diyet topikleri var zatenIyi aksamlar hanimlar.5-6 kilo fazlaligim var ama 5-6 aydir veremedim ve takinti yaptim is disinda disari gezmeye vs gidesim yok sanki hicbir sey yakismiyormus gibi geliyor ben ki 80-90 lari gormus insanim o zaman cok rahattim simdi depresyonda miyim ondan dolayi mi bilmiyorum.Yarin yuruyuse ve squata baslayacagim ama motivasyon olamiyorum.Burdan benimle birlikte baslamk isteyen olursa whatsapp grubu kurabiliriz her gun yediklerimizi verdigimiz kilolari felan yazariz
Hangi gruba gireceksen söyle ben de gireyim yav,Iyi aksamlar hanimlar.5-6 kilo fazlaligim var ama 5-6 aydir veremedim ve takinti yaptim is disinda disari gezmeye vs gidesim yok sanki hicbir sey yakismiyormus gibi geliyor ben ki 80-90 lari gormus insanim o zaman cok rahattim simdi depresyonda miyim ondan dolayi mi bilmiyorum.Yarin yuruyuse ve squata baslayacagim ama motivasyon olamiyorum.Burdan benimle birlikte baslamk isteyen olursa whatsapp grubu kurabiliriz her gun yediklerimizi verdigimiz kilolari felan yazariz
Canim ben 64kg dum evlenmeden once bir diyet yapiyim dedim yapmaz olaydim suan 48 kg im bende kilo almak icin ugrasiyorum diyetisyene gidiyorum hic bisey fayda etmiyor gercekten vermesi kadar almasi da zor ben butun istahimi kaybettim..nasil yaptim biliyo musun once ekmegi kestim, sonra kasikla yemeye basladim, beli bir muddet sonra istah kaybi zaten oluyor mide kuculdugu icin ama her gun sade soda ictim hazim icin ..Diyetisyenim bana dedigi su yemekten once corba ya da su icersen mideni doldurdugu icin hemen doyarsin diyo yemekten once sivi tuketmek de faydali aslinda..Iyi aksamlar hanimlar.5-6 kilo fazlaligim var ama 5-6 aydir veremedim ve takinti yaptim is disinda disari gezmeye vs gidesim yok sanki hicbir sey yakismiyormus gibi geliyor ben ki 80-90 lari gormus insanim o zaman cok rahattim simdi depresyonda miyim ondan dolayi mi bilmiyorum.Yarin yuruyuse ve squata baslayacagim ama motivasyon olamiyorum.Burdan benimle birlikte baslamk isteyen olursa whatsapp grubu kurabiliriz her gun yediklerimizi verdigimiz kilolari felan yazariz
Aynen ya artik vucut sasti alip vermekten sen iyiymisdin gene ben 66 yim kuralim bizde bi grup:)Hangi gruba gireceksen söyle ben de gireyim yav,
Evde oturmaktan bi alıyom bi veriyom ben de anlamadım valla.
Sözde 57 yim ama bana 99 gibi geliyor :)
171 66 biraz varKılo boy kaç ?
Kur gireyim ,Aynen ya artik vucut sasti alip vermekten sen iyiymisdin gene ben 66 yim kuralim bizde bi grup:)
Bende 20 kilo civari verdim istahim kesildi 1 sene boyunca sonra geri acildi canimCanim ben 64kg dum evlenmeden once bir diyet yapiyim dedim yapmaz olaydim suan 48 kg im bende kilo almak icin ugrasiyorum diyetisyene gidiyorum hic bisey fayda etmiyor gercekten vermesi kadar almasi da zor ben butun istahimi kaybettim..nasil yaptim biliyo musun once ekmegi kestim, sonra kasikla yemeye basladim, beli bir muddet sonra istah kaybi zaten oluyor mide kuculdugu icin ama her gun sade soda ictim hazim icin ..Diyetisyenim bana dedigi su yemekten once corba ya da su icersen mideni doldurdugu icin hemen doyarsin diyo yemekten once sivi tuketmek de faydali aslinda..
Super iki kisiyiz var mi arttiran partide kurariz yakinda kkpKur gireyim ,
Parti kur oy vereyim gibi oldu
55Super iki kisiyiz var mi arttiran partide kurariz yakinda kkpSen kac olmak istiyorsun
171 66 biraz var
Sorma gitsin banada yapistilar ama ben bogazimida tutamiyorum ondanben de ayni durumdayim 5 kilo vermek istiyorum ama yapisti o 5 kilo bana)
Senin yol cok uzunmus
Ben azimle,istikrarla ilerliyorum o da yarın öbür gün gider zaten.Senin yol cok uzunmus
Canim valla cok test yaptirdim bisey cikmadi ben cok uzuluyorum artik nerdeyse 3-senedir boyleyim sanki millet bi hastaligi var da o yuzden zayifladi diyor gibime geliyor..Bende 20 kilo civari verdim istahim kesildi 1 sene boyunca sonra geri acildi canimSenin ki temelli kesilmis acaba troidlerin mi hizli calisiyor ki.Zaten suyada basladim ama sekeri kesemiyorum
ben de aynen. o yuzden spora agirlik vermek lazim galiba ama o da olmuyo bende. guzel bi progrm bulmustum basladim biraz yaptim ev tasimaydi cocuktu vs derken kaldi oyle.Sorma gitsin banada yapistilar ama ben bogazimida tutamiyorum ondan
Ooo valla sen vermeyecende ben mi vercem o iki kilo erir gider benim toto hep sandalyede hic kalkmiyor bi yemek yemeye kalkiyorBen azimle,istikrarla ilerliyorum o da yarın öbür gün gider zaten.
Her gün donmuş limonlu sular,kol altı sıkılaştırma,en az 90 mekik.
Bulaşık yıkarken bile dansss
Daha naapiim ben ha naaapimm