kızlarr yardimmm!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi seda8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten ben dr gidip bisiler netlesip tedavi ilac vs olsa bile esim olmicak yanimda farkli yerlerse olucaz bu da ben anneliği daha beklicem demk oluyo :KK43:

Himm yok öyle yanlis anlamayin ters bisi demedim de ne bilim hic gitmedim daha direk orya gitmek erken geldi bana ben normal dr ma gidim de baklm

Yanlış anlamayin hani ben direk orya gitmek icin erken diye düşündüm i yüzden ben kendi dr ma gidim de sonra bence o bklm en erken önümüzdeki hafta gidebilirim zaten

Himm yok öyle yanlis anlamayin ters bisi demedim de ne bilim hic gitmedim daha direk orya gitmek erken geldi bana ben normal dr ma gidim de baklm
tabiii normal doktorlar da adet düzensizliğini tedavi ediyorlar ama infertilite bölümü doktorları en baştan takip ediyor ve sadece çocuk odaklı tedavi uyguluyorlar
en baştan beri aynı doktora gidip takip ettirmek daha yararlı oluyor

Ay ne bilim iste döllenme sirasinda olduğu icin iliskiden 3 ya da 4 gun sonra lekenme oluyo diye okudum nette o yüzden ona endeksliyim sadece suan oyle olmasını istiyorum

Ay ne bilim iste döllenme sirasinda olduğu icin iliskiden 3 ya da 4 gun sonra lekenme oluyo diye okudum nette o yüzden ona endeksliyim sadece suan oyle olmasını istiyorum
benim de yumurtam çatladıktan 3 gün sonra kahverengi, 5 gün sonrada pembe leke geldi kesildi
bakalım bekliyorum ben de

Adet kanamasına benzetmisnz ama daha oncekiler gibi hicbi benzerliği yok ya da baska belirti... Ben geberirim sancidan regl da ama agrim olmadi hic kanama dil pembeydi dun leke bugün kahve oldu ve bi ya da iki damla o da afedersinz ama peçeteyle silince oluyo
daha öncede yazmıştım bu ay bu sorunu çok yaşayan çok kişi var buradan takip ettiğim kadarıyla bir sebebi vardır mutlaka. bende çok geç regl olurum senin gibi 2 kasımda olmuştm en son ilaç kullanıp 62.günde oldum . hep gec olmadına ragmen adetten önce herhangı bı akıntı yaşamamıştım bugüne kadar ilk defa oldu peçeteye sildikçe gelen kahverengi ağrısız akıntı. kist olabilir. ben pko oldgmu öğrendm lekelenme olup adet olmayınca.

Mantıklı benm de daha onceden pko gecmisim ilaçtan degil de sogan kürü cok iyi geliyo aklinizda bulunsun 5 gunde tertemiz yapıo net bi sonuç alim ben sogan kürü yapicam tekrar hem temizliyo hem de düzensizlik olmuyo içince

Mantıklı benm de daha onceden pko gecmisim ilaçtan degil de sogan kürü cok iyi geliyo aklinizda bulunsun 5 gunde tertemiz yapıo net bi sonuç alim ben sogan kürü yapicam tekrar hem temizliyo hem de düzensizlik olmuyo içince
pko tamamen geçmiyormuş ara verdiyseniz belki yenilemiş olabilir. evet sogan suyu öneriyor herkes ben adet olamadığımda içmiştim sogan suyunu adet olurum dedm ama yok yınede olamamştım.

Back