- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi Tugba Malatya
Ablasının hıncını senin ailenden çıkaracak. Nişanda olanları hiç unutmicak. Dahası, hiçbiri unutmicak. Sen yapman gerekeni biliyosun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sen yol yakindan dönTanıyamıyoruz, yarın benin için dönüm noktası Ben 8 aydır nişanlıyım.nişanlımla lise sonda tanıştık. Ayrılık barışma derken yaklaşık üç yıl sevgili kaldık sekiz aydır da nişan. Daha isteme günümde görümcem yaptığım kahveye varana kadar karıştı, nişan günü salonda tepsi tutma yüzünden kavga çıkarttı. Görümcem kayınvalidem eltilerim nişan boyunca sırtını dönüp oturdular erkek tarafı hiç kalkmadı, resmen salonda zorla evlendirilen kız gibi kaldım. Üstelik tartışmadan haberim dahi yoktu. Ve günün sonunda nişanlım:/ bizde kadın erkek ayrı olur oyun oynarken. Önceden konuştuk tamam dedik salona kimse girmesin diye. En sonunda salonda sadece samimi olduklarımız kalınca abimde nişanlısıyla oynamaya başladı. Benimki de hıncını benden çıkartıp salonun ortasında herkesin içinde bana el kol yaparak bağırmaya başladı.ben nişandan sonra ablasının özür dilemesini istedim onlar da mecburen nişan atılır korkusuyla özür dilettiler.ve ailesi hala sahiplenmedi beni . Nişandan sonra göreve başladım. Lisede öğretmenim akşama kadar aşırı derecede yoruluyorum zaten gün içinde pek konuşamıyoruz okuldan geline biraz sonra akşamları yemek çay vs derken yine sürekli yazamıyorum bide uykusuzluğa dayanamayan birisiyim en fazla gece bir buçuk iki. O da atama bekleme iş bulma derken abisinin dükkanında durmaya başladı sadece gelene gidene hoşgeldiniz güle güle çok fazla yorulmuyor da.son zamanlarda sürekli ona olan samimiyetimi hissedemediğinden şikayet etmeye başladı ilerisinin de böyle olacağını söyleyip duruyor. Ayrı yerlerdeyiz bide. Mesaj atınca faceden anında çıkıp hemen ona yazmıyormuşum,onla konuşurken hep telde bildirim sesi geliyormuş,annemle uzun konuşuyormuşum onla hayır, bambaşka bi adam oldu.abimler gelince görmeye giderken bile kavga ettik ben damadım onlar bana gelip selam versinler diyor ve ekliyor da benim iki çocuk annesi ablam senden özür diledi diye. Biliyorum çok uzun oldu ama daha neler neler işte ve artık boğuluyorum sanki. Sevdiğim evlenecem dediğim adam aklıma dahi gelmeyen şeyleri sorun ediyor. İşssizlik diyorum ama bu bambaşka sanki yıllardır bu tarafını hiç görmedim. Sevgisinden şüphem yok ama farklı birisi var sanki karşımda. Artık kırmaktan korkmayan birisi. Ve daha iş olmadığından da evliliğe baya var gibi. Son tartışmalardan sonra nişan atmayı düşünüyorum.insan her zman aldatılmayınbiyük yalanları beklememeli bence . Ters giden ve ters gidecek şeyler var hissediyorum ama kimseye derdimi anlatamıyorum. Annem bile çocuğun büyük bi hatası yok ki bi daha düşün vs diyip duruyor. Offf Of
Anneni dinleme. Şimdeden böyle olan emin ol evlenince kan kusturur. Neymiş damatmış ahilerin ayağına gidecekmiş. Ne kadar aşağılayıcı. Resmen tenezzül ettim de kızınızla nişanlandım der gibi. Benim bildiğim damat kızın ailesine ihtimam gösterir. Senin nişanlın kendin gelin sanıyor galiba.Tanıyamıyoruz, yarın benin için dönüm noktası Ben 8 aydır nişanlıyım.nişanlımla lise sonda tanıştık. Ayrılık barışma derken yaklaşık üç yıl sevgili kaldık sekiz aydır da nişan. Daha isteme günümde görümcem yaptığım kahveye varana kadar karıştı, nişan günü salonda tepsi tutma yüzünden kavga çıkarttı. Görümcem kayınvalidem eltilerim nişan boyunca sırtını dönüp oturdular erkek tarafı hiç kalkmadı, resmen salonda zorla evlendirilen kız gibi kaldım. Üstelik tartışmadan haberim dahi yoktu. Ve günün sonunda nişanlım:/ bizde kadın erkek ayrı olur oyun oynarken. Önceden konuştuk tamam dedik salona kimse girmesin diye. En sonunda salonda sadece samimi olduklarımız kalınca abimde nişanlısıyla oynamaya başladı. Benimki de hıncını benden çıkartıp salonun ortasında herkesin içinde bana el kol yaparak bağırmaya başladı.ben nişandan sonra ablasının özür dilemesini istedim onlar da mecburen nişan atılır korkusuyla özür dilettiler.ve ailesi hala sahiplenmedi beni . Nişandan sonra göreve başladım. Lisede öğretmenim akşama kadar aşırı derecede yoruluyorum zaten gün içinde pek konuşamıyoruz okuldan geline biraz sonra akşamları yemek çay vs derken yine sürekli yazamıyorum