kızlarr yardimmm!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi seda8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Test yapmaktan korkuyorum zaten ama bi iki gün dayanacağım artik belirsizlik cok kötü

Adet kanamasına benzetmisnz ama daha oncekiler gibi hicbi benzerliği yok ya da baska belirti... Ben geberirim sancidan regl da ama agrim olmadi hic kanama dil pembeydi dun leke bugün kahve oldu ve bi ya da iki damla o da afedersinz ama peçeteyle silince oluyo

anladım demek istediğini
birkaç gün önce bende de oldu aynısı
o yüzden bekliyorum adetime kadar

Benm düzensizliğim oldugu icin maalesef beklicem bi tarih yok

Aralik da olmadim regl iste gebelik bekliyrdum testler hep negatif cikti ..

18 aralik kan testi yaptirdim cikmadi indan sonra iki jez de evde yaptim onlarda negatif en sonuncu 3 gun önceydi

19 araliktan bu yana eşimin yanindayim iste adet düzensizliği yaşayanlar yumurtlama gunu tutturmak icin iki gunde bir iliski tavsiyesi okumustum bi yerde o yuzden yaklaşık20 gündür umutlydum öncesinde eşimle farkli yerlerde oldugumzdan pek ihtimal veremiyodum daa

18 aralik kan testi yaptirdim cikmadi indan sonra iki jez de evde yaptim onlarda negatif en sonuncu 3 gun önceydi
o zaman gebelik olma ihtimali çok düşük
kistin falan var mıydı?
adetin neden düzensiz oluyor?

15-20 gün önce hamile kalmış olsan idrar testinde bile çıkardı

Bildigim bi sorunum yok bi muddet ginelle kullandim periyodum 28 i sekmiyordu bebek düşününce biraktim 5 ay doldu hap birakali iki kez normal adet gördüm zaten bikac ay önce tüm muayelerimi oldum hersy olumlu temiz cikti

Dr gitmek sart oldu ama sehir disindayim oyle ni inkanim yok baskasina da gitmek istemiyrm . kendimce bi cvp bulmaya çalışıyorum iste bende

Bildigim bi sorunum yok bi muddet ginelle kullandim periyodum 28 i sekmiyordu bebek düşününce biraktim 5 ay doldu hap birakali iki kez normal adet gördüm zaten bikac ay önce tüm muayelerimi oldum hersy olumlu temiz cikti
genelde adet düzensizliği yaşayıpta bebek düşünenlerde doktorlar önce adet düzensizliği için tedaviye başlıyorlar
çünkü gebe kalmanın birinci şartı düzenli adet görebilmektir
düzenli adet gören bir kadının yumurtası oluşur ve çatlar, düzensiz olanınsa yumurtası oluşup çatlamıyor

Hap kullandim iste kullanirken ise yaradi birakinca ayni basladi düzensizlik dr da bisi yapmadı kendi haline birak bekle dedi işte

Hap kullandim iste kullanirken ise yaradi birakinca ayni basladi düzensizlik dr da bisi yapmadı kendi haline birak bekle dedi işte
evet haplar adeti düzene sokar, doğrudur
ama bıraktığında düzensizleştiyse mutlaka tedavi ol derim
doktorunu değiştirme imkanın yokmu?
uzmanlık alanı infertilite olan bir dr seç derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…