Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden?Infertilite agir olmadi mi biraz ya...
tabiii normal doktorlar da adet düzensizliğini tedavi ediyorlar ama infertilite bölümü doktorları en baştan takip ediyor ve sadece çocuk odaklı tedavi uyguluyorlarHimm yok öyle yanlis anlamayin ters bisi demedim de ne bilim hic gitmedim daha direk orya gitmek erken geldi bana ben normal dr ma gidim de baklm
benim de yumurtam çatladıktan 3 gün sonra kahverengi, 5 gün sonrada pembe leke geldi kesildiAy ne bilim iste döllenme sirasinda olduğu icin iliskiden 3 ya da 4 gun sonra lekenme oluyo diye okudum nette o yüzden ona endeksliyim sadece suan oyle olmasını istiyorum
amin inşallahAyy ya gönlümüzce olsun valla netleşir bian once hersey insallah
daha öncede yazmıştım bu ay bu sorunu çok yaşayan çok kişi var buradan takip ettiğim kadarıyla bir sebebi vardır mutlaka. bende çok geç regl olurum senin gibi 2 kasımda olmuştm en son ilaç kullanıp 62.günde oldum . hep gec olmadına ragmen adetten önce herhangı bı akıntı yaşamamıştım bugüne kadar ilk defa oldu peçeteye sildikçe gelen kahverengi ağrısız akıntı. kist olabilir. ben pko oldgmu öğrendm lekelenme olup adet olmayınca.Adet kanamasına benzetmisnz ama daha oncekiler gibi hicbi benzerliği yok ya da baska belirti... Ben geberirim sancidan regl da ama agrim olmadi hic kanama dil pembeydi dun leke bugün kahve oldu ve bi ya da iki damla o da afedersinz ama peçeteyle silince oluyo
pko tamamen geçmiyormuş ara verdiyseniz belki yenilemiş olabilir. evet sogan suyu öneriyor herkes ben adet olamadığımda içmiştim sogan suyunu adet olurum dedm ama yok yınede olamamştım.Mantıklı benm de daha onceden pko gecmisim ilaçtan degil de sogan kürü cok iyi geliyo aklinizda bulunsun 5 gunde tertemiz yapıo net bi sonuç alim ben sogan kürü yapicam tekrar hem temizliyo hem de düzensizlik olmuyo içince
Hala adet olmadim 4 gun gecikdi.bazen kasik agrim oluyo.ama belirtilrm adet olcakmis gibi karnim belim agriyo goguslerim sis ve aciyoadetine daha çok varsa yerleşme olabilir