Kizlarr

Benim de vermem lazım. Ama henüz doğum yapmadım. Bu sabah sezeryan olacaktım bir kaç gün ertelendi. Bir arkadaş suyun gücünden bahsetmiş. Günlük ortalama 10-11 litre şu içen bir insan olarak zayıflama namına hiç bir şey görmedim.
Hatta doğumdan sonra 12 kilo aldım . Insanlar kilo verir ben aldım şaka gibi.
163 not 80 kilo. Offfff nasıl verilirrrr
Dogumdan sonra senide bekliyoruz tabi sen hemen veremezsin daha o minnak sut icecek.Bu ikinci dogumun mu? Stres yapma dogumdan sonra 1 sene icinde verirsin sonuctu durduk yere almadin.Su beni de tam tersi aciktiriryor

Dogumdan sonra senide bekliyoruz tabi sen hemen veremezsin daha o minnak sut icecek.Bu ikinci dogumun mu? Stres yapma dogumdan sonra 1 sene icinde verirsin sonuctu durduk yere almadin.Su beni de tam tersi aciktiriryor
Evet ikinci doğum. Ama ilk doğumda 63-64 ile hamile kaldım. 80 ile doğuma gittim. Hastaneden çıktığım gün tartildim 68.
Sonra bir iki ay içinde tekrar 80 kilo oldum. Zaten 10 aylıkken de ikinciye hamile kaldım 80 kilo ile. Hala 80 kiloyum.
Stres yapıyorum çünkü bıktım kilolarimdan.
Siz bi başlayın bakalım sizi okudukça moral bulayim hirslanayim.

Kizlar acikcasi ben cok yemek yerim ama kilo almam fazla hem mekik hem sguat yapiyorum .Arti sabahlari ac karinla kahvalti yapmadan once hep su iciyorum bu yuzden mi bilmem 62 yi hic gecmedim ustelik yeni dogumda yaptim sezaryanla.Size de tavsiye ediyorum boy 1,70 kilo 60

Kizlar acikcasi ben cok yemek yerim ama kilo almam fazla hem mekik hem sguat yapiyorum .Arti sabahlari ac karinla kahvalti yapmadan once hep su iciyorum bu yuzden mi bilmem 62 yi hic gecmedim ustelik yeni dogumda yaptim sezaryanla.Size de tavsiye ediyorum boy 1,70 kilo 60
Ay ne güzel yaaa.
Ben zaten kahvaltidan önce ortalama iki litre içiyorum.
Ama faydası yok. Zaten içmeden asla duramam ciğerlerim yanıyor sanki.
Kaç kilo ile hamile kalıp doğum yaptın?
Ve mekik sezeryandan sonra hiç denedin mi ?

Ay ne güzel yaaa.
Ben zaten kahvaltidan önce ortalama iki litre içiyorum.
Ama faydası yok. Zaten içmeden asla duramam ciğerlerim yanıyor sanki.
Kaç kilo ile hamile kalıp doğum yaptın?
Ve mekik sezeryandan sonra hiç denedin mi ?
Canim ikiz bebeklere hamileydim 61 ile hamile kaldim inan en son hatirladigim kiloom 88 falandi sonradan artmis olabilirim.Dogum yaptiktan gemen sonra karnim yok olmisiti cok az gobis kaldi 4 aydan hemen sonra mekik yaptim azar azar sonra cogaltim tabi sguat ta ypiyorum az da olsa her gun yapiyorum .Bu sekilde tatlim

Canim ikiz bebeklere hamileydim 61 ile hamile kaldim inan en son hatirladigim kiloom 88 falandi sonradan artmis olabilirim.Dogum yaptiktan gemen sonra karnim yok olmisiti cok az gobis kaldi 4 aydan hemen sonra mekik yaptim azar azar sonra cogaltim tabi sguat ta ypiyorum az da olsa her gun yapiyorum .Bu sekilde tatlim
:KK51:
:KK200: Maşallah diyorum.
Ay hem de ikiz . Maşallah. Denemedim mekik korktum ben. Neyse oglusum da gelsin de deneyeyim. Rabbim yavrularını sağlıcakla sana bağışlasın.

:KK51:
:KK200: Maşallah diyorum.
Ay hem de ikiz . Maşallah. Denemedim mekik korktum ben. Neyse oglusum da gelsin de deneyeyim. Rabbim yavrularını sağlıcakla sana bağışlasın.
Amin tatlim cumlemizin.Sen saglikla bebesini al eline sonra toparlan baslarsin vermeye .Sunuda soyleyim bak sakin cok yemek ye sutun olur ekmek ye sutun olur diye bos konusan insanlara inanma alakasi yok yemekle dengeli beslen yeter.Sut isi genetige bagli bir kadinin sutu varsa vardir yoksa hic gelmez sutum gelcek diye asiri yemege kacma canim.Allah sana bagislasin yavrunu:anne:

Amin tatlim cumlemizin.Sen saglikla bebesini al eline sonra toparlan baslarsin vermeye .Sunuda soyleyim bak sakin cok yemek ye sutun olur ekmek ye sutun olur diye bos konusan insanlara inanma alakasi yok yemekle dengeli beslen yeter.Sut isi genetige bagli bir kadinin sutu varsa vardir yoksa hic gelmez sutum gelcek diye asiri yemege kacma canim.Allah sana bagislasin yavrunu:anne:
Aminnnn. Teşekkür ederim. O hatayı yaptım ilk bebeğimde. Şimdi 18 aylık nur topum benim.
Süt olsun diye diye homili gırtlak yedim.
Ama bu kez kararlıyım. Iyi geceler. Bebislerini öptüm

Canim ben 64kg dum evlenmeden once bir diyet yapiyim dedim yapmaz olaydim suan 48 kg im bende kilo almak icin ugrasiyorum diyetisyene gidiyorum hic bisey fayda etmiyor gercekten vermesi kadar almasi da zor ben butun istahimi kaybettim..nasil yaptim biliyo musun once ekmegi kestim, sonra kasikla yemeye basladim, beli bir muddet sonra istah kaybi zaten oluyor mide kuculdugu icin ama her gun sade soda ictim hazim icin ..Diyetisyenim bana dedigi su yemekten once corba ya da su icersen mideni doldurdugu icin hemen doyarsin diyo yemekten once sivi tuketmek de faydali aslinda..
Özellikle ayran..2 bardak ayranı içiyorum ..Az önce açlıktan ölürken bir lokma fazla yiyemiyorum.

Squat kilo vermenden ziyade kalcayi buyuten bir hareket. Kilo vermeden squata baslama bence.

Bende 5 kilo vermeliyim :KK70: 64 kiloyum 59 olmalıyım whatsap grbu olursa benide alın :KK70:

Ya ben bi 3 kilo vermiştim , sonra günüm ardı ora gittim doğum günümdü falan derken ohhh :KK70:

X