bide uykusuzluğa dayanamayan birisiyim en fazla gece bir buçuk iki. O da atama bekleme iş bulma derken abisinin dükkanında durmaya başladı sadece gelene gidene hoşgeldiniz güle güle çok fazla yorulmuyor da.son zamanlarda sürekli ona olan samimiyetimi hissedemediğinden şikayet etmeye başladı ilerisinin de böyle olacağını söyleyip duruyor. Ayrı yerlerdeyiz bide. Mesaj atınca faceden anında çıkıp hemen ona yazmıyormuşum,onla konuşurken hep telde bildirim sesi geliyormuş,annemle uzun konuşuyormuşum onla hayır, bambaşka bi adam oldu.abimler gelince görmeye giderken bile kavga ettik ben damadım onlar bana gelip selam versinler diyor ve ekliyor da benim iki çocuk annesi ablam senden özür diledi diye. Biliyorum çok uzun oldu ama daha neler neler işte ve artık boğuluyorum sanki. Sevdiğim evlenecem dediğim adam aklıma dahi gelmeyen şeyleri sorun ediyor. İşssizlik diyorum ama bu bambaşka sanki yıllardır bu tarafını hiç görmedim. Sevgisinden şüphem yok ama farklı birisi var sanki karşımda. Artık kırmaktan korkmayan birisi. Ve daha iş olmadığından da evliliğe baya var gibi. Son tartışmalardan sonra nişan atmayı düşünüyorum.insan her zman aldatılmayınbiyük yalanları beklememeli bence . Ters giden ve ters gidecek şeyler var hissediyorum ama kimseye derdimi anlatamıyorum. Annem bile çocuğun büyük bi hatası yok ki bi daha düşün vs diyip duruyor. Offf Of
Lise öğretmeni imiş, liseden yeni mezun değil.Daha yaşınız kaç allah aşkına?
Lise yeni bitmiş, işini gücünü eline al. Karakterin otursun. Ne isteyip ne istemediğine karar verecek olgunluğa gel. Böyle ham bir adamla evlenip gençliğini heba etme
Salonda size el kol hareketi yapıp bağırırken atmalıydınız nişanı bu insanlardan size hayır gelmez maalesef lütfen iyi düşününTanıyamıyoruz, yarın benin için dönüm noktası Ben 8 aydır nişanlıyım.nişanlımla lise sonda tanıştık. Ayrılık barışma derken yaklaşık üç yıl sevgili kaldık sekiz aydır da nişan. Daha isteme günümde görümcem yaptığım kahveye varana kadar karıştı, nişan günü salonda tepsi tutma yüzünden kavga çıkarttı. Görümcem kayınvalidem eltilerim nişan boyunca sırtını dönüp oturdular erkek tarafı hiç kalkmadı, resmen salonda zorla evlendirilen kız gibi kaldım. Üstelik tartışmadan haberim dahi yoktu. Ve günün sonunda nişanlım:/ bizde kadın erkek ayrı olur oyun oynarken. Önceden konuştuk tamam dedik salona kimse girmesin diye. En sonunda salonda sadece samimi olduklarımız kalınca abimde nişanlısıyla oynamaya başladı. Benimki de hıncını benden çıkartıp salonun ortasında herkesin içinde bana el kol yaparak bağırmaya başladı.ben nişandan sonra ablasının özür dilemesini istedim onlar da mecburen nişan atılır korkusuyla özür dilettiler.ve ailesi hala sahiplenmedi beni . Nişandan sonra göreve başladım. Lisede öğretmenim akşama kadar aşırı derecede yoruluyorum zaten gün içinde pek konuşamıyoruz okuldan geline biraz sonra akşamları yemek çay vs derken yine sürekli yazamıyorum bide uykusuzluğa dayanamayan birisiyim en fazla gece bir buçuk iki. O da atama bekleme iş bulma derken abisinin dükkanında durmaya başladı sadece gelene gidene hoşgeldiniz güle güle çok fazla yorulmuyor da.son zamanlarda sürekli ona olan samimiyetimi hissedemediğinden şikayet etmeye başladı ilerisinin de böyle olacağını söyleyip duruyor. Ayrı yerlerdeyiz bide. Mesaj atınca faceden anında çıkıp hemen ona yazmıyormuşum,onla konuşurken hep telde bildirim sesi geliyormuş,annemle uzun konuşuyormuşum onla hayır, bambaşka bi adam oldu.abimler gelince görmeye giderken bile kavga ettik ben damadım onlar bana gelip selam versinler diyor ve ekliyor da benim iki çocuk annesi ablam senden özür diledi diye. Biliyorum çok uzun oldu ama daha neler neler işte ve artık boğuluyorum sanki. Sevdiğim evlenecem dediğim adam aklıma dahi gelmeyen şeyleri sorun ediyor. İşssizlik diyorum ama bu bambaşka sanki yıllardır bu tarafını hiç görmedim. Sevgisinden şüphem yok ama farklı birisi var sanki karşımda. Artık kırmaktan korkmayan birisi. Ve daha iş olmadığından da evliliğe baya var gibi. Son tartışmalardan sonra nişan atmayı düşünüyorum.insan her zman aldatılmayınbiyük yalanları beklememeli bence . Ters giden ve ters gidecek şeyler var hissediyorum ama kimseye derdimi anlatamıyorum. Annem bile çocuğun büyük bi hatası yok ki bi daha düşün vs diyip duruyor. Offf Of