- 26 Ocak 2020
- 250
- 167
- 53
- Konu Sahibi Cnarrr3525
-
Merhaba polikistik over olunca ne oluyor? Bende ovulasyon testleri ile yumurtlama olmuş mu diye sonuç almaya çalışıyorum şuan ama. Haşimato tiroidim var ve gebelik öncesi kontrolde doktorum poliplerin var dedi. Bu durum testlere nasıl yansır ki? Bilginiz var mı acaba ? Testlerin fotoğrafını paylaşsam sizinle yardımcı olurmusunuz bilginiz varsa?Tabi polikistik over degilsen
4 Ocak yumurtlamaya benziyorMerhaba polikistik over olunca ne oluyor? Bende ovulasyon testleri ile yumurtlama olmuş mu diye sonuç almaya çalışıyorum şuan ama. Haşimato tiroidim var ve gebelik öncesi kontrolde doktorum poliplerin var dedi. Bu durum testlere nasıl yansır ki? Bilginiz var mı acaba ? Testlerin fotoğrafını paylaşsam sizinle yardımcı olurmusunuz bilginiz varsa?
Dr a gittin miHastaneye gidicem yarın test falan artık boş geliyor bana
Cevap için teşekkürler4 Ocak yumurtlamaya benziyor
Evet canım 0.5 çıktı sonuçDr a gittin mi
Evet canım 0.5 çıktı sonuç
Olabilir ama olmayadabilirKızlar bnde dün gece ovulasyon testi yaptım lekelenme lerim var 5 6 gündür yumurtlamanın da 13 günü akşamı yaptım sizce gebelik var mı
Test yaptım negatifOlabilir ama olmayadabilir
Canım bende bekliyorum taa 1.5 hafta önce geldi kahverengi akıntım ama negatifti bilmiyorum beklemekten başka çaremiz yokTest yaptım negatifama lekelenmem var azalıyo git gide hiç adet olacakmışım gibide hissetmiyorum
Evt cnm adet söktürücü masaj var YouTube gördüm onu denemeye bŞlıcam akşama kan degermi 1.20 cıktı bu ay soğan kürü ictim ama aynı zamanda başka bitli karışımlarıda içtim onlar bana kist yaptı galiba zaten pko var tekrardan soğan kürümü uygulamam ki bilemedim ya offBekle
Canım bende bekliyorum taa 1.5 hafta önce geldi kahverengi akıntım ama negatifti bilmiyorum beklemekten başka çaremiz yok
Bu ay bekle bi adet olduktan sonra başlarsın canım nasipEvt cnm adet söktürücü masaj var YouTube gördüm onu denemeye bŞlıcam akşama kan degermi 1.20 cıktı bu ay soğan kürü ictim ama aynı zamanda başka bitli karışımlarıda içtim onlar bana kist yaptı galiba zaten pko var tekrardan soğan kürümü uygulamam ki bilemedim ya off
Sagol cnm oyle yapayım bariBu ay bekle bi adet olduktan sonra başlarsın canım nasip
Yumurta çatlayacak demek 24 48 saat içinde. Gebelik hakkında deneyimim yok bişey diyemem. Onu anca adetiniz gecikirse veya belirti görürseniz gebeliğe yorarsınız, çünkü gebe olmayanlar da bu sonucu görüyor yumurta ürettikleri için. İnşallah hamilesinizdirKızlar merhaba yerleşme kanaması diye düşündüğüm kanama yaşadım iki üç gün önce şuanda ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi t çizgisi c çizgisinden daha koyu görünüyor acaba gebelik olabilir mi daha önce bu şekilde olup gebeliğini öğrenen oldumu yardımcı olur musunuz
Maalesef değildim canım yordu beni artık reglim bugün bitti kafaya takmicam artık bakalım nolucakYumurta çatlayacak demek 24 48 saat içinde. Gebelik hakkında deneyimim yok bişey diyemem. Onu anca adetiniz gecikirse veya belirti görürseniz gebeliğe yorarsınız, çünkü gebe olmayanlar da bu sonucu görüyor yumurta ürettikleri için. İnşallah hamilesinizdir
Bana da oldu aynısı beyin neye kuruluyorsa vücut öyle ilerliyo hamile hissediyodum bütün belirtileri görüyordum malesef hcg 0.001 negatif. Bu ay olur inşallahMaalesef değildim canım yordu beni artık reglim bugün bitti kafaya takmicam artık bakalım nolucak
İnşallah canım inşallah tek duam bu gelsinde hayırlısıyla yeşersin umutlarımız başka bişi istemiyorum,Bana da oldu aynısı beyin neye kuruluyorsa vücut öyle ilerliyo hamile hissediyodum bütün belirtileri görüyordum malesef hcg 0.001 negatif. Bu ay olur inşallahAllah isteyen herkese versin
Aminn inşallahİnşallah canım inşallah tek duam bu gelsinde hayırlısıyla yeşersin umutlarımız başka bişi istemiyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?