• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr yetişin imdadıma bayılıcamm :))

Saydığın 20 kişinin en az 10 tanesi bunun burada ne işi var buldumcuk gibi gelivermiş diye burun kıvıracak malesef. Arkandan söylenecekler bunlar.

Bence gitme.

Aynılarını emin olun bende düşündüm ama çokta ön yargılı olmak istemedim erkek arkadaşımın anlattığına göre hepsi çok görmek istiyorlar hatta sırf beni görmek için ilaveten gelenler bile var :/

Aynılarını emin olun bende düşündüm ama çokta ön yargılı olmak istemedim erkek arkadaşımın anlattığına göre hepsi çok görmek istiyorlar hatta sırf beni görmek için ilaveten gelenler bile var :/

İşte en basitinden seni görmek için ilaveten gelenler en tehlikeli tipler.
Emin ol maşallah çok güzelsin deyip arkandan neler neler diyecekler. Milletin sevgiliainden sana ne yani.
Ailen ne diyor bu işe? Annem izin vermiyor de ve gitme diyorum hala.

bir iş hiç aklıma yatmadı benim...zaten çok kişide gitme diyor ...nereli bu arkadaşın....

bu tarz ortamlar insana kendini "hayvanat bahcesine yeni eklenmis nesli tukenen bir cins" gjbi hissettiriyor, benden soylemesi.

herkes gozunu dikmis bakiyor, sorular, aralarinda konusmalar.. insan "oldu olacak yiyecek de atin tam olsun" diyesi geliyor :-)

arkadaşım bence gitme annesi çağırmış diye gitmek zorunda değilsin böyle davet mi olur bence erkek arkadaşın ısrarla seni çağırtti yani ilk tanışma bu kalabalıkta olursa öyle süs gibi köşede duracaksın hiçbirini tanımaz etmezsin sohbet muhabbetleri bilmezsin, kadın çok tanışmak istiyorsa seni iftara alsın ya da başka zaman tanışsin

Iıhhh ne meraklı insanlar var ya. Banane akraba çocuğunun sevgilisinden demez hemen atlarlar. Bunlar mı anormal ben mi anlayamıyorum?

Bu size yazdığım son satırlarım olabilir ona göre çünkü akşama kalpten gidebiliriim o_O

Neden mi? Şimdi şöyle ki 5 aydan beri bi erkek arkadaşım var. Ve gerçekten ciddiyiz oda bana bunu fazlasıyla hissettirebiliyor. Öncelikle yaşlarımız 22-23 :) 5 aydan beri sürekli dilinde hep ailemle tanıştırdığım kız sen olucaksın falan vb. şeyler sürekli bunların hayali kuruluyor falan, gerçekten çok istekli hani hissederya insan işte aynı öyle :)

Sürekli bu konular vardı annesiyle babasıyla tanıştırma konuları ama hiç üstünde durmadım biraz daha geçsin diye bekledim hep. Ailesin de herkes biliyor daha önce sadece dayısının oğluyla görüştüm abi dediği kişiyle ki onda bile heyecandan ellerim sırılsıklam olmuştu :KK70: Geçen gece de benim ki konuşurken konuşurken pat diye Salı aksamı annem kendi tarafını iftara alıcak senide çağrıyolar herkes burda olucak görmek istiyolar annem söyledi demez miii. Ben şok! Tabi olmaz diyemedim sonuçta annesi çağırmış ama resmen 4 günden beri düşün düşün stresten her yerim kaşınıyor :)) ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama ben ilk defa böyle bişey yaşıcağım için gerçekten çok heyecanlıyım duygularım çok değişik.

Normalde de ağır başlı biriyim yani nerde nasıl davranıcağımı bilirim ama gelin görün ki bu iş çok zor hatunlar :/ Bu akşam kısmet olursa gidiyorum erkek arkadaşım bi hevesli görmeniz lazım ve bi okadar da rahat ben ise sabahtan beri heyecandan çok afedersiniz ama lavobadan çıkamaz oldum :KK70: :KK70: Resmen 20 kişi! Teyzeleri, enişteleri, kuzenleri hepsi bir arada.. Ve tabi en önemlisi annesi ve babasııı!

Bana yardım edin lütfen ne yapılır nasıl davranılır bide en önemli şey annesine babasına ne diye hitap edicem ben :/ Yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var taze gelin olaraktan :))
önce senin annen tanıyıp onay verseydi daha iyi olurdu,o gelenlerin yarısı senin orda oluşunu gereksiz bulacak...bu sebeple heyecanı bırak kendin gibi ol tüm ciddiyetinle takıl ,sofra kur kaldır olayına da nezaketen katıl ama evi çekip çevirmene gerek yok hmmm aklıma hıh bir de çok gülme :Dşaka şaka takıl kafana göre ama gereksiz orda olman ,önce senin ailenin onayı olur anne babasıyla tanışırsın iş hafiften resmileşir insanların karşısına öyle çıkarsın ,samimiyetle söylüyorum çok gereksiz erkek arkadaşının annesinin yapmaya çalıştığı ...hangi sıfatla,hah oğlumun sevgili var bakın der gibi..madem gideceksin çok açma kendini ;)

ilk anne ile arkadasinin bulundugu biryerde bulusman yada tanisman daha iyidi.bide onlarin aile yapisi nedir bilmem ama bir kizin erkegin evine bide okadar akraba arasina giymesi uygun olmaz tarzi bi bahanede atabilirsin

bu tarz ortamlar insana kendini "hayvanat bahcesine yeni eklenmis nesli tukenen bir cins" gjbi hissettiriyor, benden soylemesi.

herkes gozunu dikmis bakiyor, sorular, aralarinda konusmalar.. insan "oldu olacak yiyecek de atin tam olsun" diyesi geliyor :-)
ağzımdan aldın hay sen çok yaşa kafesteki maymun musun sen ilaveten gelecekler var diyorsun...
sakın bize kızma senin iyiliğin için şettiriyoruz biz:süslü:

söz vermişsiniz artık malesef gideceksiniz.
mesafeyi koruyun ama çok da donuk olmayın.
amca teyze diye hitap edin. belki hitap kelimesine gerek kalmazsa efendim diye konuşun.
sofrayı kaldırıp indirmeye bulaşığa falan yardım edin bence.
pantolon gömlek giyin. ve güzelce bir inceleyin.

ben olsam gitmezdim, zaten sevgilinin ailesi ile tanışmak başlı başına stres birde tüm sülalesi ne alaka..

Erkek arkadaşının anne ve babasını bile tanımıyorsun, kalabalık aile iftarına gideceksin.Herşeyden önce senin ailen nasıl izin veriyor, bu duruma iftar akşam vakti bu aile inmidir, cinmidir hadi sana kötü birşey yaparlarsa.Herkes demezmi bu kızın ailesi yokmu bu vakitte bilmediği yerde.Hakkınızda evlilik meraklısı hatta koca delisi diye düşünürler.

Gitmem,gitmedim de...
Bence sen de gitme.
Hatta ben olsam sevgilime "ya düşündüm de bu tanışma işi benim için çok erken,vazgeçtim ben" diye açık açık da söylerdim.
Sülalecek bilsinler acelem olmadığını...:63:

Back