• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı atmak istiyorum :/

Ablasının hıncını senin ailenden çıkaracak. Nişanda olanları hiç unutmicak. Dahası, hiçbiri unutmicak. Sen yapman gerekeni biliyosun.

Zaten yaşlarınız da küçükmüş. Yaş itibariyle ailesinin etkisinde kalması normal. Evlenilecek adam değil henüz .

Tanıyamıyoruz, yarın benin için dönüm noktası Ben 8 aydır nişanlıyım.nişanlımla lise sonda tanıştık. Ayrılık barışma derken yaklaşık üç yıl sevgili kaldık sekiz aydır da nişan. Daha isteme günümde görümcem yaptığım kahveye varana kadar karıştı, nişan günü salonda tepsi tutma yüzünden kavga çıkarttı. Görümcem kayınvalidem eltilerim nişan boyunca sırtını dönüp oturdular erkek tarafı hiç kalkmadı, resmen salonda zorla evlendirilen kız gibi kaldım. Üstelik tartışmadan haberim dahi yoktu. Ve günün sonunda nişanlım:/ bizde kadın erkek ayrı olur oyun oynarken. Önceden konuştuk tamam dedik salona kimse girmesin diye. En sonunda salonda sadece samimi olduklarımız kalınca abimde nişanlısıyla oynamaya başladı. Benimki de hıncını benden çıkartıp salonun ortasında herkesin içinde bana el kol yaparak bağırmaya başladı.ben nişandan sonra ablasının özür dilemesini istedim onlar da mecburen nişan atılır korkusuyla özür dilettiler.ve ailesi hala sahiplenmedi beni . Nişandan sonra göreve başladım. Lisede öğretmenim akşama kadar aşırı derecede yoruluyorum zaten gün içinde pek konuşamıyoruz okuldan geline biraz sonra akşamları yemek çay vs derken yine sürekli yazamıyorum bide uykusuzluğa dayanamayan birisiyim en fazla gece bir buçuk iki. O da atama bekleme iş bulma derken abisinin dükkanında durmaya başladı sadece gelene gidene hoşgeldiniz güle güle çok fazla yorulmuyor da.son zamanlarda sürekli ona olan samimiyetimi hissedemediğinden şikayet etmeye başladı ilerisinin de böyle olacağını söyleyip duruyor. Ayrı yerlerdeyiz bide. Mesaj atınca faceden anında çıkıp hemen ona yazmıyormuşum,onla konuşurken hep telde bildirim sesi geliyormuş,annemle uzun konuşuyormuşum onla hayır, bambaşka bi adam oldu.abimler gelince görmeye giderken bile kavga ettik ben damadım onlar bana gelip selam versinler diyor ve ekliyor da benim iki çocuk annesi ablam senden özür diledi diye. Biliyorum çok uzun oldu ama daha neler neler işte ve artık boğuluyorum sanki. Sevdiğim evlenecem dediğim adam aklıma dahi gelmeyen şeyleri sorun ediyor. İşssizlik diyorum ama bu bambaşka sanki yıllardır bu tarafını hiç görmedim. Sevgisinden şüphem yok ama farklı birisi var sanki karşımda. Artık kırmaktan korkmayan birisi. Ve daha iş olmadığından da evliliğe baya var gibi. Son tartışmalardan sonra nişan atmayı düşünüyorum.insan her zman aldatılmayınbiyük yalanları beklememeli bence . Ters giden ve ters gidecek şeyler var hissediyorum ama kimseye derdimi anlatamıyorum. Annem bile çocuğun büyük bi hatası yok ki bi daha düşün vs diyip duruyor. Offf Of
bence sen yol yakindan dön

Bunlar daha fragman tatlim, asıl film evlenince başlar. Bu adamla mutlu olman biraz zor gibi. Hele bu aile isim icindeyken. Ayrica daha cok kucuksun hayati yasa. Dunya turuna cik hobi edin.

