anladım demek istediğiniAdet kanamasına benzetmisnz ama daha oncekiler gibi hicbi benzerliği yok ya da baska belirti... Ben geberirim sancidan regl da ama agrim olmadi hic kanama dil pembeydi dun leke bugün kahve oldu ve bi ya da iki damla o da afedersinz ama peçeteyle silince oluyo
amin inşallah yakın zamanda alırız hayırlı haberleri :)Himm umarim sizin de dileginz gerçekleşir..
en son ne zaman adet oldunBenm düzensizliğim oldugu icin maalesef beklicem bi tarih yok
oooo baya olmuş ya1 kasim baslangic 6 kasim bitişti
o zaman gebelik olma ihtimali çok düşük18 aralik kan testi yaptirdim cikmadi indan sonra iki jez de evde yaptim onlarda negatif en sonuncu 3 gun önceydi
15-20 gün önce hamile kalmış olsan idrar testinde bile çıkardı19 araliktan bu yana eşimin yanindayim iste adet düzensizliği yaşayanlar yumurtlama gunu tutturmak icin iki gunde bir iliski tavsiyesi okumustum bi yerde o yuzden yaklaşık20 gündür umutlydum öncesinde eşimle farkli yerlerde oldugumzdan pek ihtimal veremiyodum daa
genelde adet düzensizliği yaşayıpta bebek düşünenlerde doktorlar önce adet düzensizliği için tedaviye başlıyorlarBildigim bi sorunum yok bi muddet ginelle kullandim periyodum 28 i sekmiyordu bebek düşününce biraktim 5 ay doldu hap birakali iki kez normal adet gördüm zaten bikac ay önce tüm muayelerimi oldum hersy olumlu temiz cikti
evet haplar adeti düzene sokar, doğrudurHap kullandim iste kullanirken ise yaradi birakinca ayni basladi düzensizlik dr da bisi yapmadı kendi haline birak bekle dedi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?