- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cnarrr3525
-
Var ama ilk idrarla yapmak istedim sizce bu koyuluk gerçekten koyumu yoksa ben mi kuruntuluyumGebelik testi yok galiba evde:) Bazıları öğreniyor ama benimde biraz koyuydu heveslendim ama sonra adet olmuştum. En iyisi gebelik testi bence
Bu koyuluk gerçekten koyu da arkadaşın dediği gibi lh hormonu adetle de yükselebiliyor gebelikte de gebelik testi yapmazsan veya kan vermezsen net sonucu alamazsın ne çok umutlan ne umutlanma inşallah hamilesindir tabiVar ama ilk idrarla yapmak istedim sizce bu koyuluk gerçekten koyumu yoksa ben mi kuruntuluyum
Allah razı olsun inşallahBu koyuluk gerçekten koyu da arkadaşın dediği gibi lh hormonu adetle de yükselebiliyor gebelikte de gebelik testi yapmazsan veya kan vermezsen net sonucu alamazsın ne çok umutlan ne umutlanma inşallah hamilesindir tabi
Peki şuanda yapsam çıkarmı sizce ilk idrar olmasaBen ovu testiyle öğrenenlerdenim. Varsa elinde yap diğer testten yoksa buna göre garanti bir cevap alamazsın.
Ne zamandır sıkışıksın ilk idrardaki amaç hcg hormonunun idrarda birikmesi 4-5 saatlik bi sıkışıklık yeterli he elimde fazla test var diyorsan bi şimdi yap bide sabah :))Allah razı olsun inşallah
Peki şuanda yapsam çıkarmı sizce ilk idrar olmasakafam çok karışık ya
Son bir adet var canım az önce çok sıkışıktım bu ovülasyon testinş yaptımNe zamandır sıkışıksın ilk idrardaki amaç hcg hormonunun idrarda birikmesi 4-5 saatlik bi sıkışıklık yeterli he elimde fazla test var diyorsan bi şimdi yap bide sabah :))
O zaman sabah yap sen daha garanti olur kız çok merak ettim sonuca beni etiketlesene kaçırırım ben kesin konuyuSon bir adet var canım az önce çok sıkışıktım bu ovülasyon testinş yaptım
Tamam canım inşallah güzel haber veririm eşimedeO zaman sabah yap sen daha garanti olur kız çok merak ettim sonuca beni etiketlesene kaçırırım ben kesin konuyu
Sabah yapayım diyorum tek bi test kaldı çünkü inşallah çıkar yaVarsa çıkar yapın isterseniz . Bhc hormonunun yüksekliği ile ilgili bir durum bu evdeki testler 20 civarı olunca çizgi gösteriyor şuan 30 üstü ise hemen çıkar 20 civarları ise hayalet gibi çıkar.testi ikiyede kesebilirsiniz ince bir makasla
Reglime 8 gün var çıkarmı ki?Valla bn gece yapmıştım yumurtlamadan 11 gün çıkmıştıilk idrarı bekleyemedim
Birşey söylycem ama morelini bozma o yaşadığın kanama yerleşme değil yumurta çatlama kanamasıdır ki bende her ay oldu eğer ovi testi t koyu ise ovülasyon dönemindesindir ki hamile kalsan adete 8 gün olduğu için bugün yarın hamile kalsan geç döllenme olurReglime 8 gün var çıkarmı ki?
Benim attığım ovülasyon testim nasııl sizceBende gebeliğimi ovu testiyle öğrendim ama şöyle regl günümde :)
Evde gebelik testi yoktu ve gebelikten şüphelendim ilk gebelikten kalan ovu testlerinden bir tane yaptım ve T kopkoyu C silik çıkmıştı :)
Ertesi sabah gebelik testi aldık yaptım ve iki çizgi kıpkıırmızı
Normalde hiç böyle bi kanamam olmazdı ilk defa oldu çok şiş hissediyorum kendimi kabızım sürekli ve iki üç gün baş ağrısından öldüm o yüzden ikilemde kaldımBirşey söylycem ama morelini bozma o yaşadığın kanama yerleşme değil yumurta çatlama kanamasıdır ki bende her ay oldu eğer ovi testi t koyu ise ovülasyon dönemindesindir ki hamile kalsan adete 8 gün olduğu için bugün yarın hamile kalsan geç döllenme olur
Benimde aynı olur karnım 3 aylık hamile gibi olurum bi gergin bi duygusal olurum başıma ağrılar girer hatta kasıklarım sızlar ama 3 4 bazen 5 6 damla kan gelir sildikçe yumurtlama kanaması her ay olurum ordan biliyorum dilerim gebesindirde ben yanılıyorumdur ama lütfen bu geceyi değerlendir koyuluktan eminsenNormalde hiç böyle bi kanamam olmazdı ilk defa oldu çok şiş hissediyorum kendimi kabızım sürekli ve iki üç gün baş ağrısından öldüm o yüzden ikilemde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?