Kizlarr

Canim valla cok test yaptirdim bisey cikmadi ben cok uzuluyorum artik nerdeyse 3-senedir boyleyim sanki millet bi hastaligi var da o yuzden zayifladi diyor gibime geliyor..
Benim bi arkadasta oyle oldu canim kiz baya balim etliydi bi anda zayifladi ama onun troidi hizli calisiyormus.Guzelde yiyordu senin istah acilsa alabilirsin aslinda.Istah acici polen felan urunler satiliyordu aldin mi hic

ben de aynen. o yuzden spora agirlik vermek lazim galiba ama o da olmuyo bende. guzel bi progrm bulmustum basladim biraz yaptim ev tasimaydi cocuktu vs derken kaldi oyle.

irade yok bende:işsiz:
Aslinda bogazi tutsak 5 kilo gider hemen sporada gerek yok.Sporuda kalcam sikilassin diye istiyorum.Yazda geldi kisin kimse anlamiyor iyiysin diyor yazin ortaya cikacak:KK17:

Benim bi arkadasta oyle oldu canim kiz baya balim etliydi bi anda zayifladi ama onun troidi hizli calisiyormus.Guzelde yiyordu senin istah acilsa alabilirsin aslinda.Istah acici polen felan urunler satiliyordu aldin mi hic
Var canim aldim bitkisel urunler ne de aldim ama en ufak biaeyde strese girin hic bisey yiyemiyorum bir kilo alamiyorum ya

Ooo valla sen vermeyecende ben mi vercem o iki kilo erir gider benim toto hep sandalyede hic kalkmiyor bi yemek yemeye kalkiyor:KK70:Benim kol alti da kayik gibi sallaniyor:deli:
Benim de öyleydi :)
Bi baktım kollara midem bulandı kendimden,ben ki hep taşş gibi ficuduynan övünen Feriştah gibiydim.Eşim de henüz çakmamışken çirkinliği hemmen toparlamalıyım diyerektenn :KK70:
Zaten işsizim kafam bomboş gibi,orama burama sardım,
Tüm çirkinliğim gözüme batıyor.
İyi ki de sarmışım,yaz geldi,evimin arka sokağı deniz,bu göbekle gidemem bile utancımdan :KK70:

Benim de öyleydi :)
Bi baktım kollara midem bulandı kendimden,ben ki hep taşş gibi ficuduynan övünen Feriştah gibiydim.Eşim de henüz çakmamışken çirkinliği hemmen toparlamalıyım diyerektenn :KK70:
Zaten işsizim kafam bomboş gibi,orama burama sardım,
Tüm çirkinliğim gözüme batıyor.
İyi ki de sarmışım,yaz geldi,evimin arka sokağı deniz,bu göbekle gidemem bile utancımdan :KK70:
Carpilirsin valla 57 kiloya gobek diyorsun:KK70:O sahil ne gobekler ne kalcalar gormustur :KK70:Ben evde dursam heralde her yerime estetige karar veririm :deli:Feristah kimin olmak istiyorum edeleli mukreminimi bekliyorum ama once benim edele yapmam lazim:KK70:
images (14).jpg

Carpilirsin valla 57 kiloya gobek diyorsun:KK70:O sahil ne gobekler ne kalcalar gormustur :KK70:Ben evde dursam heralde her yerime estetige karar veririm :deli:Feristah kimin olmak istiyorum edeleli mukreminimi bekliyorum ama once benim edele yapmam lazim:KK70:Eki Görüntüle 1988251
O zaman kur o grubu da ne yiyoz içiyoz paylaşalım mı yoksa gaz mı verelim bişey yapalım :KK70:

İnsanlık namına beni de yazın gruba. Kotlarım ağlıyor, gardırobum diz çöküp tövbe ediyor... "Nolur bizden vazgeçme" diyorlar. O sırada buzdolabından sesler yükseliyor: "Aşkitoom, gel buraya dinleme onları"
Ve sonra aynalarda göbeğimle selamlaşıyoruz, "Nabıyon hacı" diyor.

İnsanlık namına beni de yazın gruba. Kotlarım ağlıyor, gardırobum diz çöküp tövbe ediyor... "Nolur bizden vazgeçme" diyorlar. O sırada buzdolabından sesler yükseliyor: "Aşkitoom, gel buraya dinleme onları"
Kahkaha attım gece gece,hava da sıcak camlar açık,duyan olduysa ,kadın yalnızlıktan delirdi demişlerdir :KK53:

:KK70:Aleykumselam gobek kardes :ıslık:3 kisi olduk:KK69:

Bende bugun basladim spora ve diyete, gecen yaz yapmistim 65 kilodan 58'e dustum 3 ayda :) suan tekrar 64 oldum maalesef, ogrenci hayati insani sagliksiz beslenmeye itiyor. Whatsapp grubuna bende dahil olmak isterim :)

Bende bugun basladim spora ve diyete, gecen yaz yapmistim 65 kilodan 58'e dustum 3 ayda :) suan tekrar 64 oldum maalesef, ogrenci hayati insani sagliksiz beslenmeye itiyor. Whatsapp grubuna bende dahil olmak isterim :)
Sende bendensin vermissin ne guzel geri almissin :deli:ah su bogazimizi tutsak :110:sana msj atamadim

175 e 63 kiloyum 36 beden giyiyorum.
55 kiloya düştüğüm zaman kendimi kötü hissetmiştim. Bence kilo fazlanz yok ki.

Benim de vermem lazım. Ama henüz doğum yapmadım. Bu sabah sezeryan olacaktım bir kaç gün ertelendi. Bir arkadaş suyun gücünden bahsetmiş. Günlük ortalama 10-11 litre şu içen bir insan olarak zayıflama namına hiç bir şey görmedim.
Hatta doğumdan sonra 12 kilo aldım . Insanlar kilo verir ben aldım şaka gibi.
163 not 80 kilo. Offfff nasıl verilirrrr

X