Kizlarr

160 boya 52 kiloyum.yani kilom yok ama ayva göbeğimden nefret ediyorum şöyle dümdüz olsada bi piercing patlatsam :KK49:

Ne kadar çabuk birbirinize güvenip numaralarınızı verip WhatsApp grubu kuruyorsunuz? Çok ilginç.
Canim valla cok test yaptirdim bisey cikmadi ben cok uzuluyorum artik nerdeyse 3-senedir boyleyim sanki millet bi hastaligi var da o yuzden zayifladi diyor gibime geliyor..
Size gelince de spor yapın zaten hocanıza dersiniz kilo almak istiyorum diye o size gerekli her şeyi anlatır. Sporla kas oranınızı arttırır kilo da alırsınız.

Ne kadar çabuk birbirinize güvenip numaralarınızı verip WhatsApp grubu kuruyorsunuz? Çok ilginç.

Size gelince de spor yapın zaten hocanıza dersiniz kilo almak istiyorum diye o size gerekli her şeyi anlatır. Sporla kas oranınızı arttırır kilo da alırsınız.
Sporda yapiyorum ama cabuk yoruluyorm kas rahatsizligimda var aslinda zayifliktan kaslarim erimis gibi bisey olmus bilmedigum bi saglik sorunum varda hayirlisi artik gitmedigim doktor kalmadi simdi balik yagi vitaminler ne kullaniyorum sanki her gecen gun zayifliyo gibiyim bende..

Sporda yapiyorum ama cabuk yoruluyorm kas rahatsizligimda var aslinda zayifliktan kaslarim erimis gibi bisey olmus bilmedigum bi saglik sorunum varda hayirlisi artik gitmedigim doktor kalmadi simdi balik yagi vitaminler ne kullaniyorum sanki her gecen gun zayifliyo gibiyim bende..
Allah Allah o zaman bütün tahlilleri falan yaptırsanıza. Allah şifa versin boyunuz kaç? Ben de 164 boya 47 kiloydum önceden çok mutluydum şimdi tekrar o kiloya gelmek için neler neler yapıyorum :)
Umarım sağlığınıza kavuşursunuz.

Kac yillik uyeyiz guvenip verdik hicbir sorunda olmadi yani organ mafyasi da degiliz istemeyen gruba gelmez zaten:işsiz:

Diyetten sonra mı boyle oldun hedef kılonda kalamadn mı

Allah Allah o zaman bütün tahlilleri falan yaptırsanıza. Allah şifa versin boyunuz kaç? Ben de 164 boya 47 kiloydum önceden çok mutluydum şimdi tekrar o kiloya gelmek için neler neler yapıyorum :)
Nasıl duruyor o kıloda ?
Boyumuz aynı. Ben suan 51 . 48 olasm varda

Kızlar bu kilo verme sürecinde yağdan değil de kastan vermek nasıl oluyor yani ne yaparsak yağdan ne yaparsak Kastan gider açıklayabilir misiniz?

Iyi aksamlar hanimlar.5-6 kilo fazlaligim var ama 5-6 aydir veremedim ve takinti yaptim is disinda disari gezmeye vs gidesim yok sanki hicbir sey yakismiyormus gibi geliyor ben ki 80-90 lari gormus insanim o zaman cok rahattim simdi depresyonda miyim ondan dolayi mi bilmiyorum.Yarin yuruyuse ve squata baslayacagim ama motivasyon olamiyorum.Burdan benimle birlikte baslamk isteyen olursa whatsapp grubu kurabiliriz her gun yediklerimizi verdigimiz kilolari felan yazariz

Lütfen şu kuralı okuyunuz: WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .

Konuları doğru bölümlere açalım.

Lütfen şu kuralı okuyunuz: WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .

Konuları doğru bölümlere açalım.
Bilmiyordum tamam munecim

Ben de 1.65 boyundayim belim zaten inceydi simdi daha inceldi butun tahlilleri yaptirdim hic bisey cikmadi siz kac kilosunuz suan

Kızlar bu kilo verme sürecinde yağdan değil de kastan vermek nasıl oluyor yani ne yaparsak yağdan ne yaparsak Kastan gider açıklayabilir misiniz?

Protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor ve kalsiyum alınması gerekiyor.
Suyu az içip protein almadan kalsiyum almadan yapılan diyetlerde kastan gider. Mesela sabah börek öğlen az makarna aksamda biraz mantı yiyim dersen kastan kaybedersin. Cunku onların faydası yoktur zararı vardır.
Yağdan gitmesi için bol spor bol su yeşilçay yoğurt süt tavuk balık ve et tüket

X