Kanama hala devam ediyor canim hic sanmiyorun yerlesme kanamasi oldugunu doktorami gitsem senceevet benim de hiç başıma gelmemişti
inşallah bebeklerimiz bize tutunuyordur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama hala devam ediyor canim hic sanmiyorun yerlesme kanamasi oldugunu doktorami gitsem senceevet benim de hiç başıma gelmemişti
inşallah bebeklerimiz bize tutunuyordur![]()
Evet doktora gitmelisiniz en azından şüphe içinde kalmaktansa sonuca ulaşmak daha iyidir kafan rahat olur inşallah kötü bir şey yokturKanama hala devam ediyor canim hic sanmiyorun yerlesme kanamasi oldugunu doktorami gitsem sence
Korkmaya basladim cok asiri kanamayi peceteyle silince falan karin agrilarimda var korkmaya basladimEvet doktora gitmelisiniz en azından şüphe içinde kalmaktansa sonuca ulaşmak daha iyidir kafan rahat olur inşallah kötü bir şey yoktur
Biran önce git o zman ne olur ne olmaz hemen gitKorkmaya basladim cok asiri kanamayi peceteyle silince falan karin agrilarimda var korkmaya basladim![]()
Gidicem canim insllah kotu bisey yokdurBiran önce git o zman ne olur ne olmaz hemen git
adetine kaç gün var?Kanama hala devam ediyor canim hic sanmiyorun yerlesme kanamasi oldugunu doktorami gitsem sence
10 gunden fazla canimadetine kaç gün var?
o zaman adet olamaz10 gunden fazla canim
Hayir kistim falan yokduo zaman adet olamaz
kistin falan var mıydı?
bir de kimsayal gebelikte böyle oluyor
aynı seninki gibi kahverengi akıntı oluyormuşHayir kistim falan yokdu
Kimyasal gebelik nasil oluyo
Her ay umutlaniyorum kotu bisey olmasindaaynı seninki gibi kahverengi akıntı oluyormuş
adetine çok var yerleşme de olabilir
bazılarının yerleşme kanaması da bu şekilde oluyormuş
İnşallah yokturGidicem canim insllah kotu bisey yokdur
kötü bişey olacağını sanmıyorum canımHer ay umutlaniyorum kotu bisey olmasinda
Yok canim az ama kac gundur devam ediyorkötü bişey olacağını sanmıyorum canım
çok mu yoğun bir akıntı?
adet düzensizliği olan kişilerde bu tarz kanamalar olabiliyorBi akil verin lütfenn![]()
adet düzensizliği olan kişilerde bu tarz kanamalar olabiliyor
mide bulantısı baş dönmesi genelde 6. haftadan itibaren başlar
adet başlangıcına benzettim kanamanızı
birkaç gün daha bekleyin bence kanamanız kesilirse bir test yapın[/QUOT
Anliyorum ama beklemek zoruma gidio kac aydir anne olmak icin bekliyorum