- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Regle henüz çok var maalesef tekrar yumurtlama olabılır . Yani 8 varken gebelik testlerinde bile çok zor çizgiBenim attığım ovülasyon testim nasııl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regle henüz çok var maalesef tekrar yumurtlama olabılır . Yani 8 varken gebelik testlerinde bile çok zor çizgiBenim attığım ovülasyon testim nasııl sizce
İnşallah canım evet bende hiç olmadı o yüzden biraz umut ettim sanırım bakalım nasip şuan sıkıştım bekliyorum son testi yapayım bakayımBenimde aynı olur karnım 3 aylık hamile gibi olurum bi gergin bi duygusal olurum başıma ağrılar girer hatta kasıklarım sızlar ama 3 4 bazen 5 6 damla kan gelir sildikçe yumurtlama kanaması her ay olurum ordan biliyorum dilerim gebesindirde ben yanılıyorumdur ama lütfen bu geceyi değerlendir koyuluktan eminsen
Yap bakalım dilerim ben yanılıyorumdur da hamişsindirİnşallah canım evet bende hiç olmadı o yüzden biraz umut ettim sanırım bakalım nasip şuan sıkıştım bekliyorum son testi yapayım bakayım
Ooo maşallah yok bozmam artık her ay üzülmekten yoruldum beYap sen testi yoksada çalışmalara devam bozmadan morilini bı arkadaşım bir ayda iki defa yumurtladi ikincide hamile kaldı grup kurup totem yaptık ilk ben hamile kaldım şuan ikimiz doğurduk aynı ayda üçüncü de büyüyor minnak yeğenim
Bi yarım saat daha bekleyip yapıcam dualarınızı esirgemeyin lütfen Allah razı olsun çok sağolunYap bakalım dilerim ben yanılıyorumdur da hamişsindir
Etiketle beniBi yarım saat daha bekleyip yapıcam dualarınızı esirgemeyin lütfen Allah razı olsun çok sağolun
Tamam canımEtiketle beni
Ay hiç deme öyle ben üç sene her bat günü ağlıyordum . Sonra hiç beklemedigim an oluverdi zamanı varmış . Suanin tadını çıkar minnak kuzum yanımda uyuyor. Sanki o üç yıl ben ağlamadım çok zormuş.insallah tez zamanda seninde kucağında Minnoş bir kuzu olurOoo maşallah yok bozmam artık her ay üzülmekten yoruldum be
Ayy Rabbım acısını göstermesin gözün aydın olsun inşallah amiinn çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağolun gerçekten moral oldunuzAy hiç deme öyle ben üç sene her bat günü ağlıyordum . Sonra hiç beklemedigim an oluverdi zamanı varmış . Suanin tadını çıkar minnak kuzum yanımda uyuyor. Sanki o üç yıl ben ağlamadım çok zormuş.insallah tez zamanda seninde kucağında Minnoş bir kuzu olur
Amin inşallah . Bekliyorum inşallah iki çizgi çıkarAyy Rabbım acısını göstermesin gözün aydın olsun inşallah amiinn çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağolun gerçekten moral oldunuz
Ayyy çok heyecanlandım inşallah çıkarrrAmin inşallah . Bekliyorum inşallah iki çizgi çıkar
Makasla kesince yarısını sonra kullanabiliyor muVarsa çıkar yapın isterseniz . Bhc hormonunun yüksekliği ile ilgili bir durum bu evdeki testler 20 civarı olunca çizgi gösteriyor şuan 30 üstü ise hemen çıkar 20 civarları ise hayalet gibi çıkar.testi ikiyede kesebilirsiniz ince bir makasla
Sonuç ne merak ettimAyyy çok heyecanlandım inşallah çıkarrr
Ay kesince noluyor hiç bilmiyorumVarsa çıkar yapın isterseniz . Bhc hormonunun yüksekliği ile ilgili bir durum bu evdeki testler 20 civarı olunca çizgi gösteriyor şuan 30 üstü ise hemen çıkar 20 civarları ise hayalet gibi çıkar.testi ikiyede kesebilirsiniz ince bir makasla
Yapamadım henüz birazdan yapıcam yeğenim ayağımda uyutmaya çalışıyorumSonuç ne merak ettim
Maalesef tek çizgiSonuç ne merak ettim
Maalesef tek çizgiYap bakalım dilerim ben yanılıyorumdur da hamişsindir
Kaç dk bekledin biraz daha bekleMaalesef tek çizgi
2 en fazla 4 dakika ama olsa çıkardı benceKaç dk bekledin biraz daha bekle
2 en fazla 4 dakika ama olsa çıkardı bence