna gidiyo fizigim ama benim hic gitmiyor gercekten bu kadar zayiflik fazlaDiyetten sonra mı boyle oldun hedef kılonda kalamadn mı
Ben de 1.65 boyundayim belim zaten inceydi simdi daha inceldi butun tahlilleri yaptirdim hic bisey cikmadi siz kac kilosunuz suanAllah Allah o zaman bütün tahlilleri falan yaptırsanıza. Allah şifa versin boyunuz kaç? Ben de 164 boya 47 kiloydum önceden çok mutluydum şimdi tekrar o kiloya gelmek için neler neler yapıyorum :)
Umarım sağlığınıza kavuşursunuz.
Kızlar bu kilo verme sürecinde yağdan değil de kastan vermek nasıl oluyor yani ne yaparsak yağdan ne yaparsak Kastan gider açıklayabilir misiniz?
Suyu bol tüket digerlerini kararınca ye :)Kızlar bu kilo verme sürecinde yağdan değil de kastan vermek nasıl oluyor yani ne yaparsak yağdan ne yaparsak Kastan gider açıklayabilir misiniz?
Aynen diyetten sonra boyle oldum istahimi tamamen kaybettim 55 kilo okmayi istiyordum suan 48 im milletin cok hosuna gidiyo fizigim ama benim hic gitmiyor gercekten bu kadar zayiflik fazla
Sagol canim ..Allah yardmcn olsn canm.protein ağırlıklı beslen