Tanıyamıyoruz, yarın benin için dönüm noktası Ben 8 aydır nişanlıyım.nişanlımla lise sonda tanıştık. Ayrılık barışma derken yaklaşık üç yıl sevgili kaldık sekiz aydır da nişan. Daha isteme günümde görümcem yaptığım kahveye varana kadar karıştı, nişan günü salonda tepsi tutma yüzünden kavga çıkarttı. Görümcem kayınvalidem eltilerim nişan boyunca sırtını dönüp oturdular erkek tarafı hiç kalkmadı, resmen salonda zorla evlendirilen kız gibi kaldım. Üstelik tartışmadan haberim dahi yoktu. Ve günün sonunda nişanlım:/ bizde kadın erkek ayrı olur oyun oynarken. Önceden konuştuk tamam dedik salona kimse girmesin diye. En sonunda salonda sadece samimi olduklarımız kalınca abimde nişanlısıyla oynamaya başladı. Benimki de hıncını benden çıkartıp salonun ortasında herkesin içinde bana el kol yaparak bağırmaya başladı.ben nişandan sonra ablasının özür dilemesini istedim onlar da mecburen nişan atılır korkusuyla özür dilettiler.ve ailesi hala sahiplenmedi beni . Nişandan sonra göreve başladım. Lisede öğretmenim akşama kadar aşırı derecede yoruluyorum zaten gün içinde pek konuşamıyoruz okuldan geline biraz sonra akşamları yemek çay vs derken yine sürekli yazamıyorum bide uykusuzluğa dayanamayan birisiyim en fazla gece bir buçuk iki. O da atama bekleme iş bulma derken abisinin dükkanında durmaya başladı sadece gelene gidene hoşgeldiniz güle güle çok fazla yorulmuyor da.son zamanlarda sürekli ona olan samimiyetimi hissedemediğinden şikayet etmeye başladı ilerisinin de böyle olacağını söyleyip duruyor. Ayrı yerlerdeyiz bide. Mesaj atınca faceden anında çıkıp hemen ona yazmıyormuşum,onla konuşurken hep telde bildirim sesi geliyormuş,annemle uzun konuşuyormuşum onla hayır, bambaşka bi adam oldu.abimler gelince görmeye giderken bile kavga ettik ben damadım onlar bana gelip selam versinler diyor ve ekliyor da benim iki çocuk annesi ablam senden özür diledi diye. Biliyorum çok uzun oldu ama daha neler neler işte ve artık boğuluyorum sanki. Sevdiğim evlenecem dediğim adam aklıma dahi gelmeyen şeyleri sorun ediyor. İşssizlik diyorum ama bu bambaşka sanki yıllardır bu tarafını hiç görmedim. Sevgisinden şüphem yok ama farklı birisi var sanki karşımda. Artık kırmaktan korkmayan birisi. Ve daha iş olmadığından da evliliğe baya var gibi. Son tartışmalardan sonra nişan atmayı düşünüyorum.insan her zman aldatılmayınbiyük yalanları beklememeli bence . Ters giden ve ters gidecek şeyler var hissediyorum ama kimseye derdimi anlatamıyorum. Annem bile çocuğun büyük bi hatası yok ki bi daha düşün vs diyip duruyor. Offf Of
Anneni dinleme. Şimdeden böyle olan emin ol evlenince kan kusturur. Neymiş damatmış ahilerin ayağına gidecekmiş. Ne kadar aşağılayıcı. Resmen tenezzül ettim de kızınızla nişanlandım der gibi. Benim bildiğim damat kızın ailesine ihtimam gösterir. Senin nişanlın kendin gelin sanıyor galiba.

Hissediyosan mutlaka altından kötü bişey çıkar. Kaldı ki ailesinden de çekecek gibisin. Bence gerçekten doğru kararı vermişsin. Yazdıklarında değinilecek ve kararının doğru olduğunu gösterecek o kadar cümle var ki. Sende zaten farkındasın. Nişanında herkesin içinde seni rencide eden bir adam evlendikten sonra beler yapar.

Ayrıl gitsin. En başından böyle ise devamı gelir kimseyi de dinleme bu senin hayatin

Kadın erkek ayrı oynanması benim ıcın zaten baştan ofsayt. Konu dışı ama merak ettım alanınız nedir , ne öğretmenısınız ?

En ufak bir şüphen bile varsa ayrıl. Evlilik çok farklı iyiki şimdiden bir şeyleri hissetmişsin. Aklının sesini dinle.

işsiz bir erkekle nişanlanıp evlenilmez. önce işinni eline alsın hayatını düzene koysun evlen. erkek kadın oynadı diye tartışma yapması sana kadın olduğun için naif saygılı cici davranmaması çok kötü. iyi bi eş adayı gözükmüyor. nişanı atmasan bile nişanı 2 3 yıl kadar uzat. sakın bu şekilde evlenme. daha çok üzülürsün değişmezse.

Ayrılık büyük bi hatayla olmaz suan ayrilmazsan ilerde çok büyük hatalari olur yol yakinken dön evlilikte pismanlik çok zor ve pişman olursun gibime geliyo daha simdiden boyleyse ilerde çok zor bi hayat olur

Bana nişanda el kol hareket yapacak o an atardim nişani simdiden benim ablam soyle boyle diye soyleyen adam evlenince daha beter olur egitimci insansiniz sizi benimseyen aileye ve bu adama adamayin ömrunuzu kendinize yazik etmeyin

Salonda size el kol hareketi yapıp bağırırken atmalıydınız nişanı bu insanlardan size hayır gelmez maalesef lütfen iyi düşünün

Daha nişanda size el kol yapıp insanların içinde yüksek sesle konuşuyorsa, daha nişanlıyken bu kadar problem çıkarıyorsa evlenince daha da zor olabilir. İnsan hep daha iyi olacağını umut ediyor ama maalesef genelde daha kötü oluyor. Bir de böyle sürekli ayrılıp barışma yaşamış çiftler tutkulu olsa da birbirini çok yıpratıyor. İnanın bir yerde sevgi her şeyi halletmiyor. Daha uyumlu olduğunuz birini de sevip çok mutlu olabilirsiniz. Tabii karar sizin. Allah en hayırlısını versin.

Back